IMMORTALFRANK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Kαι τι είναι αυτά τα radioshak ρε παίδες? (νίωθω σαν εξωγήινος με τις ερωτήσεις μου ) :shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Το radioshak είναι (ή ήταν) αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών, νομίζω με έδρα την αμερική. Από ματιές που έριξα στα διαφημιστικά του, είχε ότι κουλό γκατζετίδι μπορείς να φανταστείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 :shock: Το radioshak είναι (ή ήταν) αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών, νομίζω με έδρα την αμερική. Από ματιές που έριξα στα διαφημιστικά του, είχε ότι κουλό γκατζετίδι μπορείς να φανταστείς. Thanks for the info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 ναι ρε παππου,ειχε στην πατρα στο συγκροτημα carrefour και στην πατρεως αναμεσα κορινθου και κανακαρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 @Πανκυ. πόσo καιρό κρατά η μπαταρία του σένσορα του nike + ? Το αγόρασα χτες, σήμερα θα το πάω για μια βόλτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 πάντως, τρελά κέφια χθες ο πάρε-πάρε ! Λέτε να "το έκανε" ? :-P:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δεν ξέρω πόσο κρατάει η μπαταρία, αλλά εγώ μέχρι στιγμής έχω γράψει: 570 χιλιόμετρα σε 164 διαδρομές σε 75 ώρες, οπότε κρατάει σίγουρα τόσο. Το έχω στην κατοχή μου 11 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Mε μόνο ένα σένσορα; δεν έχεις αλλαξει; Καλο. Αντε λογικα μεχρι το Σεπτέμβρη θα κάνουμε τριπλό challenge, εγώ, εσύ και ο 1980. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Mε μόνο ένα σένσορα; δεν έχεις αλλαξει; Καλο. Αντε λογικα μεχρι το Σεπτέμβρη θα κάνουμε τριπλό challenge, εγώ, εσύ και ο 1980. o 1980 απολαμβάνει για την ώρα την "ηθελημένη" αιχμαλωσία του. Απο Σεπτέμβρη και πάλι κοντά μας !!! εντιτ: επίσης ο 1980 στέλνει το εξής μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο : I' LL BE BACK. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 o 1980 απολαμβάνει για την ώρα την "ηθελημένη" αιχμαλωσία του. Απο Σεπτέμβρη και πάλι κοντά μας !!! εντιτ: επίσης ο 1980 στέλνει το εξής μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο : I' LL BE BACK. I MAY NOT ! ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 I MAY NOT ! ! δε μπορει!!!! τόση τύχη μαζεμένη σήμερα;;;; μην φτάνουμε στο τέλος του κόσμου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 δε μπορει!!!!τόση τύχη μαζεμένη σήμερα;;;; μην φτάνουμε στο τέλος του κόσμου; θα σου φύγω/ στο'χα πει/ θα σου φύγω/ και γέλαγες εσύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 δε μπορει!!!!τόση τύχη μαζεμένη σήμερα;;;; μην φτάνουμε στο τέλος του κόσμου; τς.. έλα μισητέ εσυ... Το πρωι εσυ δεν έκλαιγες, δεν φώναζες, δεν έσκιζες τα ρούχα σου για το άδικο? Εσυ δεν έφτιαχνες το πανώ διαμαρτυρίας ενάντια στον Hal που μπάναρε τον αγαπητό 1980???? Με λίγη βενζίνη φεύγουν οι μπογιές απο τα χέρια μην ανησυχεις ...:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 θα σου φύγω/ στο'χα πει/ θα σου φύγω/ και γέλαγες εσύ μπουχουχου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 θα σου φύγω/ στο'χα πει/ θα σου φύγω/ και γέλαγες εσύ γελάω από τώρα !! τι ωραια τι καλα ολα ειναι ομορφααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.