olatalefta Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 το θεμα ειανι να μην κλεβουν απο τους πολιτες...αν ηθελαν ολα αυτα π λετε ας κοιταζαν την παιδεια
dalton85 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Για την παιδεια εχουν ειπωθει πολλα. Αν θες κοιτα στις παλαιοτερες σελιδες να δεις. Οχι τιποτα αλλο, αλλα να μην επαναλαμβανουμε τα ιδια.
TurboJugend Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Πάρα πολύ καλό, αλλά τι τα θες, υπάρχουν τόσοι πολλοί φίλοι μας που "αυτοί" είναι πολύ καλοί οδηγοί....
tolis_01 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Πάρα πολύ καλό, αλλά τι τα θες, υπάρχουν τόσοι πολλοί φίλοι μας που "αυτοί" είναι πολύ καλοί οδηγοί.... Να παραδεχτω κατι? Με το αμαξι την βλεπω Σουμαχερ, καμια φορα τρεχω και νομιζω οτι ειμαι πιο γρηγορος απ'ολους. Ε, χωρις ζωνη δεν εχω παει ουτε μεχρι τον φουρνο. Την βγαζω ΜΟΝΟ στο παρκαρισμα. Συνηθως αυτοι που δεν φορανε ζωνοι δεν ειναι οι "γρηγοροι" αλλα οι "βαριεστημενοι" και κατα τ'αλλα "σωστοι οδηγοι".
Neurotic_Fest Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Η μουσική στο βιντεάκι είναι όλα τα λεφτά, τα συγχαρητήρια μου σε όποιον είχε την επιμέλεια.
lary7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Μετα απο 2 τροχαια με αυτοκίνητο (συνοδηγός) και 1 με μηχανακι (οδηγος) εχω να πω οτι το κρανος και η ζωνη με γλύτωσαν χωρις ουτε μια γρατζουνια (που λεει ο λογος). Απο εκει και περα, γρηγορη οδήγηση μονο εκει που μας πέρνει,καλη η ζωνη αλλα δεν χρειαζεται να την δοκιμασει κανεις.
kage Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 οπως εγραψα κ αλλου καλα ενταξει τα περισσοτερα βιντεακια ηταν σκηνοθετημενα...οπως κ τα αυτοκ.π ηταν τουλ 20 χρονων.
Dr.Strangelove Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 ...οπως κ τα αυτοκ.π ηταν τουλ 20 χρονων.Τι σημασία έχει αυτό; Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα βγει το κεφάλι σου από το παρμπρίζ, είτε οδηγείς αντίκα, είτε το super duper ασφαλές αυτοκίνητο με τα 5 αστέρια του Euro NCAP αν δεν φοράς ζώνη. Η μόνη διαφορά είναι ότι στο 2ο θα περάσεις και μέσα από τον αερόσακο
Neurotic_Fest Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Η αερόσακοι παρέχουν προστασία και στον μη δεμένο απλά είναι πολύ μικρότερη, χώρια τον κίνδυνο να τραυματιστείς από αυτούς .Στην Αμερική γι'αυτό φτιάχνονταν και συνεχίζουν να φτιάχνονται μεγαλύτεροι απ'οτι στην Ευρώπη, λόγω μικρότερης χρήσης ζωνών.
Typhoon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Ακριβώς, αν δεν φοράς ζώνη δεν θα περάσεις μέσα από τον αερόσακο αλλά υπάρχει πχ αρκετά μεγάλος κίνδυνος να σου σπάσει το λαιμό να η γωνία προσπτωσης είναι κατάλληλη...γι αυτό ζώνη
kage Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 20-30 χρονια πισω τα αυτοκινητα ειχαν αλλη τεχνολογια στην παθητικη ενεργητικη ασφαλεια οδηγων επιβατων πεζων.απλο ειναι. Μετα ας φτιαξουν τους Γαμη098)(* δολοφονικους δρομους/μπαρες κ ας σταματησουμε την καραμελα οτι μονο η μη χρηση ζωνης σκοτωνει οποτε καλα κανουν κ παιρνουν εσοδα απο τα υπερβολικα προστιμα...
Neurotic_Fest Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Η μη χρήση ζώνης σκοτώνει δεν υπάρχει αμφιβολία, είναι από τις βασικές αιτίες που μπορούν ν'αξιολογηθούν στατιστικά και πειραματικά πιο εύκολα και να θεσπιστεί κάποια πολιτική ελέγχου επίσης πιο εύκολα από δεκάδες άλλες παραμέτρους.Αυτό είναι που μου την σπάει, προσπαθούμε να προκαλέσουμε μια κάπως βίαιη αλλαγή στο οδηγικό ήθος των πολιτών και τα υπέρογκα πρόστιμα είναι από τις πλέον βίαιες συνιστώσες, και πλέον άδικες θα πρόσθετα, ανεξάρτητα αν όλα γίνονται για να σωθούν ζωές, τα νούμερα δεν μπορούν ν'αλλάξουν το γεγονός ότι στην καθημερινότητα ενός οδηγού το μη δέσιμο είναι ένα μικρό παράπτωμα και, αν ποτέ, θα πάρει πολλά χρόνια για ν'αλλάξει αυτό.
kage Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 αν μπορεις εσυ να μ αξιολογησεις οτι οι Ελληνικοι δρομοι-μπαρες δεν ευθυνονται για τον θανατο των νεκρων εγω παω πασο. τα προστιμα τα ανεφερα γιατι δεν γινονται να αυξανουν προστιμα ενω ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ τις πρωηγ,κλησεις δεν φτιαξαν τιποτα. ουτε καν τις λακουβες!!!δεν μιλαω καν για ποιοτητα κ κλησεις δρομων.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Επειδή λοιπόν οι δρόμοι είναι χάλια, τιμωρούμε το κράτος με το να μη φοράμε ζώνη. Τους δείξαμε λοιπόν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.