Προς το περιεχόμενο

Απο αυριο 2/6/07 ζωνες και κρανη γιατι......

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το θέμα είναι ότι δεν θα ανεβάσω κανένα 18χρονο πάνω. Μιλάμε για ηλικίες 26 και πάνω.

Που σημαίνει τι?

Θα μου ζητήσουνε οι γονείς τα ρέστα επειδή ανέβασα το κοριτσάκι τους το ανυπεράσπιστο πάνω στη μηχανή?

Τι σχέση έχει η ηλικία; Δηλαδή πιστεύεις ότι όταν κάποιος ενηλικιωθεί, οι γονείς και οι λοιποί συγγενείς παύουν να ενδιαφέρονται για αυτόν; Ή επειδή είναι 26 θα πουν ότι δεν πειράζει, ας πρόσεχε που ανέβαινε;

• Απαντ. 650
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι σχέση έχει η ηλικία; Δηλαδή πιστεύεις ότι όταν κάποιος ενηλικιωθεί, οι γονείς και οι λοιποί συγγενείς παύουν να ενδιαφέρονται για αυτόν; Ή επειδή είναι 26 θα πουν ότι δεν πειράζει, ας πρόσεχε που ανέβαινε;

Οχι και πάλι. Εμένα θα κατηγορίσουνε γιατί θα έιναι αγανακτισμένοι και δεν θα ξέρουν ποιον να κράξουνε.

Να στο πώ και αλλιώς...

Αν η 26χρονη κόρη τους άρχιζε το κάπνισμα θα έφτεγε ο περιπτεράς??? :?

Δημοσ.

Socratis_g, το ότι κάποια άτομα που δεν έχουν ιδέα από μηχανές δεν συνειδητοποιούν πόσο κινδυνεύουν από μια χαζοπτώση με 10χλμ/ω δεν σημαίνει ότι και εσύ σαν οδηγός πρέπει να αποποιείσαι των ευθυνών σου.

Έχουν σκοτωθεί πολλές κοπέλες συνοδηγοί σε μηχανές ακριβώς επειδή δεν φοραγανε κράνος, και καλά για να μην τους χαλάσει το μαλλί κλπ.

Και εγώ παλιότερα σκεφτόμουν: σιγά μην πέσω, ας βάλω και τρικάβαλο το μηχανάκι, ποιός τα γ@μεί τα κράνη κτλ. Μετά από τόσα που έχω ακούσει όμως με τον καιρό έκοψα τις παλικαριές. Γενικά τα δικάβαλα τα αποφεύγω γιατί σε ενδεχόμενη στραβή δεν θέλω να πάρω και άλλον μαζί μου.

Δημοσ.
Υπάρχει πινακίδα με ανώτατο όριο 40km και πας με 50 έστω. Κάηκες.

Επίσης αν περάσει κανείς με κόκκινο το παρακάτω φανάρι πάλι κάηκε.

img_73221.jpeg

Και καλά κάποιος που είναι από την περιοχή ξέρει ότι υπάρχει φανάρι και θα ψάξει να το βρεί να δει τι χρώμα έχει. Κάποιος ξένος όμως; Θα περάσει έτσι απλά χωρίς να πάρει χαμπάρι τίποτα. Ας πάει μετά να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.

Για την ασφάλειά μας ρε γαμώτο. :-P

Για την πινακιδα που λες δεν ξερω το σημειο που ειναι και δεν νομιζω ρε φιλε να σε γραψει ο αλλος αμα πας 50 να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες. Αν σε γραψει ειναι κοπανος τι να σου πω. Για την φωτο οπως ειπαν και αλλη παρε το δημο. δλδ προτιμας να παιρναει κοσμος και να πεζουν κορονα γραμματα αν θα φανε κληση ή χτυπησουν καποιον. Ενα τηλ ειναι ελεος. Δεν ειναι υποχρεωσει σου ειδικα εσενα αλλα τον πολιτων γενικα κατι τετοια. Αφου ξερουμε τη γαιδουρια ειναι, ας τους το υπενθημισεις και εσυ.

Δημοσ.
Ενα τηλ ειναι ελεος.

Δεν χαλάω άσκοπα τις μονάδες μου εγώ. :P

Και γιατί να τους το υπενθυμίσω; γιατί να τους το δείξω;

Νομίζετε δεν το είδαν. Και άλλο ένα απέναντι σε χειρότερη κατάσταση δεν το βλέπουν;

Είναι ένα σημείο που αναγκαστηκά θα περάσεις από εκεί. Από εκεί περναεί λοιπόν αναγκαστηκά όλη η αστυνομική δύναμη του τόπου είτε είναι τροχαία είτε ασφάλεια ή οτιδήποτε άλλο. Το τμήμα της τροχαίας είναι πενήντα μέτρα δίπλα και της ασφάλειας εκατό μέτρα παρακάτω.

Θέλουν και τηλέφωνο;

Την φωτογραφία την είχα τραβήξει εδώ και ενάμιση μήνα. Τώρα το φανάρι είναι καθαρό. Θα τραβήξω όμως τις προσεχείς ημέρες ένα άλλο δέκα μέτρα παρακεί το οποίο είναι τελείος για γέλια.

Εχω βάλει στο μάτι και μερικές ωραίες πινακίδες τις οποίες άμα λάχει πρέπει να τις πληρώσουμε με κάνα μηνιάτικο για να στρώσει η οικονομία της χώρας.

Μόλις βρώ χρόνο έρχονται και οι επόμενες φώτο.

Δημοσ.

Κάθονταν οι του Δήμου και το έβλεπαν. Και γιατί να τους πάρεις τηλέφωνο. Υποχρέωσή τους είναι.

Έβγαζες φωτογραφίες και απο τα ατυχήματα για να δείξεις πόσο τεμπέληδες είναι που δεν το κλαδεψαν οι ανεύθυνοι;

Δημοσ.

Το κ. Ψωμιάδη τον είδατε ? (ειδήσεις 08:00 25-6-07)

Με κράνος και ζώνη μέσα σε αμάξι.

Τον πείραξε απ' ότι φάνηκε το προηγούμενο.

Αντίδραση στους δημοσιογράφους που τον κυνηγάνε ή αντίδραση στο πρόστιμο που έφαγε ?

Δημοσ.
Και γιατί να τους το υπενθυμίσω; γιατί να τους το δείξω;

Επισκεφθείτε τις μαγευτικές παραλίες των Σκοπίων.

Δημοσ.

oi υποστηρικτες των μετρων να δουν σημερα στις 23.30 ->24.30alρha...ειναι εκπομπη αφιερωμενη στον νεο κοκ :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

κ οπως ελεγα οτι η ΑΡΠΑΧΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ...Χαράτσι 30 εκ. από τον ΚΟΚ

ελπιζω πριν τις εκλογες να βαλουν μυαλο...οσο εχουν

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5348&subid=2&pubid=125397

<<Οσοι υποστήριζαν ότι ο νέος ΚΟΚ αποτελεί εισπρακτικό μέτρο με αμφισβητούμενη συμβολή στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

Το τροχαία ατυχήματα παρουσίασαν εντυπωσιακή μείωση μόνο τον Ιούνιο (πρώτο μήνα εφαρμογής του νέου ΚΟΚ), ενώ τον Ιούλιο οι δείκτες επανήλθαν στα συνηθισμένα θλιβερά επίπεδα

>>

Δημοσ.

Το συμπέρασμα που βγαίνει από αυτό δεν είναι ότι η αύξηση των προστίμων ήταν αρπαχτή αλλά ότι οι περισσότεροι Έλληνες οδηγοί είναι τόσο ανεγκέφαλοι που πρέπει να αρχίσουν να λαμβάνονται πιό δραστικά μέτρα όπως test ΙQ κατά την έκδοση της άδειας οδήγησης και αφαίρεσή της δια βίου για κάποιες επαναλαμβανόμενες παραβάσεις.

Η άλλη λύση είναι να καταργηθεί εντελώς ο ΚΟΚ και να μας αφήσουν να αλληλοεξοντωθούμε στην ζούγκλα που έχουμε δημιουργήσει.

Δημοσ.

Μηπως οι ελληνες εκτος απο ανεγκεφαλοι εχουν και κατσικοδρομους που αυτοαποκαλουνται "δρομοι ταχειας κυκλοφοριας"?

Επειδη φετος οδηγησα εγω στον δρομο για το χωριο (Αρτα) παρατηρησα οτι:

- Μετα το Αντιριο ολοι οι δρομοι ειναι δολοφονοι.

- Υπαρχουν διακεκομενες γραμμες σε κατι απιστευτα σημεια (που και φεραρι να ειχες, προσπεραση δεν επιχειρουσες), αλλα και κατι απειρες ευθειες με διπλες γραμμες χωρις λογο.

- Το 90% της διαδρομης (Αθηνα-Αρτα ας πουμε που εκανα εγω) εχει 1,5 λωριδα ανα ρευμα κυκλοφοριας. Οχι 1, οχι 2, 1,5 ακριβως.

- Τα κτελ ειναι φονιαδες. Παιζει να με προσπερασαν 2-3 οταν πηγαινα, και δεν πηγαινα και απελπιστικα αργα, 80-120Km/h (Στο δρομο του γυρισμου δαιμονιστηκα, μετα την κορινθο, δυσκολο να με πετυχενες με κατω απο 150Km/h :mrgreen:)

Δημοσ.

Τα νέα μέτρα είχαν καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα και το απέδειξαν και στην πράξη.

Είπα και στην πρώτη ή δεύτερη σελίδα του θέματος ότι το έπαιξαν(ζήλεψαν μάλλον) τον αρχαίο δρακόντα όπου για κάθε παράβαση η ποινή ήταν θάνατος.

Την επομένη λοιπόν του μέτρου βγήκαν στους δρόμους και χρέωσαν στον κάθε κακομοίρη Έλληνα τον μισό μισθό του εδώ και τώρα. Γιατί αν δεν έχει εδώ και τώρα τότε πάει όλος ο μισθός.

Μετά από δύο ή τρείς μέρες χάθηκε όλη η μπατσαρία από τους δρόμους. Χάθηκαν από παντού. Από μπλόκα από διασταυρώσεις κλπ κλπ. Δεν μπαίνουν στον κόπο πλέον ούτε την κυκλοφορία να ρυθμίσουν αν χρειαστεί.

Δεν ξέρω πως και τι έγινε. Μήπως πήραν τις άδειες τους; Να πηγαίνουν λέτε για μπάνιο; Όπως και να έχει καλό πνίξιμο.

Οι δρόμοι έγιναν χειρότερο μπάχαλο από ποτέ. Ασυδωσία πλήρης.

Αυτοί οι πανεπιστημιακής μόρφωσης νομοθέτες θα πρέπει ίσως να ξανακαθήσουν λιγάκι στα θρανία μπας και μάθουν τίποτα. Ή το καλύτερο που έχουν να κάνουν πριν βγάνουν νόμους εισπρακτικούς να τους μελετούν και ας βγούν και λιγάκι έξω να δουν και τους δρόμους.

Άν λέω αν ήθελαν να επιβάλουν την τάξη στους δρόμους ένα είναι το μέτρο. Όλη η τροχαία έξω στους δρόμους. Μόνιμα. Και όχι μέσα στα γραφεία με τα αιρ κοντίσιον τους. Έξω όλοι.

Δεν χρειάζονται κλήσεις. Η παρουσία τους στους δρόμους και απλές και μόνο συστάσεις στους παραβάτες.

Αλλά βλέπετε εδώ στη μπανανία τα κονόμησαν εν μια νυχτι και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια για τα μπάνια του λαού.

Αν τα πράγματα είναι όπως τα έχω προβλέψει τότε προσέχτε γιατί τέλος του μήνα με αρχές του άλλου μάλλον τελειώνουν οι άδειες τους.:mrgreen:

Δημοσ.

και ομως παρολο που τα πηραν τα προστιμα το πρωτο μηνα και μειοθηκαν οι παραβασεις και αφου σταματισαν τους ελεγχους ο κατοικος της μπανανιας δεν εβαλε παλι μυαλο. πρεπει ο αστυνομος να ειναι ακριβος απο πισω του για να συμμορφωθει εν τελει και να σταματισει τις παραβασεις. Αμα ηταν ετσι τοτε να εχουμε ολοι απο πισω μας εναν που να μας χτυπα καθε φορα που κανουμε κατι. Παρολο που σταματησαν οι τροχονομοι να κοβουν προστιμα το βιολη μας δεν μας νοιαζει. Ε μπραβο μας, ωρες ωρες ειμαστε αξιοι τετοιον μετρον.

Για τον δρομο Αθηνων-Αρτας ειναι ενας απο τους χειροτερους δρομους απο μικρο παιδι παω Αρτα και ξερω σχεδον ολα τα σημεια του. Αυτος δεν ειναι απλα δρομος ειναι ενα χαλι μαυρο. Να δουμε πως θα ειναι αυτη η Ιονια οδος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...