Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μήπως ξέρει κανένας που πουλάνε ασύρματους;;;

οταν λες ασυρματους εννοεις τα walkie-talkie???

αν ναι,ειχα βρει κατι Cobra (απ'τις καλυτερες εταιρειες στο χωρο) radioshack με 50 ευρω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ξέρει κανείς (punky) από που αλλού μπορώ να αγοράσω το άτιμο nike + ipod sport kit? Σε όσα ιντερσπορτ πήρα δεν το είχαν και σε όσα καταστήματα πήγα εδώ γύρω δεν είχαν ιδέα.

Στο esportmania, το μόνο eshop που το βρήκα, δεν είχαν ιδέα :?

Αχ βρε παρεδωσε Αχ βρε παρεδωσε :smile:

Ξεκίνησε χθες θρεντ(αρα) για τον Χριστόδουλο, χτύπησε 6 σελ, και γω έμεινα στην απόξω(?)

Λοοοοοολ

Υποκλίνομαι

Πάντως , ρε παιδιά, έχετε προσέξει ότι γενικα οι αρχηγοί διαφόρων ιδεολογιών και πεποιθήσεων ,που έχουν χιλιάδες ανθρώπους να τους ακολουθούν πιστά , ακόμη και να σκοτώνονται γι'αυτούς, την κρισιμη ωρα γίνονται κότες?Π.χ,Οτσαλαν, Σανταμ Χουσείν....

Αγαπητέ Freakster,

σκέψου πόσο πιο περιποιητικός και εφευρετικός θα ήμουν αν ήσουν γκόμενα:

Μετά από μερικά τηλέφωνα στην αντιπροσωπεία της Nike, υπάρχει σίγουρα διαθέσιμο στο κατάστημα του Αμαρουσίου στα 29 Ευρώ. Αν σε βολεύει κάποιο άλλο κατάστημα καλύτερα, τσέκαρε το link.

MAROUSI

41 - 45 Kifisias Av. (Sanyo Mall)

Tel: (+30) 2106105912 - 913

The exclusive Nike store of 180m2 is on the 1st floor of the Sanyo Mall shopping center. It offers a rich collection for men, women and kids. Easy entrance and parking space.

Opening hours:

Monday - Wendnesday - Saturday 9:00 - 16:00

Tuesday - Thursday - Friday 9:00 - 18:00

υπάρχουν τελετουργίες μύησης ενός μοντ μέχρι να γίνει σουπερ-μοντ. πρέπει να γράψεις στα @@ σου τα φοβερότερα και πιο καθυστερημένα ποστ.

το δεξί μου είναι γεμάτο ατάκες όμνισλας.

ο χαλ σαν αντμινιστρέητορ κάνει μπεστ-οφ και τα χτυπάει τατουάζ αλλά είναι τόσο "μυημένος" που τα @@ του επηρεάζουν την παλίρροια λόγω βαρυτικής έλξης.

του "πάρεδώσε" πόσο μεγάλα λέτε να έχουν γίνει ? :-P:mrgreen:

Ξέρει κανείς (punky) από που αλλού μπορώ να αγοράσω το άτιμο nike + ipod sport kit? Σε όσα ιντερσπορτ πήρα δεν το είχαν και σε όσα καταστήματα πήγα εδώ γύρω δεν είχαν ιδέα.

Στο esportmania, το μόνο eshop που το βρήκα, δεν είχαν ιδέα :?

τι ακριβως ειναι αυτο αυτο το γαματο με τον τυπα που τρεχει στην διαφημιση?

Punky έγραψες! :D Από χτες το ψάχνω με διάφορους συνδυασμούς "αγορά nike + " , "nike + ipod sport kit καλάθι" "το φελέκι σου Jobs" και τίποτα.

Thx και τρέμε γιατί το ρεκόρ σου θα καταριφθεί.

1980 είναι ενα ανταπτορακι που μπαινει στο ipod nano και άλλο ένα που το βάζεις στα παππούτσια σου (όποια παπούτσια να είναι αφού μπορείς να το κρεμάσεις απο τα κορδόνια σου) και κρατάει πληροφορίες όπως απόσταση, θερμίδες κ.τ.λ. και έχει λειτουργία να αυξάνει το τέμπο των τραγουδιών που παίζουν μπας και σε ζωηρέψει λίγο.

Καλό ακούγεται.

Punky έγραψες! :D Από χτες το ψάχνω με διάφορους συνδυασμούς "αγορά nike + " , "nike + ipod sport kit καλάθι" "το φελέκι σου Jobs" και τίποτα.

Thx και τρέμε γιατί το ρεκόρ σου θα καταριφθεί.

1980 είναι ενα ανταπτορακι που μπαινει στο ipod nano και άλλο ένα που το βάζεις στα παππούτσια σου (όποια παπούτσια να είναι αφού μπορείς να το κρεμάσεις απο τα κορδόνια σου) και κρατάει πληροφορίες όπως απόσταση, θερμίδες κ.τ.λ. και έχει λειτουργία να αυξάνει το τέμπο των τραγουδιών που παίζουν μπας και σε ζωηρέψει λίγο. το οτι κραταει αποσταση θερμιδες κτλ ειναι πολυ καλο ομως.

Καλό ακούγεται.

καλο ακουγετε αλλα δεν σε αποσυντονιζει στο τρεξιμο η μουσικη? ενοω οτι μπορει να παιξει καποιο κομματι που να σε τσιτωσει παραπανω να ανεβασεις ενταση ενω δεν ειναι το καταλληλο σημειο και να καεις πιο γρηγορα. δεν ξερω αναλογα το ατομο.

@1980 Aυτό σου λέω, αν έχω καταλάβει καλά, παίζει κομμάτια, ανάλογα με το τέμπο του τρεξίματος σου. Έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον.

Εχει και επιλογή ενός powersong, όταν έχεις τινάξει πέταλα, να αντέξεις λίγα μέτρα ακόμα.

Όταν μπεις (τουλάχιστον) στη δεκάδα, έλα να ξαναβγάλεις γλώσσα:

Clipboard01-2.jpg

Και όχι δεν σε αποσυντονίζει. Υπάρχουν μέχρι και έτοιμες playlists από djs με συγκεκριμένα bpm. Κι άμα θες σε κάποιο σημείο να τσιτώσεις, πατάς ένα κουμπάκι και παίζει το powersong σου. Αυτό δηλαδή που εσένα σε πουσάρει πιο πολύ. Νο1 powersong παγκοσμίως πάντως παραμένει το Eye of the Tiger :D. Εγώ έχω το Time is moving από Tristesse De La Lune.

Aυτό σου λέω, αν έχω καταλάβει καλά, παίζει κομμάτια, ανάλογα με το τέμπο του τρεξίματος σου. Έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον.

Εχει και επιλογή ενός powersong, όταν έχεις τινάξει πέταλα, να αντέξεις λίγα μέτρα ακόμα.

οκ καλο ακουγετε χτυπα το ξερω γω.

Όταν μπεις (τουλάχιστον) στη δεκάδα, έλα να ξαναβγάλεις γλώσσα:

Clipboard01-2.jpg

Και όχι δεν σε αποσυντονίζει. Υπάρχουν μέχρι και έτοιμες playlists από djs με συγκεκριμένα bpm. Κι άμα θες σε κάποιο σημείο να τσιτώσεις, πατάς ένα κουμπάκι και παίζει το powersong σου. Αυτό δηλαδή που εσένα σε πουσάρει πιο πολύ. Νο1 powersong παγκοσμίως πάντως παραμένει το Eye of the Tiger :D. Εγώ έχω το Time is moving από Tristesse De La Lune.

τι παιζει κοντριτσα? χαλαρα εχω παει και το εχω παρει θα σε βγαλω απο το 5 πολυ συντομα ετσι και το παρω. οχι στο ever ομως ας βαλουμε στο μηνα πανω.παει κοντρα στο duration? ποια ειναι αυτη η σελιδα?

του "πάρεδώσε" πόσο μεγάλα λέτε να έχουν γίνει ? :-P:mrgreen:

Του παρεδώσε το πολύ πολύ να έχουνε ''ξινίσει'':razz:

Του Χιούστον ακόμη δε ξέρω πόσο θα μεγαλώσουν:mrgreen:

καλημέρα , καλό μήνα :smile:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...