wizzy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Paredwse, ποτέ δεν αναρωτήθηκα γιατί κάνετε κάποιον ban, διότι γνωρίζω πολύ καλά ότι για να το κάνετε κάποιος σοβαρός λόγος υπάρχει! Δεν είναι δυνατόν να ξυπνήσετε ένα πρωί και να πείτε "Α! σήμερα θα κάνω ban αυτόν, αυτήν και τον άλλον". Εξάλλου, έπεσαν στην αντίληψη μου, περιπτώσεις mods που καταχράστηκαν τη δυνατότητα αποκλεισμού μελών και αντιμετωπίστηκαν κατάλληλα. Στο θέμα του επίμαχου post, πλάκα έκανα εξ αρχής και θεώρησα ότι θα γίνει αντιληπτή. Όπως και να έχει το πράγμα, όπως λέει και η Φρου^2: sorry που πετάγομαι αλλά πολύ κουβέντα για το τίποτα ρε παιδί μου.. ουφ, λες και δεν ξέρουμε γιατι μπαναρίστηκε π.χ. ο 1980 . Το φόρουμ εχει κάποιους κανόνες και οφείλουμε να τους σεβόμαστε...Σε όποιον δεν αρέσουν, να πάει σε άλλο φόρουμ πιο "ελαστικό" Ουτε μια πλάκα δεν σηκώνεις ρε παρεδωσε... Αμάν, αυτό το επάγγελμα (του μόντ, οχι το άλλο) δύσκολο, πολύ δύσκολο.. γουφ.. Συμφωνώ και επαυξάνω και λήγω το θέμα εδώ. Καλημέρα σε όλους!
punky Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 αλλά επιδεικνύουμε πρωτοφανή αδυναμία να αντικρύσουμε στον καθρέπτη τις (όποιες) δικές μας ευθύνες. Πλάκα κάνεις ! Εγώ όλη μέρα στον καθρέφτη κοιτάζομαι. Και μου στέλνω φιλάκια
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Πλάκα κάνεις !Εγώ όλη μέρα στον καθρέφτη κοιτάζομαι. Και μου στέλνω φιλάκια Μήπως είναι επιμορφωτικός (το αντίθετο του παραμορφωτικός...) και σε δείχνει [gasp!] εμφανίσιμο; Μόνο έτσι εξηγείται...
punky Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Τα ίδια σκατά είναι η τηλεόραση, παντού. Η πιο πρόσφατη μνήμη μου είναι από Βαρκελώνη, που έχουμε γυρίσει (κόκκαλο) στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σχετικά νωρίς (2 και κάτι το βράδυ) και τη βάλαμε να παίζει. Οι ίδιες γκόμενες που χαϊδεύονται με τα γάργαρα νερά στα 090. Εκπομπές που συνεντευξιάζονται τα αδιάφορα celebrities. Καρακιτσαριό. Και φυσικά (το αγαπημένο μου) telemarketing. Εκεί δίνω τα ρέστα μου πραγματικά. Επί μιάμησι ώρα έβλεπα μία διαφήμιση telemarketing για ένα HP laptop, και είχα γαμηθεί στα γέλια.
SGP Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που βρίσκει τις διαφημίσεις τηλεmarketng εκπληκτικά διασκεδαστικές! Τον τυπά θα τον ακούσω όταν γυρίσω σπίτι...
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που βρίσκει τις διαφημίσεις τηλεmarketng εκπληκτικά διασκεδαστικές! Τον τυπά θα τον ακούσω όταν γυρίσω σπίτι... μόνο διασκεδαστικές? αξέχαστα θα μου μείνουν τα μαχαίρια Σογκούν (ενα ωραιότατο δώρο για γάμο και κάθε κοινωνική σας υποχρέωση, ενα κόσμημα στην κουζίνα σας...) καθώς και το μασαζοκαλσόν Slim το οποίο μπορεί να μην έκανε δουλειά αλλά ήταν ένα ωραιότατο και πολύ in μοντελάκι ντουγρού για το Vinilio ή την Boom-Boom! Και για τους φάν το παρακάτω link...:mrgreen: http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=47&ct=140&la=1
punky Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Όταν βλέπω telemarketing με πιάνει πάντως μια θλίψη για την επαγγελματική πορεία της ζωής μου. Γιατί κοιτάζω αυτό που πραγματικά θα ήθελα να έχω κάνει. Να έγραφα τέτοια διαφημιστικά σενάρια ή να τα σκηνοθετούσα.
marmegap Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Σε παίρνει ακόμα.Έχεις το κατάληλο IQ. Γιατί,αυτοί που φτιάχνουνε τέτοια είναι καλύτεροι από σένα;
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Κύριε πρέσβη με κακομαθαίνετε Πάνκη σου προτείνω να ξεκινήσεις με αυτό για να δεί η παραγωγή αν κάνεις για την δουλειά!!! Πιστεύω θα τα καταφέρεις, πιστεύω σε σένα !!! BEAUTY FACE (ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ) Συσκευή μασάζ προσώπου για σφριγηλή επιδερμίδα. Εξαφανίστε τις ρυτίδες και τα σημάδια του χρόνου, με μία συσκευή. Οδηγίες χρήσης Εξαφανίστε τις ρυτίδες και τα σημάδια χρόνου, με «ΜΠΙΟΥΤΙ-ΦΕΪΣ», μια συσκευή που συνδυάζει το μαγνητισμό και την θερμότητα, για να σας χαρίσει μια σφριγηλή επιδερμίδα. Απλώνετε την κρέμα στο πρόσωπο, βάζετε το φις στην πρίζα, ανοίγετε τον διακόπτη και κάνετε μασάζ απαλά με την άκρη της συσκευής- από την κλειστή μεριά-κινώντας τη συνέχεια κυκλικά. Όταν πρόκειται για ευαίσθητα σημεία κινήστε την παλινδρομικά. Για ακμή ή λευκά στίγματα, κάνετε ένα απαλό μασάζ, χωρίς την κρέμα, από τη μεριά με τις τρύπες. ΔΩΡΟ: Ένα πρακτικό τσαντάκι μεταφοράς.
punky Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε και τη γενναιότητα των μοντέλων που λαμβάνουν μέρος σε διαφημίσεις για μασάζ προσώπου, για την ακράτεια ή και τη δυσκοιλιότητα. Φέρνω στο μυαλό μου τη σκηνή από το πρώτο ραντεβού με μια υποψήφια σχέση. Ξέρεις, εκεί που συζητάς τι έχεις καταφέρει στη ζωή σου. Που έχεις διαπρέψει. Αν σε έχει δείξει η τηλεόραση. Και τέτοια. Για να επιστρέψω και λίγο on topic πάντως, μου έκανε λίγο εντύπωση η μετάλλαξη στο ύφος του τενόρου από το πρώτο βίντεο στο δεύτερο. Ένα σταριλίκι (μοιραία) ανέβλυζε τη δεύτερη φορά.
SGP Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Εμένα εσχάτως μου έχει κάνει εντύπωση η διαφήμιση για το teppanyaki (ή πως σκατά λέγεται, γράφεται)... Η λίστα των τροφίμων που μπορεί να παρασκευάσει τα σπάει όλα. Και το μαξιλάρη ΥΠΝΟΥ τηε idilca κλασικά... Τες πα, στον on-topic του Punky πιο πάνω, τους αναλαμβάνουν και όλοι οι image makers, στυλίστες κτλ αυτούς και θέλοντας και μη τους δείχνουν σταροεκφράσεις, σταροπερπατήματα κτλ...
punky Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Εμένα εσχάτως μου έχει κάνει εντύπωση η διαφήμιση για το teppanyaki (ή πως σκατά λέγεται, γράφεται)... Η λίστα των τροφίμων που μπορεί να παρασκευάσει τα σπάει όλα. Και το μαξιλάρη ΥΠΝΟΥ τηε idilca κλασικά... Εγώ στο γυμνάσιο είχα ξετρελαθεί με αυτό το μαύρο σπρέϊ που το έβαζες και καλά στην φαλάκρα. Ήθελα να το αγοράσω και να μου βάλω μουστάκι και μούσι γιατί οι κουφάλες οι φίλοι μου με κοροϊδευαν που ήμουν σχετικά άτριχος. τους αναλαμβάνουν και όλοι οι image makers, στυλίστες κτλ αυτούς και θέλοντας και μη τους δείχνουν σταροεκφράσεις, σταροπερπατήματα κτλ... Εγώ πάντως αυτοδίδακτος είμαι. Δεν μου έδειξε κανείς πως καβαλάνε το καλάμι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.