Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

πες μου ότι είσαι άτριχος... ΤΕΛΟΣ!

(μη με παρεξηγείτε, είναι η τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα και έχω χαζέψει ελαφρώς)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενα δεκαχρονο πιτσιρικι (κοριτσακι) ειδε μια συσκευη μασαζ στο σπιτι και μας ειπε οτι εχει και η μαμα του μια τετοια.εχει πανω κατι κουμπακια και κανει μασαζ.τολμησα να ρωτησω τι σχημα εχει η "συσκευη" αυτη και πηρα την αποστομωτικη απαντηση,οτι μοιαζει με μπανανα....

Δημοσ.

Χμμμ, telemarketing. Πριν μερικούς μήνες είχα βρεθεί κι εγώ στη δυσάρεστη θέση να ανοίξω την τηλεόραση μετά από μπυροκραιπάλη. Έπεσα πάνω σε εκείνον τον αυτόματο ξεφλουδιστήρα (!). Πατάτες, ντομάτες, φρούτα, όλα τα ξεφλούδιζε ρε γμτ, μιλάμε ότι έμεινα mesmerised να χαζεύω επί ένα τέταρτο την οθόνη! Στο μυαλό μου φώναζε συνέχεια μια φωνούλα: «Είδες τί γ@μ@το που είναι; Δεν πρέπει να πάρεις ένα τέτοιο για δωράκι στη μανούλα σου;».

Σε κάποια φάση αποκοιμήθηκα...ευτυχώς γιατί μετά μπορεί να έδειχνε κανένα από αυτά που λέει ο poscaman πιο πάνω :lol:

Δημοσ.

Πρέπει,σοβαρά,να κοιτάξουμε τη περίπτωση φορτώματος υψίσυχνου ήχου παράλληλα με του ακουστικού φάσματος,για να "διευρύνουμε" συνειδήσεις....

Κάτι σαν το 26° frame στην εικόνα....

Δημοσ.

Εντάξει, με έβαλες στην μπρίζα.

Τι κάνει το μαγικό πριόνι;

gsarig είμαι στον όγκο τώρα (κι έχω χνούδι)

Δημοσ.
Εντάξει, με έβαλες στην μπρίζα.

Τι κάνει το μαγικό πριόνι;

Δεν είναι τίποτα σπουδαίο νομίζω, ένα μαχαίρι Shogun που το τάισαν στεροειδή...

Δημοσ.

Θα αστειεύεσαι βέβαια. Είναι σα να λες "Δεν είναι τίποτα σπουδαίο νομίζω. Απλά έχει το βυζί της Πάμελα και το μυαλό της Μαρίας Κιουρί".

Δημοσ.

Κατά τη διαφήμιση, έτσι; Μπορεί πάντα το βυζί της Πάμελα να αποδειχθεί χαρτοπετσέτα. Ή ότι η Μαρί τάιζε τον Πιερ φασόλια και τον έστελνε για ύπνο για να διαβάζει στα μουλωχτά τις σημειώσεις του...

Δημοσ.
ενα δεκαχρονο πιτσιρικι (κοριτσακι) ειδε μια συσκευη μασαζ στο σπιτι και μας ειπε οτι εχει και η μαμα του μια τετοια.εχει πανω κατι κουμπακια και κανει μασαζ.τολμησα να ρωτησω τι σχημα εχει η "συσκευη" αυτη και πηρα την αποστομωτικη απαντηση,οτι μοιαζει με μπανανα....

εεεεεεε,αυτο που ειπα δεν εχει καμμια σχεση με το τελεμαρκετιν.απλα τωρα μου ρθε να σας το πω

Δημοσ.

Κολάζομαι.

Επίσης το μαγικό πριόνι έχει μια λάμα κειχάμω που κόβει τα πάντα, από πορσελάνες και μέταλλα μέχρι ξύλο και πλακάκια κτλ κτλ και είναι ευλύγιστη και κάνεις ότι σχεδιάκια θες και γενικά καλή φάση φαίνεται.

Βέβαια αυτό το λέω επειδή το 'χα δει ενώ έμενα μόνος και η καλύτερη ασχολία μου ήταν η παθητική πλύση εγκεφάλου.

Δημοσ.
Κολάζομαι.

Επίσης το μαγικό πριόνι έχει μια λάμα κειχάμω που κόβει τα πάντα, από πορσελάνες και μέταλλα μέχρι ξύλο και πλακάκια κτλ κτλ και είναι ευλύγιστη και κάνεις ότι σχεδιάκια θες και γενικά καλή φάση φαίνεται.

Βέβαια αυτό το λέω επειδή το 'χα δει ενώ έμενα μόνος και η καλύτερη ασχολία μου ήταν η παθητική πλύση εγκεφάλου.

Το παραπάνω αξιοσημείωτο και αξιο(λατρ)ζήΛευτο δημιούργημα πρέπει να έχει και ένα διαμαντάκι στην κορυφή για κοπή τζαμιών...οι τσίπηδες που η κοπέλα τα πρήζει μπορεί να του κάνουν μια καλή χρήση ( εντάξει, θα χρειαστεί κάποια επεξεργασία, είναι ακατέργαστο ). :P ( LOL )

Κάτι τέτοια διαφημιστικά κλπ κλπ με κάνουν είτε να κλείσω την τηλεόραση είτε να θέλω να την σπάσω ( αλλά δε λέει να σπάσεις μια plasma για μια κωλοδιαφήμιση :P )

BTW, πιο σπαστική από όλες μου είναι αυτό με τις ΦΡΟΥΤΟχαυλες που διαφημίζουν μια μαλακισμένη κλπ κρέμμα και ζώνη αδυνατίσματος....και μη ξεχνάτε σας κάνουμε δώρο την λιποστοματικοκαυστική ζελατίνη που άλλοι σας την χρεώνουνε ( yeah, bullshit :D )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...