nikos_lef Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Παλι νευρακια εχουμε???? :-? Ναι ε????:roll: Δεν ξαναγραφω για σημερα....:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 πως να νευριάσεις με ένα τόσο χαριτωμένο παρτάκια ("μ'αγαπώ-σμουτς-μ'αγαπώ-σμουτς-Μ'ΑΓΑΠΩ μου λέω !!!ΣΜΜΜΜΟΥΤΣ !) σαν τον πάνκι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν αποφυλακίστηκε ο peppas. Και ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 πως να νευριάσεις με ένα τόσο χαριτωμένο παρτάκια ("μ'αγαπώ-σμουτς-μ'αγαπώ-σμουτς-Μ'ΑΓΑΠΩ μου λέω !!!ΣΜΜΜΜΟΥΤΣ !) σαν τον πάνκι ? που κ που,ανάμεσα στα φιλιά, βάζει και γλώσσα, οπότε αλλοιώνεται ο ήχος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 που κ που,ανάμεσα στα φιλιά, βάζει και γλώσσα, οπότε αλλοιώνεται ο ήχος... lololololol έεεεεετσ' ! (κι εμείς αγαπήσαμε αλλά, δεν κάναμε κι έτσι !) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ξέρει κανένας τι έγινε το radioshak Θεσσαλονίκης; Έκλεισε ή απλά μεταφέρθηκε; Το έψαχνα τις προάλλες στο city gate αλλά πουθενά. Υπάρχει και αλλού radioshak στην πόλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Έχω την εντύπωση ότι έκλεισαν όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 στην πατρα 2 που ειχαμε εκλεισαν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 στην πατρα 2 που ειχαμε εκλεισαν.... είχαμε στην πάτρα...χμμμ είμαι καλός.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsikas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 mitsikas δεν είσαι Αθήνα;εγώ ψωνίζω από αυτούς, και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τις τιμές και κυρίως από την ευγένεια και την εξυπηρέτηση που ξεχειλίζει μεράκι. Δυστυχως εδω και 3 χρονια βρισκομαι μακρια απο την Αθηνα και την όποια επαφη με αυτην την πόλη (κλαψ). Μακρυα απο τον πολιτισμο, το νεφος, την κινηση, την ζωη, κτλ κατα 5 ωρες (κλαψ). Γι' αυτο και ζητω e-shop (επειδη στην πόλη-χωριό που μενω τωρα, δεν μπορω να βρω και πολύ συνεννοηση). Αυτο που μου ειπες, ειδα οτι δυστυχως δεν πουλαει on-line. Γι'αυτο ας επαναλαβω την ερωτηση: μπορει να προτεινει κανεις ενα e-shop (κατα προτιμηση Ελλαδος, μετα ΕΕ, μετα οτιδηποτε) για να αγορασω κοντερ ποδηλατου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Πάρε τους ένα τηλέφωνο και κάτι μου λέει ότι θα σου στείλουνε με αντικαταβολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsikas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ναι αλλά στο site τους μόνο δείχνει οτι εχουν κοντερ (ή όποια άλλη κατηγορια προϊοντων) χωρις όμως να εμφανίζει οποιοδηποτε προϊον προς πωληση. Δεν μπορω ετσι να ξερω ούτε τι πουλανε και αν πουλανε, ουτε πόσο κοστίζει, ούτε τιποτα. Το site τους απλα διαφημίζει το μαγαζί τους και λεει απλα οτι καπου υπαρχουν, χωρις καμια αλλη πληροφορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Και τι χάνεις να τους πάρεις ένα τηλεφωνάκι να τους ρωτήσεις; Πάρε ώρα που λογικά δε θα έχουν κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Κοίτα, το μόνο που ξέρω είναι ότι από το λίγο που είχα ψάξει είχα δει ότι έχουν πολύ καλές τιμές. Για να σου δώσω λίγο το προφίλ του μαγαζιού (πελάτης είμαι, δεν τους ξέρω προσωπικά) είναι οικογενειακή επιχείριση αλλά πολύ προσεγμένη και με πολύ επαγγελματική συμπεριφορά. Όσες φορές βρέθηκα εκεί, ακόμη και να χαζέψω για κοντεράκι των 25 Ευρώ και να τους τα πρήξω με ερωτήσεις γενικής φύσεως σαν νιούμπης, η μαμά (πέρα από το ότι κατείχε το θέμα του ποδηλάτου) με σέρβιρε πάντα αναψυκτικό. Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, στην αντιμετώπιση. Δεύτερον, ακόμη και κάτι να μην έχουν εκείνη τη στιγμή στο κατάστημα, άμεσα το παραγγέλνουν και σου λένε τιμή και ημερομηνία παράδοσης. Ρε παιδί μου, η εικόνα του μαγαζιού σε τραβάει. Ευγενέστατοι όλοι, ενήμεροι, το μαγαζί χειρουργείο από καθαριότητα. Φούμαρα δε σου λένε. Εντάξει, το site το έχει φτιάξει ο γιος της οικογένειας, από ότι μου έλεγε ο ίδιος. Μην περιμένεις να στήσουν και eshop οι άνθρωποι. Πάντως στην τετ α τετ επικοινωνία είναι άψογοι. Τώρα αν στέλνουν με αντικαταβολή δεν το γνωρίζω. Κάνε αυτό που σου λέει ο κουβουσουνου και πάρε ένα τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 είχαμε στην πάτρα...χμμμ είμαι καλός.. Kαι τι είναι αυτά τα radioshak ρε παίδες? (νίωθω σαν εξωγήινος με τις ερωτήσεις μου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.