Socratis_g Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Σε σταματάνε σε μπλόκο. Το συνοδηγό στη μηχανή στη μηχανή τον γράφουνε για κράνος? Θα μου πείτε "ναι". Και σε ρωτάω εγώ κύριε policeman. Σε περίπτωση που θέλω να βάλω ένα άτομο πάνω. (συνάδελφο, μια κγόμενα στο δρόμο,κτλ) δηλαδή τι να κάνω? Να εχω μόνιμα ένα 2ο κράνος στο χέρι μου? Θα μου πείς να μην βάλω 2ο άτομο. Δε νομίζω ότι στέκει. Δηλαδή βρήκα στο δρόμο μια παλιά μου φίλη, να της όπα μην ανέβεις γιατί πιο κάτω μπορεί να έχει μπλόκο?
johnnyestia Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Σε σταματάνε σε μπλόκο. Το συνοδηγό στη μηχανή στη μηχανή τον γράφουνε για κράνος? Θα μου πείτε "ναι". Και σε ρωτάω εγώ κύριε policeman. Σε περίπτωση που θέλω να βάλω ένα άτομο πάνω. (συνάδελφο, μια κγόμενα στο δρόμο,κτλ) δηλαδή τι να κάνω? Να εχω μόνιμα ένα 2ο κράνος στο χέρι μου? Θα μου πείς να μην βάλω 2ο άτομο. Δε νομίζω ότι στέκει. Δηλαδή βρήκα στο δρόμο μια παλιά μου φίλη, να της όπα μην ανέβεις γιατί πιο κάτω μπορεί να έχει μπλόκο? Να μήν βάλεις 2ο άτομο. Στέκει και παραστέκει. Όχι όμως για να μην σε γράψει η τροχαία, αλλά για να μην σε γράψουν οι εφημερίδες. Αλλιώς πάρε μια μεγάλη μπαγαζιέρα (αν και θα μου πεις χαλάει την μούρη) για να έχεις μόνιμα ένα δεύτερο κράνος μαζί σου.
apoikos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μάλιστα. Αν δηλαδή ανέβει και πέσετε, θα τη γλιτώσει επειδή είναι παλιά σου φίλη; Ή επειδή τη μεταφέρεις μόνο για 1 km;
vasso286 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δηλαδή βρήκα στο δρόμο μια παλιά μου φίλη, να της όπα μην ανέβεις γιατί πιο κάτω μπορεί να έχει μπλόκο? Όχι να της Όπα μην ανέβεις γιατί δεν έχω 2ο κράνος και είναι επικίνδυνο!
Neurotic_Fest Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Έχω την εντύπωση οτι δεν γράφουν συνεπιβάτες για κράνος. Ο αδερφός μου πάντως πήρε ένα Arai 250 ευρώ για μερικές φορές τον χρόνο που κινείται ως συνεπιβάτης, δεν έχει δίπλωμα μηχανής ο ίδιος.
kx5 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δεν θα ανέβαινα σε μηχανή χωρίς κράνος ακόμη και σαν συνεπιβάτης.
Cromb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Πάντως για το κράνος, ο νόμος (απ οσο ξέρω) δεν σε αναγκάζει να φοράς πιστοποιημένα κράνη. Με λίγα λόγια βλέπω οι αναβάτες να φοράνε ότι βρουν πρόχειρο.Από κάτι ποδηλατικά κράνη μέχρι κάτι αρχαία. Αν ο νόμος έχει στόχο την ασφάλειά μας θα πρεπε να σε αναγκάζει να φοράς και σωστό κράνος και όχι κατσαρόλα.
Dr.Strangelove Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δηλαδή βρήκα στο δρόμο μια παλιά μου φίλη, να της όπα μην ανέβεις γιατί πιο κάτω μπορεί να έχει μπλόκο? Αν δεν μπορείς να της το πεις αυτό, να δω τι θα πεις στους συγγενείς της αν πέσετε και χτυπήσει (γιατί όπως συνηθίζεται, οι συγγενείς εσένα θα κατηγορήσουν ακόμα και αν έφταιγες).
TonyMontana Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 παραδείγματα υπάρχουν χιλιάδες - θα αναφέρω μόνο ένα για την απλοτητά του. συνάδελφος 41 ετών - χρόνια οδηγός μηχανής και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ προσεχτικός (+δεν κάνει μαλακίες στο δρόμο) - παίρνει το παπί της εταιρίας να πάει στο εμπορικό τμήμα κάτι τιμολόγια. Ο δρόμος ελαφρώς βρεγμένος και λίγο κατηφορικός. Μπροστά φανάρι με ένα αμάξι σταματημένο. Πατάει χαλαρά φρένο για να σταματήσει πίσω από το αμάξι, το μηχανάκι γλυστράει (νερό σκέτο, με λάδια? με σαπούνια? κανείς δεν ξέρει) πέφτει κάτω με 5χλμ την ώρα, κάνει μια περιστροφή ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΣ και σκάει με το κεφάλι στον προφυλακτήρα του σταματημένου αυτοκινήτου. ΜΠΑΜ! -=Επειδή φόραγε κράνος=- τα λέγαμε 10 λεπτά αργότερα και γελάγαμε που έσκασε κάτω σα μαλάκας και κουτρουβάλαγε μέχρι τον προφυλακτήρα. "Ευτυχώς που το φορούσα μαλάκα, ξέρεις πως έσκασα? Την άκουσα..." κάπως έτσι ήταν τα λόγια του. Απλά πράγματα. Χωρίς κράνος ποιός ξέρει που θα ήταν αυτό το παιδί τώρα. Και είναι γαμώ τα παιδιά. Keep it simple. Πεθαμένος δεν γαμάς γκόμενες.
lary7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Παιδια αμα εχουμε συνεπιβάτη ΠΑΝΤΑ του δίνουμε το κράνος. Ο λόγος απλός, σε ατύχημα ο συνεπιβάτης έχει παραπάνω πιθανότητες να τραυματιστεί απο οτι ο οδηγός.Φανταστείτε να πέσετε και ο οδηγός να μην πάθει τίποτα, αλλα ο συνεπιβάτης να χτυπήσει. Δεν σε ξεπλένει τίποτε μετα. Επίσεις περνά σαν δικαιολογία καλύτερα σε μπατσο.
wert Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Επίσεις περνά σαν δικαιολογία καλύτερα σε μπατσο. Ο μπάτσος δεν σε σταματά για να σε σώσει. Για να σε γράψει σε σταματά. :razz: Οπότε μην την ψάχνεις έτσι. Αλλο παραμύθι τώρα. Βάζεις την γκόμενα στο αυτοκίνητο. Τι λες. Βάλε ζώνη. Ωωω δεν βαριέσε. Όχι δεν βαριέμαι γιατί κάνει 700€ .... Ελα πάμε δεν έχει μπλόκα. Και αν όμως; Δεν πειράζει πάμε. Οχι βάλτην. Δεν την βάζω. Καλά. Κατέβα κάτω και πήγαινε με τα πόδια. Εγώ πάω σε κάνα μπορδέλο να μου έρθει ποιό φτηνά. :-P
Alexaig Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Ο μπάτσος δεν σε σταματά για να σε σώσει. Για να σε γράψει σε σταματά. :razz: Οπότε μην την ψάχνεις έτσι. Αλλο παραμύθι τώρα. Βάζεις την γκόμενα στο αυτοκίνητο. Τι λες. Βάλε ζώνη. Ωωω δεν βαριέσε. Όχι δεν βαριέμαι γιατί κάνει 700? .... Ελα πάμε δεν έχει μπλόκα. Και αν όμως; Δεν πειράζει πάμε. Οχι βάλτην. Δεν την βάζω. Καλά. Κατέβα κάτω και πήγαινε με τα πόδια. Εγώ πάω σε κάνα μπορδέλο να μου έρθει ποιό φτηνά. :-P Το τι θα κάνεις εξαρτάται με ποιο κεφάλι σκέφτεσαι Πάντως με έχει γράψει μπάτσος για κόκκινο και πραγμάτικά μου έδωσε την εντύπωση ότι το έκανε όχι για τα λεφτά , αλλά για το καλό μου. Απο τότε το σκέφτομαι 2-3 φορές πριν κάνω παρανομία!
lary7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Ο μπάτσος εχει εντολή -φέρε 30 κλισεις- όπως αλλους μπάτσους τους λένε -φέρτε 20 αλβανούς- έτσι απλά.Αμα αφησει εσένα τότε θα γράψει κάποιον άλλο Ανθρωποι είναι , αμα τους μιλήσεις με το καλό και μπορούν στην χαρίζουν κάποιες φορες. Και πάνω στο θέμα μας, οδηγάς μηχανή και ποτέ δεν έχεις πάρει άτομο χωρις κράνος??
Alexaig Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Εγώ άτομο χωρίς κράνος έχω πάρει. Πάντα τον προειδοποιώ ότι αν τον πιάσουν θα πληρώσει το πρόστιμο (ένας μάλιστα άλλαξε γνώμη όταν του το είπα!!) και φυσικά αλλάζει τελείως η οδηγική μου συμπεριφορά. Αυτό βέβαια συμβαίνει πολύ σπάνια γιατί ο συνήθης συνεπιβάτης μου έχει κράνος.
kage Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 να πανε να πιασουν κ κανα κλεφτη π αλλωνιζουν κ να αφησουν τις αρπαχτες λεω εγω... οσο για το ατυχημα πιο πανω...δεν εγραψες οτι τελικα ηταν η μοιρα του να παει ετσι αφου δεν τον κυνηγαγε οπως ολοι αυτοι π δεν φορανε κρανος οπως λετε...:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.