SpY Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 εγω λοιπόν θέλω να δω αύριο όλους τους γ@μ!ωΤαρίφες να φοράνε ζώνη !!!
poscaman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 εγω λοιπόν θέλω να δω αύριο όλους τους γ@μ!ωΤαρίφες να φοράνε ζώνη !!! γιατι με το νεο ΚΟΚ επιβαλλει και στου ταριφες ζωνη???γιατι με τον παλιο ηταν εξαιρεση
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Εγώ λέω να μην έχουμε καθόλου νόμους και να αφήσουμε την κοινωνία να έρθει μόνη της σε ισορροπία. πφφφφφφφφφφφφφφφφ
simply_the_best Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 εγω λοιπόν θέλω να δω αύριο όλους τους γ@μ!ωΤαρίφες να φοράνε ζώνη !!! Φίλε spy οι επαγγελματίες οδηγοί όπως οι ταξιτζήδες και οι έγκυες γυναίκες εξαιρούνται.
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Φίλε spy οι επαγγελματίες οδηγοί όπως οι ταξιτζήδες και οι έγκυες γυναίκες εξαιρούνται. Ναι, και αν σε δούνε να πας να φορέσεις ζώνη σε ρωτάνε: "Από που μας ήρθες; Έκανες εξωτερικό;" Λες και είναι έγκλημα. Τελικά ξέρετε έστω και έναν που να κόβει αποδείξεις (όπως θα πρεπε); Ή μήπως τελικά δεν πρέπει; ΥΓ. Παράκληση για κόσμιους χαρακτηρισμούς. Δεν είναι ανάγκη να βρίζουμε
kx5 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Τα εισπρακτικού χαρακτήρα μπλόκα σε εθνικές αλλά και στις πόλεις θα κάνουν χρυσές δουλειές. Τι κατάντια...
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 kx5 το σωστό είναι: Βάλτε ζώνη σήμερα, αύριο θα είναι πιο ακριβή... :evil: Κυριολεκτικά όμως
kx5 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δεν αναφέρομαι στη ζώνη και το κράνος, που πιστεύω ότι όποιος/α δεν τα χρησιμοποιεί μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο ανεύθυνος/η (για να μην πω κάτι χειρότερο). Αναφέρομαι στα μπλόκα που ο κύριος σκοπός τους είναι να προσφέρουν έσοδα τα δημόσια ταμεία και όχι η ασφάλεια των δρόμων. Θέλετε παραδείγματα?
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μαζί σου εγώ. Αλλά με ποιο τρόπο προτείνεις εσύ να γίνεται ο έλεγχος; Να βάλουν camerούλες στα αυτοκίνητα και να βλέπουν αν είσαι μεθυσμένος και αν φοράς ζώνη;
Cromb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Σοβαρά οι επαγγελματίες οδηγοί και ταξιτζήδες εξαιρούνται από το νόμο και μπορούν να μη φοράνε ζώνη? Αντε με τις έγκυες το καταλαβαίνω,αυτοί γιατί?
bchris Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Σωστα ολα αυτα που λετε για τα κρανη και για τις ζωνες, αλλα ειστε το λιγοτερο αδαεις οσοι πιστευετε αυτες τις μπουρδες περι κρατους προνοιας και τα ρεστα* Αν συνεβαινε κατι τετοιο, οι υπευθυνοι για το μακελειο της ricomex το 99 θα επρεπε τωρα να σαπιζουν σε ανηλιαγο μπουντρουμι, ο αρχιτεκτονας του Μαλιακου θα επρεπε να ηταν παλουκωμενος στην Ομονοια και τα 3/4 των μπατσων κρεμασμενοι. Αντιθετως αυτοι και τροχονομο να πατησουν δεν θα πληρωσουν ουτε δραχμη προστιμο. ___ * Με τη λογικη αυτη θα πρεπει να θεσπιστουν προστιμα γι αυτους που δεν φορανε πουλοβερ το χειμωνα και κρυολογουν. @lucifer: Φερε εσυ τις σαμπανιες, εγω θα φερω τις γυναικες.
kostastnt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Σωστα ολα αυτα που λετε για τα κρανη και για τις ζωνες, αλλα ειστε το λιγοτερο αδαεις οσοι πιστευετε αυτες τις μπουρδες περι κρατους προνοιας και τα ρεστα* Αν συνεβαινε κατι τετοιο, οι υπευθυνοι για το μακελειο της ricomex το 99 θα επρεπε τωρα να σαπιζουν σε ανηλιαγο μπουντρουμι, ο αρχιτεκτονας του Μαλιακου θα επρεπε να ηταν παλουκωμενος στην Ομονοια και τα 3/4 των μπατσων κρεμασμενοι. Αντιθετως αυτοι και τροχονομο να πατησουν δεν θα πληρωσουν ουτε δραχμη προστιμο. ___ * Με τη λογικη αυτη θα πρεπει να θεσπιστουν προστιμα γι αυτους που δεν φορανε πουλοβερ το χειμωνα και κρυολογουν. @lucifer: Φερε εσυ τις σαμπανιες, εγω θα φερω τις γυναικες. Ολόσωστος!!! Απλά βγάλαν τον καινούριο ΚΟΚ για περισσότερα έσοδα, με ΜΗΔΕΝΙΚΟ κόστος... Και για να το δικαιολογήσουν, είπαν ότι είναι για την ασφάλεια των πολιτών. Το άρθρο 16 που δεν δικαιολόγησαν όσο θα έπρεπε, τους βγήκε ξινό. ΥΓ. Οι μ@λ@κές που τα σκέφτηκαν τα πρόστιμα, σε ****** να τα φάνε...
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 εγω λοιπόν θέλω να δω αύριο όλους τους γ@μ!ωΤαρίφες να φοράνε ζώνη !!! Το αλλο... με τον Τοτο το ξερεις ???? Ειναι αυτο με τα πληρωματα των περιπολικων !!!! :mrgreen: :mrgreen: Φανταζεστε τροχονομο να κοβει κλιση σε αλλον τροχονομο γιατι δεν φοραει ζωνη ???? Θα τα εχουμε δει ΟΛΑ τοτε !!!!
vasso286 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Κάποτε πηγαίναμε για μπάνιο μια παρέα με αυτοκίνητο και 3 μηχανακια. Εγώ οδηγούσα το αυτοκίνητο και με σταμάτησαν για έλεγχο, όπως και τα 3 μηχανάκια πίσω μου. Δεν με έγραψαν για τίποτα, (φορούσαμε ζώνη εγώ και ο συνοδηγός), και όταν του είπα να αφήσει αν γίνεται τους πίσω, μου είπε: "Είσαι τρελλή?? Αυτοί είναι 2.000,00€!!!":mrgreen:
lary7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 H παραβίαση STOP-κοκκινου είναι 350 Ευρώ. Το Κράνος είναι 300 ευρώ. Πόσες φορές ειδα 'γαλατα' να γράφει παράβαση στόπ;;;; ΚΑΜΙΑ. 7 χρόνια στην Θεσσαλονίκι εχω κινδυνέψει άπειρες φορές απο οδηγούς που παραβίασαν ΣΤΟΠ-κόκκινο ενώ έχω φάει και σούπα απο αυτόν τον λόγο. Αλλα κατα τα άλλα άμα δεν φοράω κράνος έχω την ίδια ποινή με αυτόν-η που κυκλοφωρεί και σκοτώνει. Βλέπετε ποιό έυκολο ειναι να στηθείς ενα απόγευμα και να γράψεις γρήγορα και ευκολα 30 μηχανάκια χωρίς κράνος (30χ300 =9.000 ευρώ) παρά να κυνηγάς τους 1-2 οδηγούς που πραγματικά σκοτώνουν κόσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.