phovos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Για το Hollywood scene που ειπες ελπίζω να μην βρεθεις ποτε στη θεση μου και να δεις να σπαει ενα κρανιο απο τις ροδες αυτοκινητου και να χυνονται τα μυαλα στην ασφαλτο...Αν φορουσε κρανος πιθανοτατα να ζουσε το παλικαρι! Θα ηθελα να σε ρωτησω και κατι και να μου απαντησεις με ολη τη σοβαροτητα που μπορει να διακρινει ενα ατομο του δικου σου μορφωτικου επιπεδου. Ποια ειναι η γνωμη σου για τα παιδικα καθισματακια στα αυτοκινητα? Χρησιμευουν που πουθενα ή στελνουμε τη μαμα γυμνστηριο ωστε να κανει μπρατσα και ποδια ωστε να μπορει να συγκρατει το μωρο σε περιπτωση προσκρουσης.... p.s περιμενω μια σοβαρη απαντηση pss Αληθεια το αυξησανε το προστιμο σε αυτη τη περιπτωση ή εχει μεινει το ιδιο?
Neurotic_Fest Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Με συγχωρείς πολύ, αλλά φταίει και παραφταίει όταν δε φοράει ζώνη. Δε δέχομαι ότι οι πολίτες είναι απλά έρμαια των προθέσεων του κράτους και ότι τους τη στήνουν αριστερά δεξιά για να τους τσιμπήσουν. Ο πατέρας σου Ξέρει ότι υπάρχουν οι ζώνες Έχει δώσει εξετάσεις, έχει διαβάσει τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και (θα έπρεπε να) ήξερε πολύ καλά ότι πρέπει να τη φοράει εξ αρχής. Τοτε που το πηρε και εκει που το πηρε θα πρεπει να τον ρωτησω τι ισχυε για να ειμαι σιγουρος Και όχι, δεν ήταν πάντα έτσι τα πράγματα: τον πατέρα μου τον είχαν γράψει το 1980 επειδή άλλαξε λωρίδα χωρίς να βγάλει φλας και τη μάνα μου επειδή δεν άναβε το ένα πίσω φως. Δεν ήταν πάντα οι δρόμοι μπουρδέλλα, γίνανε λόγω της ελαστικότητας και της ατιμωρησίας. Αλήθεια, τι θα έλεγες αν σε γράφανε επειδή δεν έβγαλες φλας για να αλλάξεις λωρίδα; Ότι δεν το ήξερες; Και γιατί δεν το ήξερες; Δεν υπάρχει δικαιολογία. Έχουμε φτάσει όμως να είναι "τυπικός" όποιος βγάζει φλας για να αλλάξει λωρίδα (ναι, μου το έχουν πει και αυτό), διότι είναι μεγάλη μαγκιά του έλληνα να γράφει τον πίσω και τον δίπλα του στα @@ του και να κινείται όπως θέλει στο δρόμο. Πάρ'τε το χαμπάρι μια και καλή: η οδήγηση δε συγχωρεί βλακείες. Οφείλουμε όλοι ανεξαιρέτως, να γνωρίζουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε. Είναι υποχρέωσή μας απέναντι στον εαυτό μας, στο κράτος και στους συμπολίτες μας. Σε περίπτωση που κάποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, δεν είναι άξιος να οδηγεί. Τόσο απλά. Δεν μπορεις να μπεις στο συλλογισμο της πλευρας μου. Καταρχην αρνεισαι μια πραγματικοτητα , οτι η ζωνη μεχρι τα μεσα του 90 ουσιαστικα δεν ηταν υποχρεωτικη.Και γω μπορει να ημουν σαν εσενα στα 15-16 που εκανα τρελες λογομαχιες για ενα δεσιμο στα ταξιδια αλλα πλεον μεγαλωσα και ξεσκαλωσα. Για τι καταστασεις να λεμε ρε ανθρωπε, να πω για εναν καθηγητη και πατερα ενος φιλου που σκαλωνει με τσιμπιδακι την ζωνη ετσι ωστε ν'αχρηστευεται αλλα να φαινεται αυτος δεμενος για να μην τον ενοχλει , μηπως για τον πατερα μιας γκομενας που τον ειχα δει 2 φορες να την πεταει αγανακτησμενος και να σιχτιριαζει οτι τον πνιγει και η λιστα ειναι μεγαλη και γω βαριεμαι να γραφω.Μπορει σ'αυτα οι παλιοι να ειναι κακομαθημενοι, να σου πω την αληθεια υπηρχαν πολυ σημαντικοτερα θεματα να λυθουν, και οχι δεν νομιζω οτι δεν ητανε μπουρδελο πιο παλια απλα τωρα εχουμε περισσοτερα αμαξια και φαινεται χειροτερα, δηλαδη ειμασταν καφροι και η αστυνομια μας εκανε να το κραταμε μεσα μας, αυτο λες. Ειναι κριμα να μην βλεπεις την υποκρισια των νομοθετων στα προστιμα, η Ελλαδα εχει γεμισει μ'ενα σωρο νομους που δεν εφαρμοζονται ή εφαρμοζονται επιλεκτικα και θεος φυλαξοι αν αρχιζαν ολοι ξαφνικα να ισχυουν κανονικα .Τους κανουμε συλλογη απο την επανασταση και μετα, και οχι για συναισθηματικους λογους ,χεχε, αλλα για να ειναι στην διαθεση του κρατους την στιγμη που τους χρειαζεται, απλα πραματα επαναλαμβανω.Ας βγουν τουλαχιστον να πουν οι γελοιοι οτι ολα τα λεφτα θα πανε για την χρηματοδοτηση μαθηματων κυκλοφοριακης αγωγης και ας αφησουν και αυτοι και εμεις τα "αυτονοητα".
dalton85 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 To οτι δεν εφαρμοζοντε οι νομοι ακομα και οι πετρες το ξερουν. Το οτι δεν γινετε ελεχος και αυτο το ξερουμε. Το οτι αυξησαν το προστιμο και αυτο πειραζει καποιους απεχει πολυ απο αυτο που λενε μερικοι οτι ειναι ενα αχρηστο αξεσουαρ του αυτοκινιτου η ζωνη, οπως και το stop και το κρανος. Και το 90 τα τροχαια ηταν κατι σαν τα μπαλονια, καθε χρονο αυξανονταν, μετα μυαλα που ειχαν.
kage Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Επειδη ειναι ανικανοι να κανουν σωστα την δουλεια τους, τρομοκρατουν με τεραστια προστιμα... οι υπολοιποι π ειναι καθως πρεπει πολυ θα ηθελα να ειμουν μπροστα οταν τους εκοβαν κληση για το κλαψουρισμα π θα ριξουν κ ας λενε εδω οτι θελουν κ 10πλασια -φαινεται μενουν ή σε εκαλη κτλ. ή δεν τους ενδιαφερει η φτωχεια π υπαρχει γυρω τους-
apoikos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Επειδη ειναι ανικανοι να κανουν σωστα την δουλεια τους, τρομοκρατουν με τεραστια προστιμα...οι υπολοιποι π ειναι καθως πρεπει πολυ θα ηθελα να ειμουν μπροστα οταν τους εκοβαν κληση για το κλαψουρισμα π θα ριξουν κ ας λενε εδω οτι θελουν κ 10πλασια -φαινεται μενουν ή σε εκαλη κτλ. ή δεν τους ενδιαφερει η φτωχεια π υπαρχει γυρω τους- Αν δεν παρανομήσεις, δε σε γράφουν. Τόσο απλά. 7 χρόνια τώρα που οδηγώ, με έχουν σταματήσει πάνω από 10 φορές, και με το αυτοκίνητο και με τη μηχανή, και δε με έχουν γράψει καμία, γιατί απλούστατα δε βρήκαν να μου γράψουν κάτι. Ούτε κλαψουρίσματα, ούτε τίποτα. Αλλά απ' ότι φαίνεται ζω σε άλλο πλανήτη ε;
washcloud Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Ας βγουν τουλαχιστον να πουν οι γελοιοι οτι ολα τα λεφτα θα πανε για την χρηματοδοτηση μαθηματων κυκλοφοριακης αγωγης και ας αφησουν και αυτοι και εμεις τα "αυτονοητα". ..νομίζω ότι αυτό είναι 1 πολύ καλό επιχείρημα για να λήξει η κουβέντα για το αν είναι σωστή η προστιμοπολιτική...Ένα σωστό κράτος,αν έβαζε υπέρογκα πρόστιμα,με ΣΚΟΠΟ τη νουθεσία,θα ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΕ ότι τα έσοδα πηγαίνουν για τον τάδε και τάδε σχετικό κοινωφελή σκοπό (πάρκα και σεμινάρια κυκλοφοριακής αγωγής κλπ...).Για να μη βγαίνει ο κάθε καχύποπτος και να το θάβει.Έλα όμως που μάλλον πιο φορομπηχτικά είναι τα κίνητρά του,παρά "αλτρουιστικά". Άντε να με πείσετε ότι πετάει 350 για κράνος,επειδή νοιάζεται για τον πολίτη.. ΑΝ νοιαζόταν,δεν θα άφηνε να περνάει από μπροστά του ο καθ' ένας δικυκλιστής που φοράει έναν ΚΟΥΒΑ στο κεφάλι...Θα του έκανε έλεγχο (το "όργανον",εφ' όσον έτσι θα είχε διαταχθεί)για κράνος ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ προδιαγραφών τις οποίες οχι μόνο θα είχε θεσπίσει,αλλά και θα έλεγχε εάν εφαρμόζονται...Διότι τι αξία έχει 1 κράνος των 10 ευρώ αναφορικά με το πόσο προστατεύει τη ζωή σου(μη πω για τον τρόπο που φοριέται και τα πάρω...)Αν επίσης βγάλεις ΜΙΑ στιγμή το κράνος,είτε γιατί ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ με το δίκυκλο,είτε γιατί είσαι "για δουλειές",και κάνεις διάφορες συχνές στέσεις,και ΤΥΧΕΙ να πέσεις σε "κατασταλτή",θα σε γράψει με τη 1...Λογικό δεν είναι να μην είσαι ΟΛΗ την ώρα με το κράνος;..ΑΝ λοιπόν ήταν ο σκοπός "να βάλουν μυαλό"(που ΑΚΟΜΑ και αυτό είναι αρκετά φασιστικό από μόνο του,όταν αφορά τη διαχείρηση του καλού του εαυτού σου)στους "άμυαλους",η ΛΟΓΙΚΗ λέει πως θα υπήρχε 1 "point system" KAI για το κράνος,και όχι το χαράτσωμα του μισού μηνιάτικου σου...(πχ,"εσυλλήφθης χωρις περικεφαλαίαν πεντακις εντός του έτους" οπότε μάλλον δεν έχεις μυαλό κατω από το κράνος που μάλλον σπανίως φοράς,οπότε πάρε μια 500άρα πρόστιμο μπας και γίνεις έτσι άνθρωπος...). Δεν πρόκειται να πω σε κάποιον "είσαι βλάκας που φοράς κράνος" ή "μόνο 1ας ηλίθιος σαν εσένα φοράει ζώνη μες στην πόλη",αλλά αμφιβάλλω τα μέγιστα για τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ αυτών που θεσπίζουν και διαχειρίζονται τα πρόστιμα....
dalton85 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Επειδη ειναι ανικανοι να κανουν σωστα την δουλεια τους, τρομοκρατουν με τεραστια προστιμα...οι υπολοιποι π ειναι καθως πρεπει πολυ θα ηθελα να ειμουν μπροστα οταν τους εκοβαν κληση για το κλαψουρισμα π θα ριξουν κ ας λενε εδω οτι θελουν κ 10πλασια -φαινεται μενουν ή σε εκαλη κτλ. ή δεν τους ενδιαφερει η φτωχεια π υπαρχει γυρω τους- Aμαν το ελληνικο κρατος αρχισε τις απειλες. ΦΟΒΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Το οτι ειναι ο αλλος παρανομος δεν σας πειραζει καθολου. Δεν λεω οτι κανουν σωστα την δουλεια τους και δεν θα πιασουμε σιζιτισει το γιατι δεν την κανουν ειναι μια αλλη πολυ πονεμενη ιστορια τοσο μεγαλη οσο η βλακεια του ανθρωπου(ανθρωπινο ειδος). Ποιος σου ειπε ρε φιλε οτι ειμαστε απο εκαλη και κιφισια και ετσι και αλλιος. Απλοι ανθρωποι ειμαστε και προσωπικα εγω ειμαι βαρος τον γονιων μου, ως φοιτιτης. Το πορτοφολι μου δλδ καθοριζει τι γνωμη μου? Μου φαινεται οτι ο Ελληνας δεν μπορει να αποχωριστη το ποτο του και για αυτο κραζει τον κακο μπατσο που του βαζει προστιμο επειδι θετει σε κινδυνο αλλους.
dimitris74 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 τον κακο μπατσο τον κραζει γιατι δεν κανει σωστα την δουλεια του. αναγκη απο νομους δεν εχουμε αναγκη απο επιβολή των νόμων έχουμε. οταν βλεπεις πολιτικά προσωπα να κυκλοφορουν χωρις ζωνες και κρανη, οταν ο νεος κοκ δινει αλλοθι στον οδηγο ταξι για την ζωνη ενω τιμωρει τον επιβάτη. (παρεπιπτωντος τρελη παραγκα ο σατα, οτι γουστάρει κάνει) οταν βλεπουμε με τα ματια μας χιλιαδες παραβασεις με ανυπαρξία ελέγχου, οταν απλα στηνουν μπλοκα για να μαζεψουν απο τους ατυχους το παραδάκι, οταν οποιοσδήποτε κανει συχνα ταξιδια γνωρίζει τα στεκια απο τα ρανταρ (σκιά, κοντα σε καφετέρια), τα συμβατικά που εχουν ειναι η σιτροεν ξαρα η σκοντα οκταβια οπότε κόβει στα σημεια αυτα και ανοιγει οπου θέλει. οταν, οταν, οταν, μπορω να γραφω ώρες ατελείωτες για τα απλα και ομως σημαντικά πράγματα που ο νεος κοκ αποδευκνειεται μονο εισπραχτικός. πουθενα δεν υπαρχουν τοσο αυστηρά πρόστιμα. αν δουμε στο εξωτερικό εναλλακτικές μορφές τιμωρίας* και ενημέρωσης θα μάθουμε πολλά πράγματα. δυστηχως δεν τα ακολουθούμε *οποιος θέλει απλα να μάθει ας κάνει μια βόλτα απο τον 5ο οροφο στο νοσοκομείο κατ να δει με τα μάτια του τι μπορεί να πάθει απο ενα απλό τροχαίο. ακομα μεγαλύτερο μάθημα ειναι μια επίσκεψη απο το κέντρο αποκαταστάσεως αναπήρων στους αγίους αναργύρους. υγ. @ hiouston στο πολυτεχνείο σιγουρα θα έκανες αρχη διατήρησης της ορμής και αρχη διατήρησης της ενέργειας... μια επανάληψη δεν έκανε κακο σε κανένα
dalton85 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 τον κακο μπατσο τον κραζει γιατι δεν κανει σωστα την δουλεια του.αναγκη απο νομους δεν εχουμε αναγκη απο επιβολή των νόμων έχουμε. οταν βλεπεις πολιτικά προσωπα να κυκλοφορουν χωρις ζωνες και κρανη, οταν ο νεος κοκ δινει αλλοθι στον οδηγο ταξι για την ζωνη ενω τιμωρει τον επιβάτη. (παρεπιπτωντος τρελη παραγκα ο σατα, οτι γουστάρει κάνει) οταν βλεπουμε με τα ματια μας χιλιαδες παραβασεις με ανυπαρξία ελέγχου, οταν απλα στηνουν μπλοκα για να μαζεψουν απο τους ατυχους το παραδάκι, οταν οποιοσδήποτε κανει συχνα ταξιδια γνωρίζει τα στεκια απο τα ρανταρ (σκιά, κοντα σε καφετέρια), τα συμβατικά που εχουν ειναι η σιτροεν ξαρα η σκοντα οκταβια οπότε κόβει στα σημεια αυτα και ανοιγει οπου θέλει. οταν, οταν, οταν, Αυτα τα οταν τα ζουμε καθε λεπτο. Αναγκη απο κανεναν απο αυτους δεν εχουμε οταν θα γινουμε και εμεις ανθρωποι(=συναθρωπος). Εισπρακτικο χαρακτηρα που δεν εχεις δει στις καθημερινες σου συναλλαγες? Το δημοσιο ειναι κατα κυριο λογο αρπαχτικου χαρακτηρα και απο τους μικρομεσαιους και κατω. Αλλα αυτο οπως προ ειπα ειναι μια αλλη συζητηση.
Lighter122 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Επειδη ειναι ανικανοι να κανουν σωστα την δουλεια τους, τρομοκρατουν με τεραστια προστιμα...οι υπολοιποι π ειναι καθως πρεπει πολυ θα ηθελα να ειμουν μπροστα οταν τους εκοβαν κληση για το κλαψουρισμα π θα ριξουν κ ας λενε εδω οτι θελουν κ 10πλασια -φαινεται μενουν ή σε εκαλη κτλ. ή δεν τους ενδιαφερει η φτωχεια π υπαρχει γυρω τους- Ναι μας τρεχουν απο τα μπατζακια τα ευρω και δεν ξερουμε τι να τα κανουμε οποτε λεμε "να μια καλη ευκαιρια...θα τα δωσουμε σε προστιμα"... Μα σοβαρα τωρα, το σκεφτοσουν πολλη ωρα αυτο πριν το γραψεις ή ηταν αναλαμπη και ειπες να το μοιραστεις μαζι μας? :-?
Hamurabi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Ειναι απλο παιδια. Αν δε θες να πληρωνεις δεν παρανομεις,δεν παραβιαζεις τον κ.ο.κ. Τελος.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Όταν δώσατε για δίπλωμα οι όροι ήταν να φοράτε ζώνη, να μην περνάτε με κόκκινο κτλ. Δεν είναι υποχρεωτικό να οδηγάτε, σε όποιον δεν αρέσουν οι νόμοι ας μείνει απ έξω. Είναι κάτι σαν τους όρους χρήσης του insomnia, τους αποδέχεσαι και συνεχίζεις. Αν ποστάρεις warez δεν παραπονιέσαι με το ban, έτσι είναι. Αφήστε τα επαναστατικά σας και τις κλάψες.
Neurotic_Fest Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Ναι , καντε μου και μια χαρη τωρα που τελειωσατε με τα σχολια σας, πατε μια βολτουλα και διασχιστε μια κεντρικη διαβαση πεζων ΣΑΝ να εχετε προτεραιοτητα , γιατι σιγουρα αν ειστε αρκετα αφελεις για να μην υποψιαζεστε καν το προφανες τοτε υπερκαλυπτετε και τα κριτηρια για να τελεσετε αυτη την πραξη .Συνεχιζω για την περιπτωση που γυρισετε ορθιοι. Νομιζω καπου πιο πισω συμφωνησαμε σχεδον ολοι οτι η βλακεια τελικα ειναι η χειροτερη αιτια ατυχηματων , σε αυτη την σελιδα τονιστηκε η αναγκη προστασιας του δικαιωματος στην αυτοεξαιρεση απο την οδηγηση , αρα ...
VitamineQ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Πάντως παιδιά στις 3 η ώρα έγινε τρακάρισμα έξω από το σπίτι μου και η αστυνομία ακόμα να ερθει… Μένω σε μια ανηφόρα που περνάει το λεωφορείο για να πάει στο τέρμα. Έχει διασταύρωση 5 μετρά πιο πάνω. Φυσικά το stop το παραβιάζουν συνέχεια, και τα τρακαρίσματα είναι συχνό φαινόμενο. Σήμερα δε σταμάτησε στο stop μια κυρία με ένα 206 και τράκαρε με το λεωφορείο που ανέβαινε την ανηφόρα. Το αποτέλεσμα είναι αυτή τη στηγμη να υπάρχουν έξω από το σπίτι μου σταματημένα στην ανηφόρα 5 λεωφορεία, να μη μπορούμε να φύγουμε να πάμε μια βόλτα με το αμάξι γιατί απλά δε μπορούμε να πάμε πουθενά αφού έχει κλίσει από τα λεωφορεία και το τρακαρισμένο αμάξι όλη η διασταύρωση και τέλος φανταστείτε πόσος κόσμος περιμένει στις στάσεις μεσημεριάτικα, αφού από τις 3 η ώρα δεν έχει ανέβει κανένα λεωφορείο στο τέρμα για να γυρίσει και να πάει Αθήνα πάλι. Για να μη πω και για τον κόσμο που ήταν φορτωμένος με σακούλες από λαϊκή και super market και ήταν αναγκασμένος να ανεβεί φορτωμένος όλη την ανηφόρα για να πάει σπίτι του. Όλα αυτά τα προκάλεσε ένα ζώων που απλά δε σταμάτησε στο stop. Η χειρότερη περίπτωση θα ήταν φυσικά να έπεφτε ή η τύπισσα ή ο οδηγός του λεωφορείου σε κανένα κακομοίρη περαστικό, ή σε κανενός άσχετου το αμάξι (στο δικό μου πχ) Ε λοιπoν καλά θα κάνουν και θα της κόψουν ένα υπέροχο πρόστιμο της κυρίας και καλά θα κάνουν να κόβουν τον κώλο σε όσους παραβιάζουν φανάρια και stop.
kage Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 το παρατηρω σε ολα τα ποστ οσοι μιλατε σε α ενικο για τον Ελληνα, ειστε αλλοδαποι κ δεν αναφερεστε στο εμεις? Κ ΤΩΡΑ Π ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?αλλαξε τιποτα,σταματησαν οι παρανομιες?περα απο το να βλεπεις τους φοροεισπρακτορες σε μπλοκα μεχρι να συμπληρωθει ενα νουμερο π πρεπει?οχι τιποτα αλλο, αλλα τους ταλαιπωρουν μια χαρα αραζαν για καφεδες. 530.000ε μεσα σε μια βδομαδα απο κλησεις ζωνης,κοκκινου,κινητου,κρανους.αν εστω ενα απο αυτα παει για να φτιαχτουν οι δρομοι ΣΩΣΤΑ γραψτε μου ....αλλα παρολα αυτα εσεις συνεχιστε να υποστηριζετε τα μετρα... αλλαξε κ κυβερνηση κ ετσι ειδαμε τον καλο τον δρομο?καμμια αυξηση σε μισθους,αλλα συνεχεια να δινουμε σε αντικειμενικες αξιες,κλησεις,κτηματολογιο κ σε φακελακια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.