Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Εγώ είμαι σίγουρος ότι ο παρεδώσε τηλεφωνεί στους μπάτσους για διατάραξη της κοινής ησυχίας, ακόμη και στο δικό του πάρτυ.

Πάνω που ζεσταίνεται η κατάσταση σε ένα thread, δε μας αφήνει να σκοτωθούμε.[...]

1905453fxq2.jpg

Πήραν οι AC/DC το εναλλακτικό nickname μου και το έκαναν δίσκο.

Να κάνω αγωγή για πνευματικά δικαιώματα; :|

(και όχι και τίποτα το τρομερό ως δίσκο αλλά τέσπα, AC/DC είναι, κάνω την καρδιά μου πέτρα...

...δηλαδή πέτρα είναι, την κάνω πιο πέτρα κι από πέτρα.

Ξέξασπρη.)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δεν κάνω τρίπλα μωρέ.

Μόλις πάρεις τα παραφερνάλια και γραφτείς στο site στείλε μου ένα challenge.

Καλός είναι ο Σεπτέμβρης, αφού ο καιρός ακόμη είναι άνευ βροχοπτώσεων.

Και δεν υπάρχει καλύτερο κίνητρο από το να έχεις να ταπεινώσεις έναν αντίπαλο.

χα χα, λολ ρε πρήξτερ

Κοίτα, σίγουρα το κόστος σε χώρο είναι υπολογίσιμο.

Αλλά αν βρω κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα σε 320 και σε 192, προτιμώ να το κατεβάσω σε 320.

Ίσως μία άλλη λύση είναι να αγοράσεις πραγματικά καλά ακουστικά.

Ναι, τελικώς αυτό κάνω κι εγώ, ό,τι μ'αρέσει ιδιαίτερα το κρατάω σε 320.

(Τόση ώρα αποφεύγω εντέχνως να πω ότι πήρα το sony nw808 και όχι το nano. In my defence, έχει πάρα πολύ καλό ήχο και πολύ καλά ακουστικά. Λέω να πάρω i-pod όταν βγάλει 30G flash disc).

paredwse, σου εύχομαι όλοι οι όμνι του ινσόμνια να ασχοληθούν μαζί σου, να ανοίγουν ασυνάρτητα θέματα ο ένας μετά τον άλλο, και να μετακομίσει δίπλα στο σπίτι σου ένας παπάς, που όλη μέρα θα βάζει εκκλησιαστική μουσική! από την άλλη μεριά του σπιτιού σου,να μετακομίσει ο 1980, που θα βάζει όλη μέρα τον ύμνο του παναθηναικού,και από πάνω, να μετακομίσει ο ανηψιός μου,που το βράδυ αντί να κοιμάται, παίζει και χοροπηδάει!

Τέλος, να βγάλει δίσκο με το όνομα "παρεδώσε" η έφη θώδη,και να βγει να μαλώνει για την πατρότητα του ονόματος με εσένα,και την μπεζεντακου....

paredwse, σου εύχομαι όλοι οι όμνι του ινσόμνια να ασχοληθούν μαζί σου, να ανοίγουν ασυνάρτητα θέματα ο ένας μετά τον άλλο, και να μετακομίσει δίπλα στο σπίτι σου ένας παπάς, που όλη μέρα θα βάζει εκκλησιαστική μουσική! από την άλλη μεριά του σπιτιού σου,να μετακομίσει ο 1980, που θα βάζει όλη μέρα τον ύμνο του παναθηναικού,και από πάνω, να μετακομίσει ο ανηψιός μου,που το βράδυ αντί να κοιμάται, παίζει και χοροπηδάει!

Τέλος, να βγάλει δίσκο με το όνομα "παρεδώσε" η έφη θώδη,και να βγει να μαλώνει για την πατρότητα του ονόματος με εσένα,και την μπεζεντακου....

βαραει και industrial το μαγαζι και την εισαγωγη του σικαγο εχω ποικιλια αλλα οτι δεν θα κοιμηθει ποτε παιζει.

Ξέρετε μήπως κανένα πρόγραμμα διαχείρησης θυμού?

Με ψυχολόγους και τέτοια...

παρε ενα σακο του μποξ και βαρα τον μεχρι να ματωσουν τα χερια σου. θα σου περασει ο θυμος. η τραβα κανενα μπουκετο στον τοιχο θα πονεσουν τα κοκαλα σου και θα σου περασει.

1905453fxq2.jpg(και όχι και τίποτα το τρομερό ως δίσκο αλλά τέσπα, AC/DC είναι, κάνω την καρδιά μου πέτρα...

Εγώ νόμιζα ότι οι εύποροι δικηγόροι που διαμένουν μόνιμα σε λουξ παραθαλάσσιες περιοχές, ακούνε μόνο Richard Straus και το πιο extreme που κάνουν είναι να λένε στην αγγλίδα σύζυγό τους "could you pass me the salt, dear?" την ώρα που παίρνουν το brunch τους φορώντας τη ρόμπα τους με το εθνόσημο.

That was really a cultural shock to me.

(Τόση ώρα αποφεύγω εντέχνως να πω ότι πήρα το sony nw808 και όχι το nano. In my defence, έχει πάρα πολύ καλό ήχο και πολύ καλά ακουστικά. Λέω να πάρω i-pod όταν βγάλει 30G flash disc).

Αυτό το "εντέχνως" είναι που κάνει να στα συγχωρώ όλα.

Έχω δακρύσει. Νομίζω ότι θα είναι ότι πιο συγκλονιστικό μετά την κόντρα ΛεΠα και Τάκη Κατσάνη για την πατρότητα του "Για Θύμισέ Μου Το Όνομα Σου Πρώτα Πρώτα".

Εγώ νόμιζα ότι οι εύποροι δικηγόροι που διαμένουν μόνιμα σε λουξ παραθαλάσσιες περιοχές, ακούνε μόνο Richard Straus και το πιο extreme που κάνουν είναι να λένε στην αγγλίδα σύζυγό τους "could you pass me the salt, dear?" την ώρα που παίρνουν το brunch τους φορώντας τη ρόμπα τους με το εθνόσημο.

That was really a cultural shock to me.

Κάπου στη Ραφήνα...

fishwanda_143.jpg

• Super Moderators
paredwse, σου εύχομαι όλοι οι όμνι του ινσόμνια να ασχοληθούν μαζί σου, να ανοίγουν ασυνάρτητα θέματα ο ένας μετά τον άλλο,

Θα το αντέξω:

banhimcy3.jpg

και να μετακομίσει δίπλα στο σπίτι σου ένας παπάς, που όλη μέρα θα βάζει εκκλησιαστική μουσική!

Θα το αντιμετωπίσω κατάλληλα:

040213bazookahu3.jpg

από την άλλη μεριά του σπιτιού σου,να μετακομίσει ο 1980, που θα βάζει όλη μέρα τον ύμνο του παναθηναικού,

Θα του εξηγήσω τι κάνει λάθος:

matrix91ml0.gif

και από πάνω, να μετακομίσει ο ανηψιός μου,που το βράδυ αντί να κοιμάται, παίζει και χοροπηδάει!

Θα τον διαμορφώσω κατάλληλα:

petrolchainsawth5.jpg

Αυτό παραπάει. Ο τρόμος έχει και τα όριά του... :(

@ KWSN-Men:

Υπενθυμίζω μόνο ότι ο Archibald Leach τσίμπησε το κορίτσι στο τέλος. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...