Lighter122 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μάγος είσαι? Επίσης είμαι από αυτούς που όπου δω μωράκια κάνω γκριμάτσες εκφοβισμού για να τα κάνω να κλαίνε. Φυσικά το καπάκι της τουαλέτας δεν το ανεβαζω. αυτο με το καπακι ειναι στανταρ γκαγκ σε πολλες ξενες σειρες καi stand up comedy. με την μονη διαφορα οτι το αστειο θελει το καπακι της τουαλετας να μενει πανω απο τους ανδρες, με αποτελεσμα τον εκνευρισμο των γυναικων.
Lucifer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 το οποίο φυσικά και είναι γυναικείο κόμπλεξ, τις ίδιες θερμίδες χρειάζεται και για αυτές και για εμάς να το κατεβάσουμε. ας το αφήσουν κάτω να το ανεβάζουμε εμείς.
Dr.Strangelove Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 με την μονη διαφορα οτι το αστειο θελει το καπακι της τουαλετας να μενει πανω απο τους ανδρες, με αποτελεσμα τον εκνευρισμο των γυναικων. Οι οποίες, αν και θεωρούν ιδιαίτερα απλή κίνηση το κατέβασμα του καπακιού, δυσκολεύονται πάρα πολύ να την κάνουν η ίδιες. Γι'αυτό κι εγώ το αφήνω κάτω και το κατουράω Στο θέμα μας τώρα... Είδα πριν λίγο στις ειδήσεις του ΣΚΑΪ ότι κάποιος άθλιος τροχονόμος στη Θήβα έκοψε πρόστιμα συνολικής αξίας 23500? (δύο ολόκληρες σελίδες γέμισε) σε κάποιον φουκαρά βιοπαλαιστή τσιγγάνο, ο οποίος... οδηγούσε χωρίς δίπλωμα ένα ημιφορτηγό που δεν είχε πινακίδες, άδεια κυκλοφορίας, ασφάλεια, δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ (πως να περάσει αφού δεν είχε πινακίδες; ) ήταν επικίνδυνα φορτωμένο και ποιός ξέρει τι άλλο, αφού όλα αυτά μαζί δε πλησιάζουν ούτε το μισό ποσό. Άραγε αυτοί που βγήκαν να τον υποστηρίξουν, θα ήθελαν να βρεθούν κοντά του στο δρόμο; :?
bchris Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Αφου δεν τον πιστολιασε ο τσιγγανος.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Εχουμε να δουμε πολλα τετοια απο εδω και 'μπρος.
KWSN_Men Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Η μεγάλη πλάκα πάντως θα ήταν να τον είχε λυπηθεί, να τον άφηνε να φύγει και ο τύπος να ήταν υπεύθυνος για δυστύχημα. Τότε φυσικά θα μιλούσαμε για το κράτος που δεν κάνει ελέγχους, που αφήνει ανθρώπους να κάνουν ότι γουστάρουν, που αντί να κυνηγήσει τέτοιους επικίνδυνους τα βάζει με τους φουκαράδες βιοπαλεστές ντελιβεράδες κτλ.
chill Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Πριν από λίγα λεπτά με σταμάτησε μπλε ανθρωπάκι στην γέφυρα της εξόδου 1 της Αττικής οδού. Φορούσα ζώνη όπως πάντα, μου έκανε νεύμα από 200-300 μέτρα απόσταση, δεν πρόλαβα καλά καλά να σταματήσω, σκύβει στο παράθυρο βλέπει ότι φοράω ζώνη και μου κάνει νόημα με τα χέρια να φύγω....Δεν θα μπορούσε να με ελέγξει για 1002 άλλα πράγματα? Πλέον είμαι απόλυτα σίγουρος ότι τα μέτρα είναι καθαρά φοροεισπρακτικά....Anyway όσοι κατευθύνεστε προς Ελευσίνα/Μάνδρα και πέριξ το νου σας στην έξοδο της Αττικής οδού, μέρες τώρα την στήνουν εκεί.
KWSN_Men Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Αν ήταν έτσι, μια και σε σταμάτησε, κάτι θα σου είχε γράψει.
chill Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μπααααα είμαι τυπικότατος προς όλες μου τις υποχρεώσεις .
kage Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 1)k ti θα κανουν στον τσιγγανο?θα του παρουν το σπιτι ή θα τα περασουν στην εφορια? axaxxa η ηλιθιοτητα τους δεν εχει ορια 2)κ οπως ειπε κ ο πολυδωρας στους διοικητες αστυν.τμηματων "μην κανετε καμακι κ να μην γινεστε βλαχοι" xxaaxaa 3)οσον αφορα τους πεζους ας μαθουν να περνανε σωστα τους δρομους κ οχι οπου γουσταρουν.τα τροχαια ειναι πολλα κ σε ενα vs me car ξερετε τι αποτελεσμα εχει. τελος,να χαιρεστε την νεα αστυνομια σας.
KWSN_Men Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Θα μεζέψουν τα λεφτά από τα πρόστιμα για να λαδώσουν τους αντιπάλους του ΠΑΟ για να πάει στον τελικό του ΟΥΕΦΑ.
apoikos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Πλέον είμαι απόλυτα σίγουρος ότι τα μέτρα είναι καθαρά φοροεισπρακτικά.... Να το δούμε λίγο διαφορετικά; Αν δε σου (μας) είχαν φάει τα αφτιά ότι τα νέα μέτρα είναι καθαρά φοροεισπρακτικά και ότι δεν κόφτεται κανείς για τίποτα άλλο παρά μόνο για τα λεφτά που θα σου φάει, το αυθόρμητο συμπέρασμά σου στη συγκεκριμένη περίπτωση θα ήταν το ίδιο; Θα έλεγες δηλαδή: α τους αλήτες, να τα τσεπώσουν ήθελαν; Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας: κλείστε την τηλεόραση...
bchris Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Ασε μας βρε αποικε (με το συμπαθειο δλδ) Θελει πολυ μυαλο δλδ για να καταλαβουμε οτι τα νεα μετρα βγηκαν για να τα τσεπωσουν, κι δεν το καταλαβαινουμε. Περιμενουμε να μας το πει η TV...
apoikos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Όσο μυαλό θέλει να καταλάβουμε ότι: Τα πρόστιμα αφορούν σε αυτούς που παρανομούν, ότι τις ζώνες και τα κράνη δεν πρέπει να τα φοράμε γιατί γράφουν, αλλά γιατί είναι για το δικό μας καλό (ντρέπομαι και μόνο που το γράφω), και ότι το επιχείρημα «αφού το κράτος* είναι σκατένιο και θέλει να μου τα αρπάξει ενώ δε φτιάχνει τις λακούβες, εγώ αρνούμαι να γίνω άνθρωπος και θα συνεχίσω να πηδάω και όσους μπορώ τριγύρω μου» είναι άκυρο Αλλά φαίνεται ότι από μυαλό σε αυτή τη χώρα γιοκ. Το έχουμε αντικαταστήσει με δηλώσεις περί δημοκρατικού αισθήματος, περί παντογνωσίας και διάφορες άλλες αμπελοφυλλοσοφίες αντίστοιχης κλάσης. *Παρεμπιπτόντως, το κράτος στην Ελλάδα έχει μια και μοναδική λειτουργία: να του φορτώνουμε όλα αυτά που παραλείπουμε να κάνουμε εμείς ως πολίτες. Είναι πάντα ο ιδανικός φταίχτης.
Alexaig Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Άμα είχαμε μυαλό θα είχαμε αυτούς που έχουμε να μας κυβερνάνε? Παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Όσο για αυτό το "μπ..ρδέλο κράτος" πάλι καλά που υπάρχει για μερικούς γιατί μετά " τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους" ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.