Harkon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 τς.. έλα μισητέ εσυ... Το πρωι εσυ δεν έκλαιγες, δεν φώναζες, δεν έσκιζες τα ρούχα σου για το άδικο? Εσυ δεν έφτιαχνες το πανώ διαμαρτυρίας ενάντια στον Hal που μπάναρε τον αγαπητό 1980???? Με λίγη βενζίνη φεύγουν οι μπογιές απο τα χέρια μην ανησυχεις ...:) τί έκανα;;;; ρε όλοι σας να φάτε μπαν! να γράφω μόνος να αυξάνω το ποστ κάουντ μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 γελάω από τώρα !!τι ωραια τι καλα ολα ειναι ομορφααα χαίρομαι βρε κακούλη που σε κάνω ευτυχισμένο ! Σου εύχομαι να μείνεις κι απολύτως μόνος σου, όπως επιθυμείς ! :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 με σκλαβώνεις!!! αυτό ειναι το όνειρό μου και ομολογώ πως τα πάω περίφημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 με σκλαβώνεις!!!αυτό ειναι το όνειρό μου και ομολογώ πως τα πάω περίφημα! βρε Harkon, βρε Harkon (με νάζι) ... κάτι τέτοια μας λές και δεν μπορούμε να σε ξεχάσουμε ... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 το ξέρω το ξέρω... (με ναζί) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 τί έκανα;;;;ρε όλοι σας να φάτε μπαν! να γράφω μόνος να αυξάνω το ποστ κάουντ μου! Και αφου περίμενα τόσο καιρό ... ναι κυρίες και κύριοι με προσλάβανε στο δημόσιο... Σαν ιδιαιτέρα γραμματέας του 1980 λοιπόν θα ήθελα να σε ενημερώσω πρώην σύντροφε Harkon οτι ο προιστάμενος μου θλίβεται βαθύτατα με την συμπεριφορά σου και απορεί που δεν πενθείς για τον άδικο φυλακισμό του. Με σκυμένο το κεφάλι δε και με τον απαραίτητο αναστεναγμό, μετα βίας βγαίνουν οι εξής λέξεις απο το στόμα του: Ηarkon.. με απογοήτευσες .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Και αφου περίμενα τόσο καιρό ... ναι κυρίες και κύριοι με προσλάβανε στο δημόσιο... Σαν ιδιαιτέρα γραμματέας του 1980 λοιπόν θα ήθελα να σε ενημερώσω πρώην σύντροφε Harkon οτι ο προιστάμενος μου θλίβεται βαθύτατα με την συμπεριφορά σου και απορεί που δεν πενθείς για τον άδικο φυλακισμό του. Με σκυμένο το κεφάλι δε και με τον απαραίτητο αναστεναγμό, μετα βίας βγαίνουν οι εξής λέξεις απο το στόμα του: Ηarkon.. με απογοήτευσες .... θύμα του δημοσίου κι εσύ. γρανάζι του σύστεμ! ούτε σύντροφος είμαι ουτε νυν ουτε πρωην.. όταν απεθύνεσαι σε μένα θα υποβάλεις τα σέβη σου.. για κανένα φυλακισμό δεν ..πενθώ! βλέπε Prison BReak! ειδικά αν έχει και γιατρέσσα μια χαρά θα του πέσει! .. η φάση.. μη παρεξηγηθούμε... απογοήτευσα???? πόσο χαίρομαι δε ξέρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 εχμ, μια διευκρίνιση: τον 1980 τον banαρε ο "I-Am-The-Killer-Of-Topics" αγαπητός σε όλους τους κατά καιρούς banαρισμένους συμφορουμίτες, ο ένας και μοναδικός.... Paredwse!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Γιατί νοιαζόμαστε πραγματικά ποιος χαίρεται και ποιος λυπάται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Καλό (υπόλοιπο) καλοκαίρι σε όλους ! (ακόμα και στον ξ ε ν ε ρ ί α...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Γιατί νοιαζόμαστε πραγματικά ποιος χαίρεται και ποιος λυπάται. πλακα κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 εχμ, μια διευκρίνιση: τον 1980 τον banαρε ο "I-Am-The-Killer-Of-Topics" αγαπητός σε όλους τους κατά καιρούς banαρισμένους συμφορουμίτες, ο ένας και μοναδικός.... Paredwse!!! Δεν καταλαβαίνω από πού αντλείς αυτό το συμπέρασμα. :neutral: Σε κάθε περίπτωση, δεν νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη σημασία ποιός απέκλεισε (προσωρινά ή μόνιμα) ένα μέλος. Σημασία μάλλον έχει τι έκανε το μέλος για να εισπράξει τον αποκλεισμό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 πλακα κανεις; Τίγκα. Όπως και να 'χει πάντως, η ορθότητα ή μη ενός ban δεν κρίνεται από το ποιος mod το έριξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 πάντως ο ρόλος του mod είναι εντελώς άχαρος. κάτι σαν να έχουμε βγει όλοι μαζί να τα πιούμε μέχρι ολικής τύφλωσης, κι αυτός να είναι συνεχώς ο μαλάκας της παρέας που πρέπει να οδηγήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Χα, έτσι θα 'θελες να 'ναι μνησίκακε ασπρομάλλη. Ο μοντ είναι ο μπάτσος στο μπλόκο αφού τα πιείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.