Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

I did, I did.

Το πέταξα το πακέτο.

Ρε πούστη μου, δε γίνεται όπως κάνουν και στα αυτοκίνητα, να ανακαλύψουν το βιολογικό καθαρισμό για τα πνευμόνια;

Να φουμάρεις όσο θες και μετά να σε κάνουν καινούριο; Θα άφηνα και 5 ευρώ πουρμπουάρ στον Πακιστανό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
@1980:Ποιός σου είπε όιτι μιλάω για μένα;(lol)

@KWSN_Men:Ναι,έχεις δίκιο.Ξέρω συνάδελφό μου που την ίδια μέρα απάτησε τη γυναίκα του το σούρουπο,το βραδάκι πήγε με άλλη γκόμενα και τα χαράματα πήγε στο μπάνιο και την έπαιζε...

το μπλε χαπάκι θα έφταιγε:lol:

Ρε πούστη μου, δε γίνεται όπως κάνουν και στα αυτοκίνητα, να ανακαλύψουν το βιολογικό καθαρισμό για τα πνευμόνια;

Να φουμάρεις όσο θες και μετά να σε κάνουν καινούριο; Θα άφηνα και 5 ευρώ πουρμπουάρ στον Πακιστανό.

αχ και να 'χα ένα τζινι!

Απ ότι καταλαβαίνω πάνκυ για οργανική υποτροπή παρά ψυχολογική ανάγκη.

Έχεις σκεφτεί να καπνίσεις 1-2 μέρες όσο ζητά ο οργανισμός, όσο να αισθανθείς την ψυχική πλήρωση που ίσως αναζητάς (τσιγάρα, πούρα, ότι γουστάρεις), και μετα να πεις: το έκανα το κομμάτι μου, το κόβω μαχαίρι (?).

αχ βρε παρεδώσε, αχ βρε παρεδώσε:D

Αν που λέτε έχεις το μάνευ και πληρώσεις το πρόστιμο ντούγκου(εντός 10 ημερών), το κοινωνικό κα αλληλέγγυο κράτος σου κάνει έκπτωση 50%.

Αν είσαι φουκαραδάκι και περιμένεις τέλος του μήνα να πάρεις το μετρητό,

για να πληρώσεις το νοίκι, το δάνειο, το φροντιστήριο και αν σου τύχει και καμιά κλίση επειδή είχες αναμμένα τα φώτα ομίχλης όπως ανέφερε ένας φίλος (προσωπικά εγώ δεν το ήξερα) τότε πρέπει να καταβάλεις όλο το ποσό.

Έχεις σκεφτεί να καπνίσεις 1-2 μέρες όσο ζητά ο οργανισμός, όσο να αισθανθείς την ψυχική πλήρωση που ίσως αναζητάς (τσιγάρα, πούρα, ότι γουστάρεις), και μετα να πεις: το έκανα το κομμάτι μου, το κόβω μαχαίρι (?).

To έχω σκεφτεί.

Απλά ανησυχώ μην αυτές οι 1-2 μέρες, γίνουν 1-2 δεκαετίες με τα μυαλά που κουβαλάω.

• Super Moderators
Ου λείψει το όνομα κυρίου και Θεού σου επί ματαίω....

Ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω

Έξοδος 20:7

;)

Καλημέρα, όποιος είδες χθες το μεσημέρι το "άκρως οικογενειακόν" ποιά ήταν η ηθοποιός αυτή που ήταν μαζί με τον Ερμή (η παχουλούλα με τα μικρά....μπαλκόνια)έχει πρωταγωνιστήσει και παλιά σε μια σειρά στο star channel "στο ασανσέρ" νομίζω λεγόταν αλλά δεν μπορώ να την βρω....

Να σας βοηθήσω η συγκεκριμένη ηθοποιός παίζει και στο "εκείνες και γω" την χαζή!

edit:ευρέθη και για όποιους θέλουν τελείως εγκυκλοπαιδικά το όνομα είναι Ράνια Παπαδάκου.

Φίλε punky θα σταθώ σε μια φράση που είπες..

έχω μάθει ότι άμα πίνεις κάθε βράδυ ένα ποτήρι δυόσμο (νομίζω το βράζεις και με νερό..) αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καθαρίζει το 95% των ουσιών που εισέπνευσες καπνίζοντας όλη μέρα...

δηλαδή σχεδόν καθαρά πνευμόνια..;)

Ου λείψει το όνομα κυρίου και Θεού σου επί ματαίω....

Ο κύριος τον ετοιμάζει δια την μάχαιρα της οργής του looool

@paredwse Συμβαίνει κάτι;

όχι....απλώς ήθελα να γράψω αυτό που έγραψα και βρήκα κλειδωένο το σχετικό τοπικ:smile:

thanx gang !

too good to be true μου ακούγεται όλο αυτό, αλλά πράγματι κι εγώ έχω ακούσει ότι ο δυόσμος έχει ευεργετικές ικανότητες.

Ειδικά στο μοχίτο :)

Μπορεί κάποιος (αν έχει την αντοχή με το συγκεκριμένο video)γιατί προσωπικά προσπάθησα με όλους τους τρόπους με το nero αλλά δεν τα κατάφερα να μου πει αν τυχόν κατορθώσει και καταλάβει στο video που ακούγεται αυτή που τραβάει το video να στριγγλίζει τι λέει μετά την φράση "ελπίδα κρατήσου",αν δεν κάνω λάθος αρχίζει με το γράμμα "η"

εδώ είναι το αρχείο http://www.sendspace.com/file/daizkp

μήπως ξέρει κανένας που πουλάνε ασύρματους;;;

sorry, έχω κοπανήσει 12 μπυρες και 2 γάρα, διάβασα και το "γραμματείς και φαρισαίοι" που το άφησα από τις 11:00 και ξεράθηκα στο γέλιο, πάω να ξεραθώ στο κρεβατάκι μου... καληνυχτα σας...

mitsikas δεν είσαι Αθήνα;

εγώ ψωνίζω από αυτούς, και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τις τιμές και κυρίως από την ευγένεια και την εξυπηρέτηση που ξεχειλίζει μεράκι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...