Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να ρωτησω κάτι άσχετο?Εσείς οι παλιοί πως βλεπετε τα νεα μέλη?Είστε cool ή σας την σπάνε?

μου τη δίνουν τα νέα μέλη!!

αργουμε ακομα μπαμπαστρουμφ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Επισης ερωτηση προς τους μόντς: Γινεται παρακαλώ να μειωθει το post count μου, γιατι δεν θέλω να βγάλω την φήμη της γλωσσούς επειδή έπαιζα εκει μια ρημαδοκρεμάλα ...

αι μαλατσιαι πληρώνονται!

θα ζεις με την λαδια τωρα..

... H ζωή είναι για μας τους λέφτερους.

Πριν τι ήσασταν;

κανω προβα τζενεραλε για mod.

Έκανε κι η μυίγα κwlo κι έhεσε το κόσμο όλο.

να ρωτησω κάτι άσχετο?Εσείς οι παλιοί πως βλεπετε τα νεα μέλη?Είστε cool ή σας την σπάνε?

Δεν υπάρχουν διακρίσεις εδώ μέσα,καλωσόρισες.

Δυστυχώς δεν μπορώ να έχω άποψη.

Μόλις κοίταζα το προφίλ σου, και δεν έχεις βάλει φύλο.

Πριν τι ήσασταν;

Ελεύθεροι πολιορκημένοι

Δεν υπάρχουν διακρίσεις εδώ μέσα,καλωσόρισες.

ευχαριστώ!ξέρετε...είναι δύσκολο για μας να σπάσουμε τους κώδικες επικοινωνίας των παλιών και να εγκλιματιστούμε...

ευχαριστώ!ξέρετε...είναι δύσκολο για μας να σπάσουμε τους κώδικες επικοινωνίας των παλιών και να εγκλιματιστούμε...

Ας αναλάβει δράση το γερμανικό ποιμενικό μας να φτιάξει ένα sticky στο Insomnia Site-Forum με την ορολογία που χρησιμοποιούμε...και τους βασικούς κανόνες αυτά που πρέπει απαραίτητα να γνωρίζει κάθε padawan... (όχι τις βλακείες για τα warez κλπ...αυτά δεν τα διαβάζει έτσι κι αλλιώς κανένας..:mrgreen:)

Ρε παιδιά ποιός ασχολείται με το τι γίνεται στην Αγγλία;

Φυσικά όταν εδώ έχουμε Καλομοίρα και je t' aime τι να κλάσουν οι Άγγλοι; Άντε κανένα durex.

Χου ρε, 5 γκρίζες τρίχες έχω.

Όσες τεχνηέντως θα έφτιαχνε και κάποιο φωτομοντέλο στο photoshop για να δείχνει αυτή την Κλούνεϊ γοητεία.

Πφφφ... Βγάλε και τα φρύδια σου για δώσεις ωραίο σχήμα.

Αλλά έτσι είναι η ζωή, άδικη. Σε άλλους τους δίνει τα δώρα της απλόχερα και άλλους τους αφήνει να παίζουν με το blanco.

Κι εγώ αν ήμουν mod για μια μέρα, από μένα θα ξεκίναγα.

Τι σύμπτωση! Και εγώ από εσένα θα ξεκίναγα!

Έκανε κι η μυίγα κwlo κι έhεσε το κόσμο όλο.

Σε παρακαλώ θερμά να μην παραφράζεις το nickname μου.

Ρε κοιτα να δεις που νόμιζα ότι όλες οι Αγγλίδες είναι μπάζα... σιγά-σιγά με μεταπείθουν

come here and u will see

Φυσικά όταν εδώ έχουμε Καλομοίρα και je t' aime τι να κλάσουν οι Άγγλοι; Άντε κανένα durex.

+1

Δεν καταλαβαίνω από πού αντλείς αυτό το συμπέρασμα. :neutral:

Σε κάθε περίπτωση, δεν νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη σημασία ποιός απέκλεισε (προσωρινά ή μόνιμα) ένα μέλος. Σημασία μάλλον έχει τι έκανε το μέλος για να εισπράξει τον αποκλεισμό του.

καλημέρα στο forum, Paredwse αστειευόμουνα, δεν ήθελα να σε θίξω, απολογούμαι αν "στράβωσες".

Υ.Γ.: Μήπως να κάναμε ένα topic που να ζητάμε συγνώμη ο ένας από τον άλλον, κάτι σαν αυτό εδώ; Έτσι θα λυνόντουσαν και κάποια θέματα αναίμακτα (λέω τώρα....)

• Super Moderators
καλημέρα στο forum, Paredwse αστειευόμουνα, δεν ήθελα να σε θίξω, απολογούμαι αν "στράβωσες".

Ούτε "στάβωσα" ούτε θίχτηκα.

Απλώς αναρωτήθηκα από πού άντλησες αυτό το συμπέρασμα. :neutral:

Και επαναλαμβάνω (χωρίς να απευθύνομαι αποκλειστικά σε εσένα) ότι κανείς δεν αναρωτιέται ποιά ενέργεια ενός μέλους οδήγησε έναν moderator στο να επιβάλει διοικητικά μέτρα (όπως το σβήσιμο μυνημάτων, το κλείδωμα ενός θέματος ή το ban).

Όλοι είμαστε πρόθυμοι να καταγγείλουμε τον φασισμό των moderators ή του forum ή της εξουσίας ή... ή... ή... αλλά επιδεικνύουμε πρωτοφανή αδυναμία να αντικρύσουμε στον καθρέπτη τις (όποιες) δικές μας ευθύνες. Είμαστε μάρτυρες μίας άνευ προηγουμένου ελαστικότητας σε γελοία, ανούσια ή και προσβλητικά μηνύματα (ελαστικότητας πρωτοφανούς για forum που θέλει να αποκαλείται σοβαρό) αλλά κανείς δεν διαμαρτύρεται γι'αυτά - ίσως να τα θεωρούμε και αστεία. Όταν όμως επιχειρείται ξεκαθάρισμα των άχρηστων posts, τότε είμαστε στην "πρώτη γραμμή του αγώνα" να επικαλεστούμε ελευθερία του λόγου και να καταγγείλουμε φίμωση, φασιστικές μεθόδους κλπ κλπ.

Τέσπα.

O tempora, o mores. :neutral:

Ούτε "στάβωσα" ούτε θίχτηκα.

Απλώς αναρωτήθηκα από πού άντλησες αυτό το συμπέρασμα. :neutral:

Και επαναλαμβάνω (χωρίς να απευθύνομαι αποκλειστικά σε εσένα) ότι κανείς δεν αναρωτιέται ποιά ενέργεια ενός μέλους οδήγησε έναν moderator στο να επιβάλει διοικητικά μέτρα (όπως το σβήσιμο μυνημάτων, το κλείδωμα ενός θέματος ή το ban).

Όλοι είμαστε πρόθυμοι να καταγγείλουμε τον φασισμό των moderators ή του forum ή της εξουσίας ή... ή... ή... αλλά επιδεικνύουμε πρωτοφανή αδυναμία να αντικρύσουμε στον καθρέπτη τις (όποιες) δικές μας ευθύνες. Είμαστε μάρτυρες μίας άνευ προηγουμένου ελαστικότητας σε γελοία, ανούσια ή και προσβλητικά μηνύματα (ελαστικότητας πρωτοφανούς για forum που θέλει να αποκαλείται σοβαρό) αλλά κανείς δεν διαμαρτύρεται γι'αυτά - ίσως να τα θεωρούμε και αστεία. Όταν όμως επιχειρείται ξεκαθάρισμα των άχρηστων posts, τότε είμαστε στην "πρώτη γραμμή του αγώνα" να επικαλεστούμε ελευθερία του λόγου και να καταγγείλουμε φίμωση, φασιστικές μεθόδους κλπ κλπ.

Τέσπα.

O tempora, o mores. :neutral:

sorry που πετάγομαι αλλά πολύ κουβέντα για το τίποτα ρε παιδί μου.. ουφ, λες και δεν ξέρουμε γιατι μπαναρίστηκε π.χ. ο 1980 . Το φόρουμ εχει κάποιους κανόνες και οφείλουμε να τους σεβόμαστε...Σε όποιον δεν αρέσουν, να πάει σε άλλο φόρουμ πιο "ελαστικό" Ουτε μια πλάκα δεν σηκώνεις ρε παρεδωσε... Αμάν, αυτό το επάγγελμα (του μόντ, οχι το άλλο) δύσκολο, πολύ δύσκολο.. γουφ.. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...