Προς το περιεχόμενο

TOSHIBA vs HP

djmanosv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδες είμαι ένα βήμα πριν την αγορά φορητού..

Μέχρι σήμερα ήμουν έτοιμος να παραγγείλω τον πολυσυζητημένο

hp pavilion DV6397EA http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900253

μιας και είχε και 2 gb ram και ισχυρό επεξεργαστή, καθως και καλούτσικη καρτα γραφικων..

τελική 1265.01 ? και συνέχεια το βλέπω να πεφτει..

Μόλις είδα τον καινούριο τοσιμπα TOSHIBA TECRA A8-10F

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905113

με 2x 1024MB DDR2,120GB (sata 5.400 rpm), με τιμούλα 1475.62 ? και σκεύτομαι

ότι σε λίγο καιρό θα αρχίσει να πουλάει και θα πέσει η τιμή του....

το θέμα είναι.. αξίζει η αναμονή ή να χτυπήσω το hp...ήθελα να δοκιμάσω

την τύχη μου με τους τοσιμπα καθώς έχω ακούσει τα καλύτερα

(είναι και τεκρα.... και έχει επιστροφή χρημάτων αν σε ενα χρονο παθει κάτι.... )

btw....η κάρτα του συγκεκριμένου τοσιμπα "Intel Graphics Media Accelerator

950 μέχρι 128 MB" σε σύγκριση με την NVIDIA GeForce Go 7400 του pavilion

έχει διαφορές ???

τα φωτα σας please !!!

Δημοσ.

εγω λεω τεκρα με κλειστα τα ματια

αλλα σε γραφικα ειναι πισω

τα τεκτα γενικα ειναι η επαγγελματικη σειρα της τοσιμπα,με καλυτερες προδιαγραφες κατασκευης και υλικα, και με σαφως ανωτερη ποιοτητα και αξιοπιστια, αλλα προφανως αν θες να τρεξεις κανενα παιχνιδι, δεν ειναι και οτι καλυτερο

τα ζυγιζεις,και αποφασιζεις

Δημοσ.

Πάλι εγώ πιστεύω σε ποιότητα υλικών και design κατασκευής πολύ μπροστά τα ΗΡ :) Αλλα γενικά και γώ ήμουν ανάμεσα σε αυτές τις 2 εταιρίες :)

Δημοσ.

ε κοιτα, υποκειμενικα ειναι αυτα,και εγω δεν εχω τπτ με την ΗΡ

νομιζω πως ειναι πολυ πισω σε γραφικα, παιχνιδια και μαλιστα συγχρονα με το ζορι. εδω εμενα με 7400 πανω τα βρισκει σε μερικα σκουρα, οποτε..φαντασου.

αν θες να παιξεις σε τοσιμπα, θα πρεπει να δεις σε satelite για παιχνιδια-γραφικα

Δημοσ.

Ε ναι φίλος πάντα :) Εγώ ας πούμε προτίμησα να πάρω το Pavilion9312 επειδή έχει 17αρα οθόνη και καλή κάρτα γραφικών και ας μην έχει τον πολύ δυνατό επεξεργαστή. :) Ειναι καθαρά υποκειμενικά

Δημοσ.

Από θέμα αξιοπιστίας πάρε το toshiba. Από θέμα επιδόσεων ο Hp είναι καλύτερος. Γενικά για οποιοδήποτε λαπτοπ των δυο εταιρειών σε παρόμοιες τιμές συμβαίνει το ίδιο.

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι για 15αρα και θα συνδεσω το φορητό με μια 20αρα wide

οι τοσιμπα ειναι αρκετά καλοί και πιστεύω πολύ μπροστα... το θέμα ειναι στην τιμή γιατί προς το παρων έχουν 200 περιπου ευρώ διαφορά...

Δημοσ.

Η NVIDIA GeForce Go 7400 ειναι σαφως ανωτερη επιλογη αλλα ωστοσο μερος των γραφικων θα δεσμευει και την κεντρικη μνμη του συστηματος σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...