Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Το radioshak είναι (ή ήταν) αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών, νομίζω με έδρα την αμερική. Από ματιές που έριξα στα διαφημιστικά του, είχε ότι κουλό γκατζετίδι μπορείς να φανταστείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:shock::shock::shock:

:mrgreen:

Το radioshak είναι (ή ήταν) αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών, νομίζω με έδρα την αμερική. Από ματιές που έριξα στα διαφημιστικά του, είχε ότι κουλό γκατζετίδι μπορείς να φανταστείς.

Thanks for the info :D

Δεν ξέρω πόσο κρατάει η μπαταρία, αλλά εγώ μέχρι στιγμής έχω γράψει:

570 χιλιόμετρα σε 164 διαδρομές σε 75 ώρες, οπότε κρατάει σίγουρα τόσο.

Το έχω στην κατοχή μου 11 μήνες.

Mε μόνο ένα σένσορα; δεν έχεις αλλαξει; Καλο. Αντε λογικα μεχρι το Σεπτέμβρη θα κάνουμε τριπλό challenge, εγώ, εσύ και ο 1980.

o 1980 απολαμβάνει για την ώρα την "ηθελημένη" αιχμαλωσία του. Απο Σεπτέμβρη και πάλι κοντά μας !!!

εντιτ: επίσης ο 1980 στέλνει το εξής μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο : I' LL BE BACK.

o 1980 απολαμβάνει για την ώρα την "ηθελημένη" αιχμαλωσία του. Απο Σεπτέμβρη και πάλι κοντά μας !!!

εντιτ: επίσης ο 1980 στέλνει το εξής μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο : I' LL BE BACK.

I MAY NOT ! !:mrgreen:

δε μπορει!!!!

τόση τύχη μαζεμένη σήμερα;;;;

μην φτάνουμε στο τέλος του κόσμου;

τς.. έλα μισητέ εσυ... Το πρωι εσυ δεν έκλαιγες, δεν φώναζες, δεν έσκιζες τα ρούχα σου για το άδικο? Εσυ δεν έφτιαχνες το πανώ διαμαρτυρίας ενάντια στον Hal που μπάναρε τον αγαπητό 1980???? Με λίγη βενζίνη φεύγουν οι μπογιές απο τα χέρια μην ανησυχεις ...:P:):)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...