Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 manuel, για αρχή θα μου περάσει ο πονοκέφαλος ρε γαμώτο. Πφ... και τι είναι ο σωματικός πόνος μπρος στην ψυχική υγεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Και γιατί δηλαδή με το που γυρνάμε απο διακοπές να μας φαίνονται ήδη τόσο μακρινές ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Και γιατί δηλαδή με το που γυρνάμε απο διακοπές να μας φαίνονται ήδη τόσο μακρινές ??? ωχ η καροτοκεφαλη!!!!γυρισες κιολας? welcome to the jungle we ve got fun and games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 γύρισα, γαμώτο.. και δεν είμαι καροτοκεφαλή πια Τι κάνετε εδω? Ολα οκ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 γύρισα, γαμώτο.. και δεν είμαι καροτοκεφαλή πια Τι κάνετε εδω? Ολα οκ??? ε ναι μαλακιζομαστε οπως παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 ε ναι μαλακιζομαστε οπως παντα. Για πάρτη σου μίλα,υπάρχουν κι άλλοι που γαμάνε (ακόμα...):twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Τι κάνετε εδω? Ολα οκ??? Που να στα λέμε! Ο Punky κάπνισε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Που να στα λέμε! Ο Punky κάπνισε! omfg.... κάπνισε??? νατο νατο μου' ρχεται... μουδιάζει το αριστερό μου χέρι... να να τωρα και το πόδι... (γιατι δεν κάπνιζε?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Για πάρτη σου μίλα,υπάρχουν κι άλλοι που γαμάνε (ακόμα...):twisted: λολ (γιατι δεν κάπνιζε?) Καμιά φορά όταν σκεφτόταν έντονα, έβγαιναν καπνοί από το κεφάλι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 λολ Καμιά φορά όταν σκεφτόταν έντονα, έβγαιναν καπνοί από το κεφάλι του. γι' αυτό αποφασισε πως οι διακοπες δεν τέλειωσαν και πάει για ποτο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Για πάρτη σου μίλα,υπάρχουν κι άλλοι που γαμάνε (ακόμα...):twisted: Το ένα δεν αποκλύει το άλλο. Πόσο πάλλον όταν γίνονται ταυτόχρονα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 @1980:Ποιός σου είπε όιτι μιλάω για μένα;(lol) @KWSN_Men:Ναι,έχεις δίκιο.Ξέρω συνάδελφό μου που την ίδια μέρα απάτησε τη γυναίκα του το σούρουπο,το βραδάκι πήγε με άλλη γκόμενα και τα χαράματα πήγε στο μπάνιο και την έπαιζε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 (γιατι δεν κάπνιζε?) Για να φτιάξει αθλητικό σώμα, το οποίο βάζει σε κίνδυνο τώρα. :roll: Αμαν ρε πανκυ. Πουτ δε σιγκαρετς νταουν σλοουλιι. Το κάπνισες το πακέτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.