Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Χα, έτσι θα 'θελες να 'ναι μνησίκακε ασπρομάλλη.Ο μοντ είναι ο μπάτσος στο μπλόκο αφού τα πιείτε. Ελεος, θα ξεράσω κυρ πολιτσμάνε μου...
punky Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Χου ρε, 5 γκρίζες τρίχες έχω. Όσες τεχνηέντως θα έφτιαχνε και κάποιο φωτομοντέλο στο photoshop για να δείχνει αυτή την Κλούνεϊ γοητεία.
marios1957 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 ... για να δείχνει αυτή την Κλούνεϊ γοητεία. Να postάρω φωτό μου; Btw,ο 1980 αυτοbanαρίστηκε,μην ξεχνιώμαστε.8-)
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Να postάρω φωτό μου; Btw,ο 1980 αυτοbanαρίστηκε,μην ξεχνιώμαστε.8-) πάντως δεν τον βοήθησε ούτε ο σκύλος ούτε ο διάολος φήμες λένε... κάποιος άλλος πάτησε την σκανδάλη... (πωπωωω πολύ θεατρικο αυτο με την σκανδάλη... γουσταρω :mrgreen:)
marios1957 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 http://insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1725628&postcount=64
Harkon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 το όπλο εκπυρσοκρώτησε μόνο του.. ηταν ατυχημα είπε η αστυνομια..
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 ο επιθεωρητής όμως δεν πίστεψε την εκδοχή αυτη και συνέχισε την έρευνα... καλέ το παιδί ζήτησε διακοπές 2 εβδομάδες οχι ενα μήνα. Πόσα μπάνια να κάνει πια? Θα μουλιάσει ...
Harkon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 "εεε.ε..εε οταν ειμασταν μικροι μας πηγαν οι γονεις μου για μπανιο κι εγω εκανα μπανιο γυμνος και μετα βγηκα και ξαπλωσα στην αμμο και απο πανω ο ηλιος μουλιαζε τα #!@#@!" αχχααχχαχαχααχα
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 "εεε.ε..εε οταν ειμασταν μικροι μας πηγαν οι γονεις μου για μπανιοκι εγω εκανα μπανιο γυμνος και μετα βγηκα και ξαπλωσα στην αμμο και απο πανω ο ηλιος μουλιαζε τα #!@#@!" αχχααχχαχαχααχα μισητέ γατόνι !!!!
punky Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Να postάρω φωτό μου; Εσύ που θες να μας φας και τα κορίτσια, να κάτσεις στα αβγά σου γιατί είσαι ήδη ρεζερβέ. H ζωή είναι για μας τους λέφτερους. Btw,ο 1980 αυτοbanαρίστηκε,μην ξεχνιώμαστε.8-) Κι εγώ αν ήμουν mod για μια μέρα, από μένα θα ξεκίναγα.
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Κι εγώ αν ήμουν mod για μια μέρα, από μένα θα ξεκίναγα. άλλος για την βάρκα μας ????
poscaman Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 ΚΑΠΟΙΟΣ,ονοματα δε λεμε,οικογενειες δε θιγουμε,ισχυριζοταν οτι κανω προβα τζενεραλε για mod.ΟΚ,ηρθε η ωρα να επιβεβαιωθει....Αρπαζω το πηδαλιο της βαρκουλας... Ανακοινωνω επισημα σε ολα τα μεσα οτι θα σαλπαρω στις 9 ακριβως,αλλα σαν γνησιος Ελληνας θα φυγω στις 4 το πρωι
rose123 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 να ρωτησω κάτι άσχετο?Εσείς οι παλιοί πως βλεπετε τα νεα μέλη?Είστε cool ή σας την σπάνε?
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 ΚΑΠΟΙΟΣ,ονοματα δε λεμε,οικογενειες δε θιγουμε,ισχυριζοταν οτι κανω προβα τζενεραλε για mod.ΟΚ,ηρθε η ωρα να επιβεβαιωθει....Αρπαζω το πηδαλιο της βαρκουλας... Ανακοινωνω επισημα σε ολα τα μεσα οτι θα σαλπαρω στις 9 ακριβως,αλλα σαν γνησιος Ελληνας θα φυγω στις 4 το πρωι φιλάκια Πατρινούλη !!!! το πηδάλιο και το νού σου .. Επισης ερωτηση προς τους μόντς: Γινεται παρακαλώ να μειωθει το post count μου, γιατι δεν θέλω να βγάλω την φήμη της γλωσσούς επειδή έπαιζα εκει μια ρημαδοκρεμάλα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.