tolis_01 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Πολυ αστυνομια σημερα. Παιζει να ειδα και 30 περιπολικα. Μολις γυρισα απ'τα γνωστα στεκια (Λιμανακια και ΣΕΦ ). Παντου περιπολικα σταματημενα, οχι για κλησεις, για να διωχνουν τον κοσμο (ο οποιος ηταν απειρος :razz: ). Στην Πειραιως (ρευμα προς Πειραια) ηταν στημενο ενα περιπολικο και μοιραζε κλησεις. Τωρα το βραδυ ολα αυτα. Το πρωι δεν πηρε κατι το ματι μου.
Dr.Strangelove Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Πριν καμιά ώρα κατέβαινα την Αλίμου προς παραλία. Στο πρώτο φανάρι μετά τη Βουλιαγμένης μας πιάνει κόκκινο και σταματάμε. Εκεί που περιμέναμε να ανάψει το πράσινο για να ξεκινήσουμε, βλέπω ένα Smart να έρχεται στην λωρίδα που έχει για αριστερή στροφή και να μην κόβει. Λέω απο μέσα μου "ο εξυπνάκιας πάει να μας προσπεράσει και να ξεκινήσει πρώτος" αλλά πριν προλάβω να το σκεφτώ καλά καλά, τι βλέπω και κάνει ο αθεόφοβος; Περνάει με κόκκινο και στρίβει δεξιά !!! Πόσο μ@λάκας πρέπει να είναι κάποιος γιά να το κάνει αυτό και να κερδίσει 5" στις 12 το βράδυ σε έναν άδειο δρόμο; (στο τσακ πρόλαβε γιατί την ώρα που περνούσε άναψε πράσινο και θα μπορούσε να είχε προκαλέσει ατύχημα αν αυτός που ήταν στη δεξιά λωρίδα ξεκινούσε αμέσως και δεν τον είχε δει). Ολα τα προστιμα ειναι για τον λουτσο. Ενα και μοναδικο επρεπε να υπηρχε. Προστιμο βασισμενο στο IQ. Δε νομίζω. Η έλλειψη παιδείας δεν σημαίνει κατ'ανάγκη και χαμηλό IQ. Καμιά φορά φταίει η υπερβολική εξυπνάδα και η υπερβολική σιγουριά για τις μ@λακίες που κάνουμε στους δρόμους.
Lighter122 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Οσον αφορα την θεση οδηγησης, εγω εχω σχεδον τεντομενα τα χερια και τα ποδια. Τι σχεση εχει το πως οδηγαει ο καθε οδηγος? Αμα ειμαι κοντα στο τιμονι, θα χτυπησω λιγοτερο αμα τρακαρω? Η σωστη θεση οδηγησης βελτιστοποιει τις αντιδρασεις σου σε περιπτωση αναγκης. Καποιος λογος θα υπαρχει που σε συμβουλευουν να οδηγεις κατ'αυτο τον τροπο... πχ. η γωνια που κανει ο αγκωνας και η θεση 9-3 των χεριων στο τιμονι ειναι α) για να στριβεις με λιγοτερη προσπαθεια και πιο γρηγορα και β) για να ανοιξει ο αεροσακος του τιμονιου και να εχει την μεγαλυτερη δυνατη απορροφηση του κεφαλιου σου...
Houston Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Για κοίταξε τώρα που όλοι οι ηθικολόγοι της κοινωνίας μαζεύτηκαν στο insomnia.gr. Ποιος παραβιάζει ρε το κόκκινο, το όριο ταχύτητας, ποιος κάνει αντικανονικές προσπεράσεις, ποιος καβάλα νησίδες, ποιος κάνει αναστροφές όπου του …..αντε να μη πω τη λέξη. Δεν έχετε δει τπτ τέτοιο στους Ελληνικούς δρόμους. Εγώ περνώ με κιτρινοκόκκινο και έρχονται από πίσω μου άλλοι 2. Σας ήρθε τώρα κάποιος Houston και………ααααα! ποιος είναι αυτός ο εξωγήινος? Που τα είδε αυτά? Εμείς δε κάνουμε τέτοια. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. @phovos τα παραδείγματά σου λίγο ακραία. Το να πεταχτείς έξω από το αυτοκίνητο με 60 – 70 χλμ και να γίνουν όλα τα συναφή που περιγράφεις δε νομίζεις ότι είναι Hollywood scene? Τουλάχιστον για μένα κομματάκι δύσκολο. Σου λέω εξαρτάται από το πώς κάθεσαι, από την ηλικία, από τον σωματοτυπο. Άλλο να κάθεται μεσόκοπος κύριος με κοιλίτσα και μπροστά μπροστά και άλλο κάποιος πιο νέος. Για μένα τουλάχιστον τα πόδια μου είναι αρκετά μυικά και η θέση μου στο κάθισμα τέτοια ώστε να αντέξουν το φυσιολογικό σωματικό βάρος μου. Δηλαδή θέλω να πω ότι αν το όριο για μια παχουλή κυρία είναι τα 40χλμ για μένα είναι τα 80. Επίσης εξαρτάται και από το μέγεθος του αυτοκινήτου…..οπότε άσε να κρίνω εγώ το πότε θα φορέσω ζώνη ή όχι. Η πραγματική δημοκρατία φίλε paredwse και izerman76 είναι ωραίο και ατίθασο πολίτευμα αλλά είναι σκληρή και δύσκολη. Υπάρχουν τα + και τα - ….μη τα θέλουμε όλα δικά μας. Dr.Strangelove το στοπ νομίζω εξαντλήθηκε. Σου έχω δώσει την εντύπωση ότι είμαι τόσο μακας που περνάω και όποιον πάρει ο χάρος? Ακόμη και στο εκ δεξιόν σταματάω, και στο αριστερό το ποδαράκι μου το έχω στο φρένο μη πεταχτεί κανένας μλκς. Ο κοκ λέει ότι πρέπει να ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΣ το αμάξι ΠΡΙΝ το στοπ και μετά να κάνεις ελιγμό για να δεις. Ποιος το κάνει αυτό? Πες μου ειλικρινά δεν είναι μεγίστη βλακεία? Άρα κατά τον κοκ θεωρούμαστε παραβάτες και έχουν το δικαίωμα να μας τα πάρουν. Αν αυτό εσύ το δέχεσαι, τι να πω άλλο? @Dr.StrangeloveΡεζέρβα και γρύλο έχεις; Βλακεία δεν είναι και αυτά; Πιάνουν τόσο χώρο, τα χρειάζεσαι σπάνια και γίνεσαι και χάλια για να αλλάξεις λάστιχο. Δεν καλείς καλύτερα την ΕΛΠΑ; Όχι, ούτε από αυτά έχω. Φοράω runflat ελάστικά. :lol: :lol: :lol: Για πυροσβεστήρα λέω να βάλω. Καμιά πρόταση? Σήμερα θα κολλήσω και το σήμα. Ικανοποιήθηκες??? @Hamurabi στα 18 μου ίσως σκεφτόμουν σαν εσένα. :wink: Αλήθεια εσύ πόσο είσαι? @phovos (και Lucifer) ωραίο το quote. Μήπως πέρασες και εσύ από αυτό το τριπάκι??? Ρε για ποιον με πέρασες? Για κανένα τσογλανάκι με saxo vts Punto EVO κτλ. που κάνει φιγούρα στη γκόμενα? Το street αμάξι μου ζυγίζει 1.5 τόνο και δεν είναι για τις καφετέριες, ούτε για τα μπλε φωτάκια. Και γω που στα λέω (δε ξέρω και την ηλικία σου) έχω βγάλει και ένα πολυτεχνείο. Για αυτό κόψε ατυχείς συνειρμούς.
SGP Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Όχι ρε φίλε, υπάρχουν άτομα που δεν περνάμε με πορτοκαλοκόκκινο. Έχει παραγίνει το κακό αυτό. Το κάνουν και άλλοι οπότε το κάνω κι εγώ... και γαμώ τα επιχειρήματα... Όλοι έχουμε κάνει μαλακίες στο δρόμο, το θέμα είναι να μην το κάνει κάποιος επίτηδες και συστηματικά. Τράκαρε εσύ με 80 και θα σε σώσουν τα τρελά μούσκουλα, και μετά ξύπνα...
dalton85 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Houston we have big problems. Από τα λεγόμενα σου φαίνεται ότι ακόμα δεν έχεις καθόλου την έννοια του stop. Κρίμα γιατί περίμενα περισσότερο μυαλό από κάποιον που ισχυρίζεται ότι έβγαλε ένα πολυτεχνείο. Τουλάχιστον ένα τέτοιο μορφωτικό επίπεδο έπρεπε να σε κάνει λίγο ποιο σκεπτικό και να βάλεις με το μυαλό σου πιθανά σενάρια για την χρήση των σημάτων. To ότι περνάνε μαζί σου άλλοι δυο αποδεικνύει τι, δλδ? Ότι απλά μπορεί αυτή να έτρεχαν με τέτοια ταχύτητα που δεν μπορούσαν να σταματήσουν. Ή να έκαναν ότι έκανες και εσύ,*$^(*#@#. Εφόσον άλλοι το κάνουν εγώ δεν έχω πρόβλημα!!! Ε ρε γλέντια. Άμα στο πολυτεχνείο σας έκαναν καμιά προσομοίοση crash test και τα αποτελέσματα συμφωνά με το βάρος τη θέση και την ικανότητα σου να αντιδράς σε μια ξαφνική σύγκρουση είναι τέτοια τότε πάω πάσο. Αλλά αν μου λες ότι εγώ είμαι πιο δυνατός από τη γιαγιά οπότε θα αντιδράσω καλυτέρα και εγκυροτέρα πάλι: Ε ρε γλέντια. Όσο για πυροσβεστήρες και τέτοιες ιστορίες, αμαρτίες αφού δεν είναι απαραίτητα για σένα ε τότε μην τα βάλεις, μακάρι να μην έρθει ποτέ η ώρα τους να τους χρησιμοποιήσει κανείς. Έτσι και αλλιώς για αλλαγή ελαστικού, σιγά μωρέ 1,5 τόνος είναι θα το σύρεις μέχρι το κοντινότερο βενζινάδικο θα σου φύγει λίγο ο πάτος αλλά θα φτιάξουν καλυτέρα οι πλάτες και οι άλλοι θα γελάνε σαν *&%$. Αλλά είναι και τα κινητά βλέπεις που δεν τελειώνουν ποτέ και για κανέναν λόγω η μπαταρία τους και όλο και κάποιος θα σταματήσει να με βοηθήσει. Η Θεία Πρόνοια ένα πράγμα.
apoikos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δεν έχετε δει τπτ τέτοιο στους Ελληνικούς δρόμους. Εγώ περνώ με κιτρινοκόκκινο και έρχονται από πίσω μου άλλοι 2. Σας ήρθε τώρα κάποιος Houston και………ααααα! ποιος είναι αυτός ο εξωγήινος? Που τα είδε αυτά? Εμείς δε κάνουμε τέτοια. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Το ότι κάποιοι συμπεριφέρονται σα ζώα στο δρόμο δε σημαίνει ότι θα ήταν καλό να συμπεριφερόμαστε κατά τον ίδιο τρόπο και οι υπόλοιποι, δε νομίζεις; @phovos τα παραδείγματά σου λίγο ακραία. Το να πεταχτείς έξω από το αυτοκίνητο με 60 – 70 χλμ και να γίνουν όλα τα συναφή που περιγράφεις δε νομίζεις ότι είναι Hollywood scene? Τουλάχιστον για μένα κομματάκι δύσκολο. Σου λέω εξαρτάται από το πώς κάθεσαι, από την ηλικία, από τον σωματοτυπο. Άλλο να κάθεται μεσόκοπος κύριος με κοιλίτσα και μπροστά μπροστά και άλλο κάποιος πιο νέος. Για μένα τουλάχιστον τα πόδια μου είναι αρκετά μυικά και η θέση μου στο κάθισμα τέτοια ώστε να αντέξουν το φυσιολογικό σωματικό βάρος μου. Κάνε στον εαυτό σου μια χάρη: δώσε 2 ευρώ, πήγαινε στα συγκρουόμενα, μπες σε ένα, πάρε φόρα (~15-20 km/h) και στούκαρέ το στον τοίχο, να δεις αν σε κρατάνε τα πόδια σου ή όχι. Επιπλέον δε - μιας και έχεις βγάλει πολυτεχνείο - εδώ υπάρχουν 2 προβλήματα: Το ανθρώπινο σώμα είναι αρθρωτό. Τα πόδια σου μπορεί να θεωρείς ότι είναι δυνατά, όμως οι ραχιαίοι σου και τα χέρια σου είναι αρκετά δυνατά ώστε να εμποδίσουν τον κορμό σου να λυγίσει προς τα εμπρός; Το ότι τα πόδια σου πατάνε κάτω δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να φύγεις alltogether από το παρμπριζ: εκτός και αν οδηγείς κανένα mr2 που έχει το κάθισμα στο πάτωμα, τα πόδια σου θα είναι αναγκαστικά λυγισμένα στο γόνατο. Αφ' ενός λοιπόν αποκλείεται σε περίπτωση σύγκρουσης να μη λυγίσεις περισσότερο τα γόνατά σου, αφ'ετέρου, το κέντρο βάρους σου βρίσκεται πολύ ψηλότερα από το σημείο που πατάς, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ροπή που θα σε γυρίσει προς το παρμπρίζ ή την οροφή, ακόμα και αν τα πέλματά σου μείνουν στη θέση τους. Μπορεί με 60-70 Km/h να μην πεταχτείς έξω από το αυτοκίνητο, όντως, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα σκαλώσουν κάπου τα πόδια σου, αλλά με μεγαλύτερες ταχύτητες δεν είναι καθόλου απίθανο. Σου υπενθυμίζω, ότι μια στούκα σε κολώνα με 70 km/h ή μια μετωπική με 35 km/h εκατέρωθεν έχουν ως αποτέλεσμα μέσες επιβραδύνσεις πάνω από 10g. Αλήθεια, στην πρέσσα στο γυμναστήριο σηκώνεις 700 kg; Δηλαδή θέλω να πω ότι αν το όριο για μια παχουλή κυρία είναι τα 40χλμ για μένα είναι τα 80. Δηλαδή εσύ μπορείς να απορροφήσεις 4πλάσια ενέργεια από μια παχουλή κυρία, right; Που ακριβώς το βασίζεις αυτό; Επίσης εξαρτάται και από το μέγεθος του αυτοκινήτου…..οπότε άσε να κρίνω εγώ το πότε θα φορέσω ζώνη ή όχι. Γιατί θεωρείς ότι είσαι σε θέση να κρίνεις; Απ' ότι φαίνεται, επαφή με τη φυσική και τα μαθηματικά δεν έχεις, τι σου λένε οι άλλοι δεν καταλαβαίνεις, οπότε τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ξέρεις τι ακριβώς θα σου συμβεί σε μια κατάσταση την οποία δεν έχεις βιώσει; Η πραγματική δημοκρατία φίλε paredwse και izerman76 είναι ωραίο και ατίθασο πολίτευμα αλλά είναι σκληρή και δύσκολη. Υπάρχουν τα + και τα - ….μη τα θέλουμε όλα δικά μας. Φυσικά τα πάντα καταλήγουν στην πραγματική δημοκρατία. Ας μην ξεχνάμε ότι η ζώνη θίγει το δημοκρατικό συναίσθημα του Έλληνα. Όπως επίσης και τα φανάρια στους δρόμους, απαράδεκτο φασιστικό μέτρο. Που είναι η ατίθαση δημοκρατία, όπου θα βγαίνουμε όλοι με τανκς στους δρόμους και δημοκρατικά θα περνάω πάντα πάνω από τους υπόλοιπους; Ο κοκ λέει ότι πρέπει να ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΣ το αμάξι ΠΡΙΝ το στοπ και μετά να κάνεις ελιγμό για να δεις. Ποιος το κάνει αυτό? Πες μου ειλικρινά δεν είναι μεγίστη βλακεία? Άρα κατά τον κοκ θεωρούμαστε παραβάτες και έχουν το δικαίωμα να μας τα πάρουν. Αν αυτό εσύ το δέχεσαι, τι να πω άλλο? Κάθε σήμα έχει λόγο ύπαρξης, έτσι και το ΣΤΟΠ ορθώς προβλέπει αυτά που προβλέπει. Στην Ελλάδα όμως δυστυχώς γίνεται κατάχρηση του συγκεκριμένου σήματος. 99% των στοπ που υπάρχουν θα έπρεπε να αντικατασταθούν με σήματα παραχώρησης προτεραιότητας.
Skia11 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Για κοίταξε τώρα που όλοι οι ηθικολόγοι της κοινωνίας μαζεύτηκαν στο insomnia.gr.Ποιος παραβιάζει ρε το κόκκινο, το όριο ταχύτητας, ποιος κάνει αντικανονικές προσπεράσεις, ποιος καβάλα νησίδες, ποιος κάνει αναστροφές όπου του …..αντε να μη πω τη λέξη. Δεν έχετε δει τπτ τέτοιο στους Ελληνικούς δρόμους. Εγώ περνώ με κιτρινοκόκκινο και έρχονται από πίσω μου άλλοι 2. Σας ήρθε τώρα κάποιος Houston και………ααααα! ποιος είναι αυτός ο εξωγήινος? Που τα είδε αυτά? Εμείς δε κάνουμε τέτοια. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. @phovos τα παραδείγματά σου λίγο ακραία. Το να πεταχτείς έξω από το αυτοκίνητο με 60 – 70 χλμ και να γίνουν όλα τα συναφή που περιγράφεις δε νομίζεις ότι είναι Hollywood scene? Τουλάχιστον για μένα κομματάκι δύσκολο. Σου λέω εξαρτάται από το πώς κάθεσαι, από την ηλικία, από τον σωματοτυπο. Άλλο να κάθεται μεσόκοπος κύριος με κοιλίτσα και μπροστά μπροστά και άλλο κάποιος πιο νέος. Για μένα τουλάχιστον τα πόδια μου είναι αρκετά μυικά και η θέση μου στο κάθισμα τέτοια ώστε να αντέξουν το φυσιολογικό σωματικό βάρος μου. Δηλαδή θέλω να πω ότι αν το όριο για μια παχουλή κυρία είναι τα 40χλμ για μένα είναι τα 80. Επίσης εξαρτάται και από το μέγεθος του αυτοκινήτου…..οπότε άσε να κρίνω εγώ το πότε θα φορέσω ζώνη ή όχι. Η πραγματική δημοκρατία φίλε paredwse και izerman76 είναι ωραίο και ατίθασο πολίτευμα αλλά είναι σκληρή και δύσκολη. Υπάρχουν τα + και τα - ….μη τα θέλουμε όλα δικά μας. Dr.Strangelove το στοπ νομίζω εξαντλήθηκε. Σου έχω δώσει την εντύπωση ότι είμαι τόσο μακας που περνάω και όποιον πάρει ο χάρος? Ακόμη και στο εκ δεξιόν σταματάω, και στο αριστερό το ποδαράκι μου το έχω στο φρένο μη πεταχτεί κανένας μλκς. Ο κοκ λέει ότι πρέπει να ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΣ το αμάξι ΠΡΙΝ το στοπ και μετά να κάνεις ελιγμό για να δεις. Ποιος το κάνει αυτό? Πες μου ειλικρινά δεν είναι μεγίστη βλακεία? Άρα κατά τον κοκ θεωρούμαστε παραβάτες και έχουν το δικαίωμα να μας τα πάρουν. Αν αυτό εσύ το δέχεσαι, τι να πω άλλο? Όχι, ούτε από αυτά έχω. Φοράω runflat ελάστικά. :lol: :lol: :lol: Για πυροσβεστήρα λέω να βάλω. Καμιά πρόταση? Σήμερα θα κολλήσω και το σήμα. Ικανοποιήθηκες??? @Hamurabi στα 18 μου ίσως σκεφτόμουν σαν εσένα. :wink: Αλήθεια εσύ πόσο είσαι? @phovos (και Lucifer) ωραίο το quote. Μήπως πέρασες και εσύ από αυτό το τριπάκι??? Ρε για ποιον με πέρασες? Για κανένα τσογλανάκι με saxo vts Punto EVO κτλ. που κάνει φιγούρα στη γκόμενα? Το street αμάξι μου ζυγίζει 1.5 τόνο και δεν είναι για τις καφετέριες, ούτε για τα μπλε φωτάκια. Και γω που στα λέω (δε ξέρω και την ηλικία σου) έχω βγάλει και ένα πολυτεχνείο. Για αυτό κόψε ατυχείς συνειρμούς. Δε μίλησε κανείς για νησίδες, όρια, αντικανονικές προσπεράσεις, για το κόκκινο και την ζώνη μιλήσαμε. Τώρα γιατί αρπάζεσαι ενώ αυτά που συζητάμε και παραθέτουμε είναι τα αντικειμενικά και επιστημονικά σωστά ( http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/carcr2.html#cc1 , http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/seatb.html#cc3 ) δεν το κατάλαβαίνω, και άν όπως λες είσαι και του πολυτεχνείου τότε η φυσική των links θα έπρεπε να είναι σε σένα πιο κατανοητή απο όλους μας, τα περί παχουλής κυρίας/κυρίου που προανέφερες ξανασκέψου τα καθώς ούτε αρσιβαρίστας δε μπορει να κρατηθεί σε μια σύγκρουση 40-50 kmh. Τώρα άν εσύ είσαι τόσο narrow-minded ώστε να μην καταλαβαίνεις πιο είναι το σωστό και επιμένεις στο "είμαι 1.80-δυνατό παιδί-με καλό αυτοκίνητο-και δε με πιάνουν οι νόμοι της φυσικής" let me give u a friendly tip : Physics ALWAYS WIN Τα περι δημοκρατίας τι σχέση έχουν με την ασφάλεια και την σωστή οδήγηση αυτό μόνο εσύ το ξέρεις. P.S. Ακόμα και στα Holywood scenes αυτοί που δε φοράνε ζώνη είναι αυτοί που απογειώνονται (εκτός αν είναι μυώδη παιδιά οπότε βγαίνουν με την χωρίστρα intact)
Hamurabi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Παιδια ενταξει ας τελειωνει η κουβεντα... ο Houston εχει δικιο ενω οι υπολοιποι 165 εχουμε αδικο. Απολυτα λογικο.
kouzoulos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 κατι ασχετο τελειως με το θεμα αλλα μου ερχετε αφθορμητα η ερωτηση διαβαζοντας τα post, Houston τι σχολη εχεις βγαλει ακριβως αφου εισαι του πολυτεχνειου;
Neurotic_Fest Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Καλα μερικα ποστ μοιαζουν εντελως με στημενες προβοκατσιες.Τεσπα ,εμενα μου φαινονται τα πραγματα απλα και τα ξαναλεω.Ζωνη ή κρανος πρεπει να φοραμε ολοι, πρεπει επισης να υπαρχει μια ποινη να μας το υπενθυμιζει και ελεγχοι που να επιβαλλουν την ποινη για οσους το ξεχασαν. Ωραια μεχρι εδω, απο εκει και περα ενα εξοντωτικο προστιμο για κατι που δεν βαζει σε κινδυνο αντικειμενικοτατα κανεναν αλλο (εκτος αν εννοουμε κινδυνο τους 12/24 μ'αναστολη/εξαγορασιμους μηνες της απλης αμελειας ή την πιθανοτητα εκτοξευσης του αδετου σωματος σε καποιον τριτο) οδηγει σε δικαιολογημενες αντιδρασεις , δυσκολια στην επιβολη του και πιθανη τρομοκρατηση ορισμενων οδηγων που πολυ αμφιβαλλω αν θα τους κανει καλυτερους , μαλλον πιο ηλιθιους στον δρομο να τους κανει κατι που μπορει να αποδειχτει επικινδυνο.Παρτε το χαμπαρι, οι μισοι Ελληνες μαθανε τι σημαινει ζωνη την τελευταια πενταετια αντε δεκαετια το πολυ.Δεν μπορει κυριοι πανω που εμαθε να την χρησιμοποιει να πληρωσει ξαφνικα ενα πρωι που πηγαινει στην δουλεια του ο πατερας μου το 20% του μηνιαιου εισοδηματος του επειδη ξεχασε να την βαλει στο πρωτο χιλιομετρο ξερω γω, ειναι ΤΡΕΛΟ ειναι ΑΔΙΚΟ και οσοι το υποστηριζουν με τοσο σθενος ειναι ειτε κομπλεξικοι ή αδιαφορουν πληρως για το μεγαλο κομματι των απροσαρμοστων στην ΝΕΑ πραγματικοτητα οδηγων που τυχαινει να ειναι και συμπολιτες τους και να μην φταινε μονο αυτοι που ειναι ετσι και που κατα τα αλλα μπορει να ειναι και καλυτεροι απο εμας που δεν την ξεχναμε την ρημαδα.Για τα φαναρια δεν νομιζω να εχει κανεις σοβαρη αντιρρηση παροτι μπορει να χρησιμοποιηθει ακραια απο την τροχαια σε περιστατικα χωρις σημασια.Για το αλκοολ η αυξηση ειναι πολυ μεγαλη αλλα αν υπαρχουν σοβαρα στατιστικα που το υπαγορεψαν παω πασο.Εγω γενικα πιστευω οτι ειναι προτιμοτερο να εχεις μικρα προστιμα και πολλους ελεγχους παρα το αντιθετο.
Skia11 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Τίποτα δε δικαιολογεί στο χάος που επικρατεί στους Ελληνινκούς δρόμους κάποιος σε όχημα να μη φοράει ζώνη/κράνος (εκτός απο τις νόμιμες εξαιρέσεις). Τώρα αν ο άλλος δεν εκπαιδεύτικε ποτέ του στη χρήση ζώνης/κράνους το 700αρι πρόστιμο μια χαρά θα του το θυμίζει και τότε να δείς πόσο γρήγορα ο εγκέφαλος και 90χρονου εκπαιδεύεται. P.S. Οκ οι κομπλέξικοι είμαστε εμείς που φοράμε ζώνη/κράνος και όχι οι "απροσάρμοστοι" Ελληναράδες. ΦΟΡΑΣ ΖΩΝΗ/ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤ' @@ ΣΟΥ ΚΑΙ 100000000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
apoikos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Παρτε το χαμπαρι, οι μισοι Ελληνες μαθανε τι σημαινει ζωνη την τελευταια πενταετια αντε δεκαετια το πολυ.Δεν μπορει κυριοι πανω που εμαθε να την χρησιμοποιει να πληρωσει ξαφνικα ενα πρωι που πηγαινει στην δουλεια του ο πατερας μου το 20% του μηνιαιου εισοδηματος του επειδη ξεχασε να την βαλει στο πρωτο χιλιομετρο ξερω γω, ειναι ΤΡΕΛΟ ειναι ΑΔΙΚΟ και οσοι το υποστηριζουν με τοσο σθενος ειναι ειτε κομπλεξικοι ή αδιαφορουν πληρως για το μεγαλο κομματι των απροσαρμοστων στην ΝΕΑ πραγματικοτητα οδηγων που τυχαινει να ειναι και συμπολιτες τους και να μην φταινε μονο αυτοι που ειναι ετσι και που κατα τα αλλα μπορει να ειναι και καλυτεροι απο εμας που δεν την ξεχναμε την ρημαδα. Με συγχωρείς πολύ, αλλά φταίει και παραφταίει όταν δε φοράει ζώνη. Δε δέχομαι ότι οι πολίτες είναι απλά έρμαια των προθέσεων του κράτους και ότι τους τη στήνουν αριστερά δεξιά για να τους τσιμπήσουν. Ο πατέρας σου Ξέρει ότι υπάρχουν οι ζώνες Έχει δώσει εξετάσεις, έχει διαβάσει τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και (θα έπρεπε να) ήξερε πολύ καλά ότι πρέπει να τη φοράει εξ αρχής. Και όχι, δεν ήταν πάντα έτσι τα πράγματα: τον πατέρα μου τον είχαν γράψει το 1980 επειδή άλλαξε λωρίδα χωρίς να βγάλει φλας και τη μάνα μου επειδή δεν άναβε το ένα πίσω φως. Δεν ήταν πάντα οι δρόμοι μπουρδέλλα, γίνανε λόγω της ελαστικότητας και της ατιμωρησίας. Αλήθεια, τι θα έλεγες αν σε γράφανε επειδή δεν έβγαλες φλας για να αλλάξεις λωρίδα; Ότι δεν το ήξερες; Και γιατί δεν το ήξερες; Δεν υπάρχει δικαιολογία. Έχουμε φτάσει όμως να είναι "τυπικός" όποιος βγάζει φλας για να αλλάξει λωρίδα (ναι, μου το έχουν πει και αυτό), διότι είναι μεγάλη μαγκιά του έλληνα να γράφει τον πίσω και τον δίπλα του στα @@ του και να κινείται όπως θέλει στο δρόμο. Πάρ'τε το χαμπάρι μια και καλή: η οδήγηση δε συγχωρεί βλακείες. Οφείλουμε όλοι ανεξαιρέτως, να γνωρίζουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε. Είναι υποχρέωσή μας απέναντι στον εαυτό μας, στο κράτος και στους συμπολίτες μας. Σε περίπτωση που κάποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, δεν είναι άξιος να οδηγεί. Τόσο απλά.
Dr.Strangelove Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 επιπλέον, όλα τα καινούρια αυτοκίνητα έχουν οπτική ή/και ηχητική προειδοποίηση για τη ζώνη, οπότε το "ξέχασα" δεν ισχύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.