Lighter122 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 το παρατηρω σε ολα τα ποστ οσοι μιλατε σε α ενικο για τον Ελληνα, ειστε αλλοδαποι κ δεν αναφερεστε στο εμεις? Κ ΤΩΡΑ Π ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?αλλαξε τιποτα,σταματησαν οι παρανομιες?περα απο το να βλεπεις τους φοροεισπρακτορες σε μπλοκα μεχρι να συμπληρωθει ενα νουμερο π πρεπει?οχι τιποτα αλλο, αλλα τους ταλαιπωρουν μια χαρα αραζαν για καφεδες. 530.000ε μεσα σε μια βδομαδα απο κλησεις ζωνης,κοκκινου,κινητου,κρανους.αν εστω ενα απο αυτα παει για να φτιαχτουν οι δρομοι ΣΩΣΤΑ γραψτε μου ....αλλα παρολα αυτα εσεις συνεχιστε να υποστηριζετε τα μετρα... αλλαξε κ κυβερνηση κ ετσι ειδαμε τον καλο τον δρομο?καμμια αυξηση σε μισθους,αλλα συνεχεια να δινουμε σε αντικειμενικες αξιες,κλησεις,κτηματολογιο κ σε φακελακια. Ειναι πολιτικο το ολο θεμα δηλαδη? 'Η μηπως επειδη εχουμε χαλια δρομους πρεπει να παρανομει και ο καθενας... Δεν φτανει που πρεπει να αποφευγουμε τις λακουβες, θα πρεπει να αποφευγουμε και οσους περνανε αερα-πατερα στοπ και κοκκινα... Τι σας νοιαζει ποσο ειναι το προστιμο αν εσεις ειστε σωστοι οδηγοι? Αν δεν ειστε και κανετε ο,τι γουσταρετε, τοτε ενταξει, και εγω διαφωνω με τα προστιμα... το λιντσαρισμα μου ακουγεται καλυτερο για καποιον που περασε με κοκκινο και σκοτωσε καποιον...
dalton85 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 το παρατηρω σε ολα τα ποστ οσοι μιλατε σε α ενικο για τον Ελληνα, ειστε αλλοδαποι κ δεν αναφερεστε στο εμεις? Κ ΤΩΡΑ Π ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?αλλαξε τιποτα,σταματησαν οι παρανομιες?περα απο το να βλεπεις τους φοροεισπρακτορες σε μπλοκα μεχρι να συμπληρωθει ενα νουμερο π πρεπει?οχι τιποτα αλλο, αλλα τους ταλαιπωρουν μια χαρα αραζαν για καφεδες. 530.000ε μεσα σε μια βδομαδα απο κλησεις ζωνης,κοκκινου,κινητου,κρανους.αν εστω ενα απο αυτα παει για να φτιαχτουν οι δρομοι ΣΩΣΤΑ γραψτε μου ....αλλα παρολα αυτα εσεις συνεχιστε να υποστηριζετε τα μετρα... αλλαξε κ κυβερνηση κ ετσι ειδαμε τον καλο τον δρομο?καμμια αυξηση σε μισθους,αλλα συνεχεια να δινουμε σε αντικειμενικες αξιες,κλησεις,κτηματολογιο κ σε φακελακια. To 530.000 τι σου λεει εσενα. Οτι παρολο που τα προστιμα αυξηθηκαν ο *^%^#% ο Ελληνας δεν εβαλε ακομα μυαλο. Θες να μιλισουμε για κυβερνητικη πολιτικη ή για το οτι τα χρηματα πανε σε καποιων τις τσεπες? Εγω λεω να αφησουμε που πανε τα χρηματα και να δουμε οτι ειμαστε βλακες και παραμενουμε βλακες ακομα και οταν μας βαζουμε μεγαλα προστιμα για πραγματα που πρεπει να κανουμε για την προστασια ολων.
kage Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 δεν αλλαξα εγω το συστημα παντως κ νομιζω ουτε κανεις απο εδω μεσα... αυτο λεω ρε παληκαρι π συνεχιζεις να μιλας για τους Ελληνες σαν κατι διαφορετικο απο σενα,οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ Π καταστρεψαν τον κοσμο κ πανε ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ δηθεν γενικο καλο κ ΟΧΙ για να σε προστατεψουν. χρηματιστηριο,ομολογα,ασφαλιστικο,μιζες.πετρελαιο κ φοροι κρατους κτλ. <<Ένα από τα μεγαλύτερα πλυντήρια «μαύρου» χρήματος στη Νοτιοανατολική Ευρώπη λειτουργεί στη Σοφοκλέους, την αγορά ακινήτων και τα καζίνο της Ελλάδας, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ. Η Ελλάδα είναι μάλιστα πρώτη πρώτη στην ΕΕ σε κατά κεφαλήν δαπάνη στα καζίνο.>> ας ξεκιναγαν με την χοντρη οικονομα κ οχι με τις ηλιθιες αυξησεις τυπου για το καλο σας. υπαρχουν πολλα πραγματα π μπορουν να κανουν για οποια θεση εχει η Ελλαδα στην ε.ε. για ατυχηματα αλλλα εννοειται δεν προκειτε να γινουν γιατι δεν ειναι προτεραιοτητα τους. αλλα δεν γινεται να δεχεστε ακομη κ αν δεν σας αφορα αμμεσα ΚΛΗΣΕΙΣ π ειναι παραπανω απο το ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ Κ ΣΥΝΤΑΞΗ δεν ειναι λογικο!!!
dalton85 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μιλαω για τον Ελληνα στο γ ενικο γιατι απλα. Αμα πω στον αλλον,"ρε φιλε εισαι ενα ζωο αν πιστευεις οτι η ζωνη ειναι αχρηστη και δεν την φορας", στο forum τοτε θα τσακωθουμε και δεν το θελω. Το οτι ο νομος ειναι μεγαλος το ξερω, νομιζεις οτι εγω εχω να πληρωσω ενα τετοιο ποσο? Φυσικα και ξερω οτι ειναι πανω απο βασικο μισθο και συνταξει. Αλλα προτιμω καποιος να χασει τι συνταξη και μισθο μια φορα απο το να χανουν αλλοι τη ρημαδα την ζωη που του χρεωσανε. Μην μου λες για την Ελλαδα τι ειναι και πως και τι. Και εγω Ελλαδα ζω οχι αλλου. Βλεπω τι γινεται και αυτη ειναι η γνωμη μου για το συγκεκριμενο θεμα
KWSN_Men Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 το παρατηρω σε ολα τα ποστ οσοι μιλατε σε α ενικο για τον Ελληνα, ειστε αλλοδαποι κ δεν αναφερεστε στο εμεις? Κ ΤΩΡΑ Π ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?αλλαξε τιποτα,σταματησαν οι παρανομιες?περα απο το να βλεπεις τους φοροεισπρακτορες σε μπλοκα μεχρι να συμπληρωθει ενα νουμερο π πρεπει?οχι τιποτα αλλο, αλλα τους ταλαιπωρουν μια χαρα αραζαν για καφεδες. 530.000ε μεσα σε μια βδομαδα απο κλησεις ζωνης,κοκκινου,κινητου,κρανους.αν εστω ενα απο αυτα παει για να φτιαχτουν οι δρομοι ΣΩΣΤΑ γραψτε μου ....αλλα παρολα αυτα εσεις συνεχιστε να υποστηριζετε τα μετρα... αλλαξε κ κυβερνηση κ ετσι ειδαμε τον καλο τον δρομο?καμμια αυξηση σε μισθους,αλλα συνεχεια να δινουμε σε αντικειμενικες αξιες,κλησεις,κτηματολογιο κ σε φακελακια. Δηλαδή λίγο πάνω από 2.000.000 το μήνα, ή 24.000.000 το χρόνο. Τρομερό ποσό. Σε λίγο πάνω από 80 χρόνια λοιπόν, με τους ίδιους ρυθμούς εισπράξεων, θα φτιάξουν μια καινούργια Αττική οδό. Ή θα τα δίνουν στο Δήμο Αθηναίων για να πληρώνει το 1/10 των τόκων του χρέους του. Τι λέτε ρε παιδιά, το καταλαβαίνετε ότι το ποσό μπορεί σε εμάς να φαίνεται τεράστιο αλλά είναι αστείο; Περισσότερα δίνει ο Φερεντίνος κάθε εβδομάδα.
Neurotic_Fest Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μα η υποκρισια δεν τελειωνει στο ν'αποδειξουμε οτι τα μετρα δεν ειναι εισπρακτικα, που αν πραγματικα βγαινανε στους δρομους οχι σε μια βδομαδα αλλα σε μια μερα θα βγαζανε τοσα. Θα παραδεχομουνα οτι θελουνε ν'αλλαξουνε την κατασταση αν ας πουμε σε σταματαγανε χωρις ζωνη και σου λεγανε << συγχαρητηρια κυριε μου, κερδισατε δικαιωμα συμμετοχης σ'ενα αυτοχρηματοδοτουμενο σεμιναριο οδηγικης συμπεριφορας τεσσαρων Κυριακων ,δωστε μας την διευθυνση σας να σας κλεισουμε θεση στο πλησιεστερο σχολικο συγκροτημα στην γειτονια σας , πως ; δεν ενδιαφερεστε ;;; αδεια και διπλωμα παρακαλω, σε 10 μερες to τριπλασιο ποσο σ'οποιαδηποτε εφορια ή καταστημα ΕΛΤΑ αλλιως τα παραπονα σας στο δικαστηριο >>.
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μπράβο ρε Neurotic_Fest με έκανες και γέλασα Και μια καραμέλα δώρο στον καθένα + ένα αυτοκόλλητο "οδηγάω σωστά" (αστειεύεσαι έτσι; ) Στο κάτω κάτω πρόστιμα είναι και δεν μπορούν να χαρακτηριστούν "εισπρακτικά". Δεν είναι υποχρεωτικές καταβολές όπως πχ. οι φόροι που πληρώνεις. Εκεί είναι η διαφορά. Παίρνουμε σαν δεδομένο οτι παρανομούμε και παραπονιόμαστε για το πρόστιμο. Αν το (καλο)σκεφτείτε είναι τραγικό.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μα η υποκρισια δεν τελειωνει στο ν'αποδειξουμε οτι τα μετρα δεν ειναι εισπρακτικα, που αν πραγματικα βγαινανε στους δρομους οχι σε μια βδομαδα αλλα σε μια μερα θα βγαζανε τοσα. Θα παραδεχομουνα οτι θελουνε ν'αλλαξουνε την κατασταση αν ας πουμε σε σταματαγανε χωρις ζωνη και σου λεγανε << συγχαρητηρια κυριε μου, κερδισατε δικαιωμα συμμετοχης σ'ενα αυτοχρηματοδοτουμενο σεμιναριο οδηγικης συμπεριφορας τεσσαρων Κυριακων ,δωστε μας την διευθυνση σας να σας κλεισουμε θεση στο πλησιεστερο σχολικο συγκροτημα στην γειτονια σας , πως ; δεν ενδιαφερεστε ;;; αδεια και διπλωμα παρακαλω, σε 10 μερες to τριπλασιο ποσο σ'οποιαδηποτε εφορια ή καταστημα ΕΛΤΑ αλλιως τα παραπονα σας στο δικαστηριο >>. Μάλιστα. Παγκόσμια πρωτοτυπία και πάλι για την Ελλάδα. Όταν παρανομείς αντί να τιμωρείσαι να σου δίνουν και βραβείο. Όλα αυτά για κάτι που δε σε υποχρεώνει κάποιος να κάνεις, τουναντίον ο νόμος το απαγορεύει. Εγώ λέω ότι είναι καλύτερα να βγει ένας νόμος που θα απαγορεύει τη χρήση της ζώνης. Τότε από αντίδραση και μόνο οι ανεγκέφαλοι θα την φορούσαν. Ίσως.
Neurotic_Fest Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μπράβο ρε Neurotic_Fest με έκανες και γέλασα Και μια καραμέλα δώρο στον καθένα + ένα αυτοκόλλητο "οδηγάω σωστά" (αστειεύεσαι έτσι; ) Στο κάτω κάτω πρόστιμα είναι και δεν μπορούν να χαρακτηριστούν "εισπρακτικά". Δεν είναι υποχρεωτικές καταβολές όπως πχ. οι φόροι που πληρώνεις. Εκεί είναι η διαφορά. Παίρνουμε σαν δεδομένο οτι παρανομούμε και παραπονιόμαστε για το πρόστιμο. Αν το (καλο)σκεφτείτε είναι τραγικό. Οχι δεν αστειευομαι καθολου, αλλα εδω δεν καταλαβες το υπονοουμενο στο προηγουμενο ποστ μου, θα καταλαβεις το νοημα αυτουνου μηπως.Για να εχεις τετοια τραγικα προστιμα πρεπει πρωτα ως πολιτεια να εχεις κερδισει το δικαιωμα αυτο αλλιως ή το παιζεις αυστηρος ή εισαι ηλιθιος.Το 2003 στην Σουηδια το προστιμο για ζωνη δεν ηταν ουτε 80 ευρω αν θυμαμαι καλα και οταν μας σταματησαν και διαπιστωσαν οτι ημασταν Ελληνες μαλλον αρκεστηκαν σε συστασεις σε οσους δεν φορουσαν, που ; στην Σουηδια ! Κατα τα αλλα ο καθε κολλημενος στο νομο του.Αντε γεια !!! Όταν παρανομείς αντί να τιμωρείσαι να σου δίνουν και βραβείο. Συγνωμη , η εναλλακτικη ποινη του να συμμετεχεις σε σεμιναρια οδηγικης συμπεριαφορας πληρωνοντας το κοστος τους για να μην πληρωσεις το τριπλασιο ειναι βραβειο ;
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Γειά σου και σένα! Και στην Αυστρία έχουν ζωγραφιστούς τροχονόμους στους δρόμους για να τους βλέπουν οι οδηγοί και καλά να φοβούνται. Αυτό τι σημαίνει; Το "δικαίωμα αυτό" δε θα το κερδίσει καμμία κυβέρνηση. Μόνος σου πρέπει να το καταλάβεις, όπως και μερικοί άλλοι από δω μέσα είναι ζωντανά παραδείγματα οτι στη χώρα μας πράγματι χρειάζονται τα υψηλά πρόστιμα. Σιγά σιγά θα πουμε οτι περνάμε με κόκκινο επειδή το κράτος υποθάλπτει την παρανομία. Εμείς δε φταίμε, για όλα φταίει το κατεστημένο κτλ...
KWSN_Men Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Είναι 80 ευρώ το πρόστιμο. Για πες μας και μια στατιστική για το ποσοστό αυτών που δε φοράνε ζώνη. Πες μας και για τα ατυχήματα καμία. Πες και για θανάτους λόγω μη χρήσης ζώνης στην Ελλάδα και στη Σουηδία. Όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους κάνεις συζήτηση. Όταν έχεις να κάνεις με πιθήκους κάνεις ηλεκτροσόκ.
Lucifer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους κάνεις συζήτηση. Όταν έχεις να κάνεις με πιθήκους κάνεις ηλεκτροσόκ. Συμφωνώ συγκινημένος.
dalton85 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Συμφωνώ συγκινημένος. Lucifer, για αλλη μια φορα επιβεβαιονεις την φημη σου: "O αδιστακτος mod":razz: :razz: :razz:
Neurotic_Fest Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Είναι 80 ευρώ το πρόστιμο. Για πες μας και μια στατιστική για το ποσοστό αυτών που δε φοράνε ζώνη. Πες μας και για τα ατυχήματα καμία. Πες και για θανάτους λόγω μη χρήσης ζώνης στην Ελλάδα και στη Σουηδία. Όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους κάνεις συζήτηση. Όταν έχεις να κάνεις με πιθήκους κάνεις ηλεκτροσόκ. Καταρχην δεν ανεφερα το ποσο για να το συγκρινω με το δικο μας, αυτο που εννοουσα ειναι οτι οι αδεκαστοι Σουηδοι τροχονομοι δεν εκοψαν σε δυο απο εμας κληση ενος γελοιου για τα δεδομενα τους ποσου μολις διαπιστωσαν οτι ημασταν Ελληνες (το υποθετω ,δεν ειμαι σιγουρος).Στατιστικα προσφατα ειχα κοιταξει για ολη την Ευρωπη και πιστεψε ιδιως για τα πισω καθισματα 3-4 χωρες ειχανε πανω απο 90%, οι εκστρατειες για την ζωνη ειναι και σε αυτους προσφατες, δεσμευομαι να ξαναψαξω .Πες μου εσυ για να κανω την συγκριση τωρα γιατι η Σουηδια με το πολυ μια δεκαετια πιο μπροστα απο εμας στην στοχευμενη προπαγανδα για ζωνες/κρανη (ανεξαρτητα απ'την γενικοτερη οδηγικη παιδεια/νοοτροπια τους) εχει ακομη τοσο χαμηλο προστιμο.Αλλα ξεχασα, απαντησες ηδη, και αν απλα νιωθεις την αναγκη να εκδικηθεις αυτους του πιθηκους παω πασο , γιατι αν περιμενεις ν'αλλαξει κατι με αυτον τον τροπο θα σου ελεγα οτι οταν γινει αυτο θα ερχομαι απο εκει να με μαστιγωνεις μια φορα την εβδομαδα να βγαζεις το αχτι σου.Μην ξεχασεις να μου το θυμησεις ε ...
dalton85 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Αρα πιστευεις οτι ακομα και τα μεγαλα προστιμα δεν προκειται να βοηθισουν να καταλαβουν μερικοι οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανουν. Δλδ τι πρεπει να γινει. Εγω λεω να βαλουμε ελευθερους σκοπευτες στα φαναρια και με το που εντοπισουν τον παρανομο μπαμ μια και τελος ο παρανομος. Λες τοτε να βαλουν μυαλο οι υπολοιποι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.