Lucifer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 αν τον ένοιαζε η δουλειά του, τώρα θα είχε δίπλωμα.
dalton85 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 καλα κ αμα η γιαγια μου ειχε καρουλια,,,ναι το ξερω ηταν λαθος, αλλα δε ειναι δικαιολογια, να δουλευει 2 μηνες χωρις να τρωει τιποτα για να τα ξεπληρωσει. αν καταφερει κ βρει δουλεια αφου πλεον δεν εχει διπλωμα. Ενα απο τα καλυτερα επειχηριματα που εχω ακουσει εδω και ωρες, λεω πως μπορει να ηταν και πατινει, επεσα μεσα? Δεν ειναι δικαιολογια τπτ. Ηταν παρανομος και επυκινδυνος και για αυτον και για αλλους, αλλα αυτο δεν το καταλαβαινεις βλεπω. Η οικογενειακη κατασταση του ειναι πολυ δυσκολη αλλα δεν ειναι δικαιολογια αυτη για να μην τον γραψουν ουτε να τη μετατρεπεις σε επειχηρημα. εχουνε να δούνε πολλά τα μάτια μας και να ακούσουνε τα αυτιά μας με τέτοια νέα πρόστιμα. είμαι υπέρμαχος του κράνους και της ζώνης, αλλά διαφωνώ με την επιβολή τους. με αυτή την λογική θα έπρεπε να είχανε καταργήσει τελείως τις μοτοσυκλέτες και τα αυτοκίνητα να είχανε μέχρι 40 ίππους και 120 χλμ τελική. εύκολα λοιπόν καταλαβαίνει κανείς πως το όλο σκηνικό των μέσων μεταφοράς είναι στημένο για να μας τα παίρνουνε. Ολο αυτό που λες ειναι γελοιο και δεν μπαινω καν στο κοπο να επειχηρηματολογισω για κατι τετοιο. θεωρώ γελοίο να επιβάλλεται η χρήση κράνους από το κράτος και να κυκλοφορούν νόμιμα οδηγοί με κράνη "κατσαρόλες" που ουσιαστικά προστατεύουνε όσο μια σκισμένη καπότα. . Ας φορεσουν πρωτα το κρανος και ας προστατευει οσο μια μπανανοφλουδα στο κεφαλι αν αυτό νομιζουν ότι είναι σωστο για αυτους. θεωρώ γελοίο να επιβάλλεται η χρήση κράνους από το κράτος και να μην επιβάλλεται και η χρήση ειδικής προστατευτικής ένδυσης, η οποία παρεπιπτόντως γλυτώνει πολλά περισσότερα νοσήλεια απ'οτι το κράνος, για να μασήσω και λίγο την καραμέλα πολλών εδώ μέσα. Εδώ ένα κρανος δεν εχουν ορεξει να φορεσουν και εσυ λες για ένα πραμα που καλοκαιριατικα θα τους κανει να λιονουν σαν παγωτα στην ασφαλτο. θεωρώ γελοίο να έχουν βγεί 1000 αστυνομικοί για ελέγχους, και την ίδια στιγμή στα κτεο να πέφτει το λάδωμα του αιώνα για να περάσουν το έλεγχο πραγματικά επικύνδινα οχήματα. με τις υγείες μας. Ποιος σου ειπε ότι συμφωνουμε με αυτην την τακτικη του λαδωματος και ότι δεν πρεπει να γινει κατι . Δλδ αμα μπορουσες να λαδωσεις τον μπατσο θα ηταν οκ.
Neurotic_Fest Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 εγω παντως επαναλαμβανω για τελευταια φορα και κλεινω την συμμετοχη μου.για να μην παρεξηγηθω με τις αντιπαραβολες που εκανα, η ζωνη επιβαλλεται και θα ηταν αδιανοητο να μην υπαρχει ποινη και ελεγχος ,αλλο αυτο ομως και αλλο να το κανουμε ενα τοσο αυτονοητα επικινδυνο αδικημα στο κηνυγι για τα νουμερα, αν μη τι αλλο περιμενετε λιγο να σας βρει η εποχη σας και μετα τα λετε αυτα,η κοινη λογικη παντως δεν φτανει για να το ποινικοποιησουμε σε τετοιο βαθμο . γι'αυτο και η συγκρισεις που εκανα για να υποδειξω την υπερβολη, οχι την ματαιοτητα.
Panagiotisn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 το ζητημα ειναι ποσο απαγορευτικα ειναι ειναι τα προστιμα. τα προστιμα πρεπει να ειναι αποτρεπτικα για την παραβαση, κ οχι καταστροφικα για τον παραβατη.
omnislash Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Για το περιστατικό με το delivery δε νομίζω να τρέχει το παληκάρι επίτηδες.Ετρεχε γιατί ο κυριούλης περίμενε την πίστα του ζεστή και έτοιμη γιατί αν η πίστα δεν είναι ζεστή θα τα βάλει με τον πιτσαρά.Και ο πιτσαράς με το del-boy οπότε ποιος θα την πληρώσει;Το del boy.Γι αυτό όταν παραγγελνετε πίτσες σουβλαια μην κάθετσε σε αναμμένα καβουνα .Χαλαρώστε να παέι και το παιδί στον προορισμό του αργά μην έχουμε ευτράπελα Εγώ όταν είχα πει 0 ευρώ πρόστιμο αλλά αφαίρεση διπλώματος (ανάλογα με τα km) σε όποιον παει πανω από το όριο είχα άδικο;
Lighter122 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Η ιδια που εχει σωσει οδηγους μοτοσυκλετας απο βεβαιο θανατο σε ταχυτητες που ισως δεν φανταζεσαι.Αλλα αν παω παλι με τα νερα σου τοτε δεν χρειαζεται και το κρανος. Μιλας για μια στολη η οποια σε προστατευει οταν θα ΣΥΡΘΕΙΣ στην ασφαλτο. Φορα την και πεσε απο τον 1ο οροφο (που δεν ειναι τιποτα σε σχεση με ενα αμαξι που θα σε χτυπησει με 40χλμ/ωρα) και πες μας αν σε βοηθησε καθολου. Υπαρχουν βεβαια και στολες ενισχυμενες στις αρθρωσεις, αλλα αμα εισαι πεζος και σκασει αμαξι πανω σου πιστευεις σοβαρα οτι μια τετοια στολη θα σε σωσει? π.χ μερικοι εξυπνοι απο δω περα οι οποιοι ειναι υπερ του μετρου, πεταχθηκαν κ ειπαν να παει το κοκκινο 10.000ε , ενω σε αλλο ποστ λεγαν οτι μια φορα στη ζωη τους περασαν κοκκινο ή στοπ απο λαθος.για αυτες τις περιπτωσεις μιλαω, δηλαδη πανω στην κινηση να περασεις κοκκινο καταλαθος αμεσως μετα την εναλλαγη του πορτοκαλι, κ να σου ερθει το 700αρι φινα. γιατι κυριοι ,, (κ ζωα) μη μου πειτε οτι σε ολη σας τη ζωη εισασταν υποδειγμα οδηγου ; να σας φερω αλλο παραδειγμα , ενα παλικαρι γνωστος μου , δουλευει delivery μερα νυχτα διοτι βοηθαει την οικογενεια του, κ τον πιασανε για κρανος κ για στοπ, κ αναγκαζετε να πληρωσει τωρα κοντα 1000ε για μια ατυχη στιγμη + οτι του πηραν το διπλωμα οποτε δεν μπορει να δουλεψει για να ξεπληρωσει. πιστευετε οτι ειναι δικαιο ; Εχω περασει ενα στοπ που δεν το ειδα και ενα κοκκινο επειδη ημουν αφηρημενος. Στο στοπ δεν ερχοταν κανενας και καθησα μετα 5 λεπτα στην ακρη για να σταματησουν να τρεμουν τα ποδια μου. Στο κοκκινο ερχοταν καποιος και σταματησα λιγα εκατοστα απο την πορτα του συνοδηγου του. Βγηκα εξω και του ζητησα τοσες φορες συγνωμη που ο ανθρωπος στο τελος εβαλε τα γελια (αλλο ενα τεταρτο για να ηρεμησω μετα). Και στις 2 περιπτωσεις καταλαβα οτι εκανα μαλακια και ημουν τυχερος που δεν χτυπησα κανενα και δεν υπηρχε αστυνομια τριγυρω. Πιστευεις οτι αδικα θα μου εριχναν την κληση? Πιστευεις οτι αδικα θα με σαπιζε ο αλλος οδηγος ετσι και του την εδινε (και θα καθομουν να τις φαω). Ειπα και το ξαναλεω. Να μου κοψουν τον κωλο σε μικροσκοπικα κομματακια αν κανω παραβιαση. Τελος. Οσο για τον φιλο σου ας προσεχε. Απλα και ομορφα. Δεν ξερω τι οδηγος ειναι οποτε δεν θα τον βαλω στην ιδια μοιρα με τους γνωστους σε ολους μας ντελιβεραδες που ειναι απαραδεκτοι. Αν τον εννοιαζε η δουλεια του ενα κρανος θα το ειχε παρει, και θα προσεχε και στα στοπ. Και εμενα ενας φιλος μου επεσε πανω σε εναν που πεταχτηκε σε κεντρικο δρομο της Καισαριανης απο στοπ. Τι θες δηλαδη, να αρχισουμε να λεμε παραδειγματα?
Lighter122 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 το ζητημα ειναι ποσο απαγορευτικα ειναι ειναι τα προστιμα.τα προστιμα πρεπει να ειναι αποτρεπτικα για την παραβαση, κ οχι καταστροφικα για τον παραβατη. Προφανως ομως ο φιλος σου δεν τα θεωρησε αποτρεπτικα, ετσι? Εγώ όταν είχα πει 0 ευρώ πρόστιμο αλλά αφαίρεση διπλώματος (ανάλογα με τα km) σε όποιον παει πανω από το όριο είχα άδικο; Δεν εχεις και εντελως αδικο. αλλα με την προυποθεση να ξαναδωσει εξετασεις αυτος που εκανε παρανομια.να τσουξει λιγο.
kyrnikos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 μια που έχουν αναφερθεί παραδείγματα τα οποία δεν είχαν κανένα τραγικό αποτέλεσμα , θα αναφέρω κι εγώ ένα με το αντίθετο. πέρσι το καλοκαίρι έγινε κάπου στην κρήτη ένα δυστύχημα. μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού με ταχύτητα 200+ έπεσε σε αυτοκίνητο που έκανε αναστροφή στην εθνική για να μπεί σε βενζινάδικο. το αποτέλεσμα ήταν και οι δυο οδηγοί νεκροί. έτυχε να δω φωτογραφίες του ατυχήματος που τράβηξαν οι διασώστες για το αρχείο τους . δεν θα αναφέρω λεπτομέριες , αλλά ότι απλά έκανα κανένα δύωρο να συνέλθω. νόμιζα ότι είχα μια σχετική ανοσία σε τέτοιες φώτο μέχρι που είδα αυτή. είναι μια περίπτωση που θα έπρεπε και οι δύο οδηγοί να μην έχουν δίπλωμα. αναστροφή στην εθνική και οδήγηση με 200+ όταν το όριο είναι 90 είναι σοβαροί λόγοι για να μην οδηγείς. ισως το καλύτερο σημείο του νέου κοκ είναι αυτό που αφορά την αφαίρεση διπλώματος. σε περιπτώσεις όπως παραπάνω το πρόστιμο οχι μόνο δεν είναι καταστροφικό αλλά είναι και εξόχως ευεργετικό για τον παραβάτη. Εκτός θέματος Γιατί δεν μου εμφανίζει τα αρχικά γράμματα κεφαλαία ; μάλιστα κάνω edit αλλά τα βγάζει και πάλι μικρά !
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μονο που δεν μου εξηγεις γιατι με την ιδια λογικη δεν φορανε κρανη και προστατευτικες στολες οι πεζοι, που στο κατω κατω ειναι και πιο ευαλωτοι ή γιατι δεν εχουν γινει ακομη το καπνισμα και η παχυσαρκια κακουργηματα. Κάπου εδώ χάνεις τη μπάλα. Το ότι είναι νόμος και οι παραβάτες πρέπει να τιμωρούνται σου κάνει ή όχι; Άν το πρόστιμο ήταν 10 ευρώ για τη ζώνη θα ήσουν οκ;
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 λοιπον για ξεκαθαριστει λιγο το πραμα στα κεφαλακια μερικων, δεν παιρνω τις ακραιες περιπτωσεις , δηλαδη πιο λιανα , δεν υπερασπιζομαι τον μεθυσμενο οδηγο-φονια, ουτε τον γκαζοφονια.μιλαω για συγκεκρυμενες περιπτωσεις οπως, π.χ μερικοι εξυπνοι απο δω περα οι οποιοι ειναι υπερ του μετρου, πεταχθηκαν κ ειπαν να παει το κοκκινο 10.000ε , ενω σε αλλο ποστ λεγαν οτι μια φορα στη ζωη τους περασαν κοκκινο ή στοπ απο λαθος. για αυτες τις περιπτωσεις μιλαω, δηλαδη πανω στην κινηση να περασεις κοκκινο καταλαθος αμεσως μετα την εναλλαγη του πορτοκαλι, κ να σου ερθει το 700αρι φινα. γιατι κυριοι ,, (κ ζωα) μη μου πειτε οτι σε ολη σας τη ζωη εισασταν υποδειγμα οδηγου ; να σας φερω αλλο παραδειγμα , ενα παλικαρι γνωστος μου , δουλευει delivery μερα νυχτα διοτι βοηθαει την οικογενεια του, κ τον πιασανε για κρανος κ για στοπ, κ αναγκαζετε να πληρωσει τωρα κοντα 1000ε για μια ατυχη στιγμη + οτι του πηραν το διπλωμα οποτε δεν μπορει να δουλεψει για να ξεπληρωσει. πιστευετε οτι ειναι δικαιο ; παντως θα ηθελα να δω το κλαψουρισμα μερικων απο δω σε λιγο καιρο . α και για την ιστορια, 1 βδομαδα εφαρμογης του μετρου κ υπαρχουν εσοδα 565.000ε . δε λεω οτι ειμαι καθετος στις αυξησεις των προστιμων, απλα διαφωνω σε αυτο το υπερογκο υψος των νεων προστιμων. 1 λαθος να κανει καποιος, θα πρεπει να μεινει 1 μηνα νηστικη η οικογενεια. Delivery. Και έτυχε μια άτυχη στιγμή χωρίς κράνος. Και έτυχε να περάσει ένα Stop. Έτυχε, δεν πέτυχε; Συνέχισε να κλαις κατά τα άλλα, κάνε προπόνηση για την ώρα που θα υπογράφεις την κλήση. Ευτυχώς που μάζεψαν τα 560.000 ευρώ πάντως για να αποπληρώσουμε το εξωτερικό μας χρέος, τόσα έλειπαν.
dalton85 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Delivery. Και έτυχε μια άτυχη στιγμή χωρίς κράνος. Και έτυχε να περάσει ένα Stop. Έτυχε, δεν πέτυχε; Συνέχισε να κλαις κατά τα άλλα, κάνε προπόνηση για την ώρα που θα υπογράφεις την κλήση. Ευτυχώς που μάζεψαν τα 560.000 ευρώ πάντως για να αποπληρώσουμε το εξωτερικό μας χρέος, τόσα έλειπαν. ΛΟΛ. Μετα λεω οτι εγω καμια φορα ειμαι ακραιος στις απαντησεις μου.
Dr.Strangelove Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Ενας 61 ετων ανθρωπος ειναι μια αλλη υποθεση, αυτος μεγαλωσε σ'εναν κοσμο οπου η ζωνη ηταν με ολη την σημασια της λεξεως προαιρετικη και ανεπτυξε την κακη συνηθεια να μην την φοραει μεχρι πριν απο δεκα χρονια σχεδον ποτε. Ένας άνθρωπος αυτής της γενιάς μπορεί να μεγάλωσε σε έναν κόσμο που άφηνε τις πόρτες των σπιτιών ξεκλείδωτες επειδή δεν υπήρχε εγκληματικότητα, αλλά δε νομίζω να συνεχίζει να το κάνει αυτό στην εποχή μας. Όταν οι συνθήκες το απαιτούν, οφείλουμε να αλλάζουμε τις συνήθειές μας Και δε νομίζω να ήταν προαιρετική η ζώνη μέχρι πριν 10 χρόνια. Αντιθέτως, πρέπει να είναι υποχρεωτική εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Θυμάμαι πολύ καλά ότι ο πατέρας μου αν δε φορούσε ζώνη θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί πριν 30 χρόνια σε τρακάρισμα σε μιά συνοικιακή διασταύρωση απ'αυτές που οι περισσότεροι τις περνάνε χωρίς καν να κοιτάξουν (κάποιοι μάλιστα κορνάρουν κιόλας όταν είναι από αριστερά για να τρομάξουν αυτούς που έχουν προτεραιότητα και να σταματήσουν). ενα παλικαρι γνωστος μου , δουλευει delivery μερα νυχτα διοτι βοηθαει την οικογενεια του, κ τον πιασανε για κρανος κ για στοπ, κ αναγκαζετε να πληρωσει τωρα κοντα 1000ε για μια ατυχη στιγμη + οτι του πηραν το διπλωμα οποτε δεν μπορει να δουλεψει για να ξεπληρωσει.πιστευετε οτι ειναι δικαιο ; παντως θα ηθελα να δω το κλαψουρισμα μερικων απο δω σε λιγο καιρο . α και για την ιστορια, 1 βδομαδα εφαρμογης του μετρου κ υπαρχουν εσοδα 565.000ε . δε λεω οτι ειμαι καθετος στις αυξησεις των προστιμων, απλα διαφωνω σε αυτο το υπερογκο υψος των νεων προστιμων. 1 λαθος να κανει καποιος, θα πρεπει να μεινει 1 μηνα νηστικη η οικογενεια. Αν συνέβει μόνο εκείνη τη φορά να μη φοράει κράνος και να παραβιάζει προτεραιότητα και έτυχε να τον δει τροχονόμος και να τον γράψει, είναι πραγματικά πολύ άτυχος. Είναι όμως έτσι; Εϊναι ο γνωστός σου ο μοναδικός delivery που φοράει κράνος και σταματάει στα STOP και τα κόκκινα και ήταν τόσο άτυχος ώστε να τον γράψουν τη μοναδική φορά που παρανόμησε; Εγώ όσους έχω δει, κάνουν τόσες παραβάσεις σε μια νύχτα που αν τους έγραφαν για όλες θα έπρεπε να τους πάρουν το δίπλωμα για πάντα και να δουλεύουν μια ζωή για να τις πληρώσουν. Και σε τελική ανάλυση, καλύτερα να μείνει 1 μήνα νηστική η οικογένεια, παρά να τον κλαίνε για όλη τους τη ζωή. Ελπίζω το πάθημα να του γίνει μάθημα.
Houston Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 λοιπον για ξεκαθαριστει λιγο το πραμα στα κεφαλακια μερικων, δεν παιρνω τις ακραιες περιπτωσεις , δηλαδη πιο λιανα , δεν υπερασπιζομαι τον μεθυσμενο οδηγο-φονια, ουτε τον γκαζοφονια.μιλαω για συγκεκρυμενες περιπτωσεις οπως, π.χ μερικοι εξυπνοι απο δω περα οι οποιοι ειναι υπερ του μετρου, πεταχθηκαν κ ειπαν να παει το κοκκινο 10.000ε , ενω σε αλλο ποστ λεγαν οτι μια φορα στη ζωη τους περασαν κοκκινο ή στοπ απο λαθος. για αυτες τις περιπτωσεις μιλαω, δηλαδη πανω στην κινηση να περασεις κοκκινο καταλαθος αμεσως μετα την εναλλαγη του πορτοκαλι, κ να σου ερθει το 700αρι φινα. γιατι κυριοι ,, (κ ζωα) μη μου πειτε οτι σε ολη σας τη ζωη εισασταν υποδειγμα οδηγου ; να σας φερω αλλο παραδειγμα , ενα παλικαρι γνωστος μου , δουλευει delivery μερα νυχτα διοτι βοηθαει την οικογενεια του, κ τον πιασανε για κρανος κ για στοπ, κ αναγκαζετε να πληρωσει τωρα κοντα 1000ε για μια ατυχη στιγμη + οτι του πηραν το διπλωμα οποτε δεν μπορει να δουλεψει για να ξεπληρωσει. πιστευετε οτι ειναι δικαιο ; παντως θα ηθελα να δω το κλαψουρισμα μερικων απο δω σε λιγο καιρο . α και για την ιστορια, 1 βδομαδα εφαρμογης του μετρου κ υπαρχουν εσοδα 565.000ε . δε λεω οτι ειμαι καθετος στις αυξησεις των προστιμων, απλα διαφωνω σε αυτο το υπερογκο υψος των νεων προστιμων. 1 λαθος να κανει καποιος, θα πρεπει να μεινει 1 μηνα νηστικη η οικογενεια. Ε …τώρα πως μπορείς να διαφωνήσεις? Και μη ξεχνάμε και τους νέους οδηγούς, που μπορεί να κάνουν την βλακεία τους πολύ εύκολα. Αλλά αυτό για το στοπ προσωπική μου άποψη είναι καθαρά εισπρακτικό. Δηλαδή πείτε μου ποιος δεν περνάει κοιτώντας χωρίς να σταματήσει ειδικά σε δόμους που είναι φαρδιοί και έχεις κάποια σχετική ορατότητα. Τις περισσότερες φορές όμως κινδυνεύεις εκεί που δεν υπάρχει στοπ αλλά υποχρεωτική παραχώρηση στο δεξιό. Αλλά εκεί είναι λίγο δύσκολο να εφαρμοστεί το μέτρο….και νομίζω ότι καταλαβαίνεται τους λόγους που με κάνουν να μη πιστεύω στις προθέσεις των νέων μέτρων .
Houston Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 εχουνε να δούνε πολλά τα μάτια μας και να ακούσουνε τα αυτιά μας με τέτοια νέα πρόστιμα. είμαι υπέρμαχος του κράνους και της ζώνης, αλλά διαφωνώ με την επιβολή τους. με αυτή την λογική θα έπρεπε να είχανε καταργήσει τελείως τις μοτοσυκλέτες και τα αυτοκίνητα να είχανε μέχρι 40 ίππους και 120 χλμ τελική. εύκολα λοιπόν καταλαβαίνει κανείς πως το όλο σκηνικό των μέσων μεταφοράς είναι στημένο για να μας τα παίρνουνε. θεωρώ γελοίο να επιβάλλεται η χρήση κράνους από το κράτος και να κυκλοφορούν νόμιμα οδηγοί με κράνη "κατσαρόλες" που ουσιαστικά προστατεύουνε όσο μια σκισμένη καπότα. θεωρώ γελοίο να επιβάλλεται η χρήση κράνους από το κράτος και να μην επιβάλλεται και η χρήση ειδικής προστατευτικής ένδυσης, η οποία παρεπιπτόντως γλυτώνει πολλά περισσότερα νοσήλεια απ'οτι το κράνος, για να μασήσω και λίγο την καραμέλα πολλών εδώ μέσα. θεωρώ γελοίο να έχουν βγεί 1000 αστυνομικοί για ελέγχους, και την ίδια στιγμή στα κτεο να πέφτει το λάδωμα του αιώνα για να περάσουν το έλεγχο πραγματικά επικύνδινα οχήματα. με τις υγείες μας. Πες τα χρυσόστομε. Και μιας και αναφέρθηκε και το τσιγάρο και η παχυσαρκία: μιας και δεν είμαι καπνιστής είμαι κατά του καπνίσματος σε δημόσιο χώρο αλλά δεν μπορεί το κράτος να επιβάλλει την απαγόρευση και σε ιδιωτικό. Δεν μπορεί το κράτος να υποβαθμίζει τις ατομικές μας ελευθερίες. Είμαστε ελεύθεροι πολίτες και ικανοί να διαχειριστούμε τον εαυτό μας όπως εμείς θέλουμε. Ανατολικά πρότυπα τύπου ταλιμπάν δε γουστάρουμε………
Lighter122 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 μια ερωτηση γιατι με εχουν κανει αυτα που βλεπω να αμφιβαλω για αυτα που ξερω. σε στενακια, οταν δεν υπαρχει κανενα απολυτως σημα, δεν ισχυει παντα η προτεραιοτητα απο δεξια? παιζει κανενα ρολο ποιο απο τα 2 στενα ειναι πιο φαρδυ ή ποιο καταληγει στον εκαστοτε κεντρικο δρομο της περιοχης? γιατι ειναι τοσοι πολλοι που κορναρουν καθως ερχονται απο αριστερα σε ενα στενακι διπλα απο το σπιτι μου, που εχω αρχισει να αμφιβαλω οτι εχω δικιο, και σταματαω σαν να εχω στοπ εγω, ωστε να μην χτυπησω κανεναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.