Houston Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 αν το βάλεις ακριβώς στο κέντρο του παρ-μπριζ σου (ακριβως στο σημείο του κεντρικού σου καθρέπτη) δεν θα το βλέπεις ποτέ.. Αυτο με τις γωνίτσες ειναι και καλα κόλπο για του χρόνου που θα χρειαστει να το ξεκολλήσεις (μην ειμαστε και γυφτουλες με 15 σήματα στη σειρα.. ) Οταν το κολλάς τσακίζεις προς τα μέσα τις 4 γωνίες ετσι ώστε όταν πας να το ξεκολλήσεις να μην εχει γίνει ένα με το τζαμι αλλά να εχει αέρα... Συμφωνώ για τους μπάτσους και +1 απο μενα αλλα μην μου πεις οτι οι Ελληνες σαν λαος ειμαστε καλόι και προσεκτικοί οδηγοι??? Εγω εχω ανεβάσει το αμάξι μου στο πεζοδρόμιο για να περασει ασθενοφόρο, η ποτέ δεν κλείνω τα καημένα τα μηχανακια στο φαναρι πιανοντας 2 λωριδες μόνη μου... και ας μην μιλήσουμε για τις κόρνες, τα μπλέ φωτάκια, και την παντελή έλλειψη σεβασμού στους υπόλοιπους .... :lol: :lol: :lol: :lol: Εχω δει κάτι ανεκδιήγητους τύπους που αφήνουν και 5 - 10 σήματα. Αυτούς κανονικά θα έπρεπε να τους γράφουν για ελλιπή ορατότητα. Όσο για το άλλο, ναι ίσως έχεις δίκιο.
Panagiotisn Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 ..... παύω να σου απαντάω σα να έλεγες κάτι σοβαρό και σε αντιμετωπίζω αναλόγως. Οπότε ερχόμαστε σε κάτι που έχω ξαναπεί σε άλλο θέμα. προς τι το σχολιο σου ; εσυ μιλας μονο με ανθρωπους της κλασης σου, οποια κ να ειναι. σε παρακαλω να μην επαναληφθει.
Houston Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δεν υπαρχει τιποτα πιο σπαστικο απο την κορνα... Υποτιθεται οτι ειναι για αναγκη, οχι για να σπας τα @@ στον πλανητη. Πριν κανα μηνα συζηταγαμε με ενα φιλο μου(στο χαβαλε παντα...) για το πως μπορεις να κανεις τον κοσμο να μην παταει την κορνα αχρειαστα, εγω ημουν της αποψης να πρεπει να πατας 16ψηφειο κωδικο για να ενεργοποιειτε η κορνα, ο φιλος μου ειχε την καλυτερη αποψη που εχω ακουσει ποτε, που λεινει τα παντα κορνες, κοκκινα, ορια ταχυτητας... sniper της τροχαιας σε random σημεια... Εδώ θα διαφωνήσω. Με την κόρνα αποφεύγονται πολλά ατυχήματα. Αν κανείς μου κάνει βλακεία την πατώ επίμονα για να καταλάβει το λάθος. Από το κόκκινο δεν πιστεύω να έχει κινδυνέψει ποτέ ζωή. Ούτε από το STOP. Άσε όλες τις αηδίες που λένε κάτι 'ειδικοί' ότι χωρίς κράνος το κεφαλ΄'ακι ανοίγει σαν καρπουζάκι. Για να πουλάνε κράνη είναι και για να βγάζουν λεφτά οι δημοι. Και φυσικά να κάνουμε παγκόσμια πρωτοτυπία με πρόστιμα ανάλογα με τα εισοδήματα, ανάλογα με το που ήταν το κόκκινο, ανάλογα με την ελιά στο μάγουλο κτλ. Σωστά; Τι λες φίλε μου. Όχι μόνο ανοίγει αλλά πετάγονται και τα μυαλά έξω. Δε σου κάνω πλάκα.
the_end Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Εδώ θα διαφωνήσω. Με την κόρνα αποφεύγονται πολλά ατυχήματα. Αν κανείς μου κάνει βλακεία την πατώ επίμονα για να καταλάβει το λάθος. όταν περνούσες τα κόκκινα την πατούσες την κόρνα??? μπας και σε πάρει χαμπάρι κάποιος που δε θέλει να πεθάνει περνώντας με πράσινο δηλαδή...
Houston Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Όσον άφορά τη στάση οδήγησης πάρτε σα παράδειγμα την στάση των οδηγών αγώνων, έχετε δει ποτέ κανέναν να οδηγάει σα να είναι στη παραλία? Έχεις δει πως κάθονται οι οδηγοί της F1? Η σωστή θέση είναι να είσαι πίσω - όχι ξαπλωμένος βέβαια. Αν είσαι πολύ μπροστά το μόνο σίγουρο είναι ότι το κεφαλάκι σου θα ζωγραφιστεί στο μπαμπριζ σε ενδεχόμενη σύγκρουση, ακόμη και με αερόσακο.
Houston Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Υ.Γ.: Όχι μόνο για STOP, κόκκινα, κράνη και ζώνες, αλλά και για φλας και για προβολάκια και για εξατμίσεις και για θαμπόγυαλα στις πινακίδες έπρεπε να κόβουν κώλους μπας και μπει μια τάξη. Αλλά εδώ θεωρούμε αυτονόητο δικαίωμα να οδηγεί ο καθένας όπως γουστάρει (χωρίς φλας, με προβολείς ομίχλης, με καμμένα στοπ, με τέρμα το ηχοσύστημα κλπ κλπ κπλ), διότι φυσικά ο καθένας είναι ο σουμάχερ και ξέρει να οδηγεί καλύτερα απ' όλους τους άλλους, οι οποίοι μάλιστα έχουν το θράσσος να κινούνται στον ίδιο δρόμο με αυτόν. Δυστυχώς μας υπονομεύουν συνεχώς το ένστικτο της ελευθερίας, και της ανεξαρτησίας, και εμείς το χάβουμε ότι είναι δήθεν για το καλό μας. Αυτό καταλαβαίνω από τις αντιδράσεις. Νομίζω ότι η συζήτηση μετατρέπεται σε κοινωνιολογική μελέτη. Αξίζει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Από το κόκκινο δεν πιστεύω να έχει κινδυνέψει ποτέ ζωή. Ούτε από το STOP. Άσε όλες τις αηδίες που λένε κάτι 'ειδικοί' ότι χωρίς κράνος το κεφαλ?'ακι ανοίγει σαν καρπουζάκι. Για να πουλάνε κράνη είναι και για να βγάζουν λεφτά οι δημοι. Και φυσικά να κάνουμε παγκόσμια πρωτοτυπία με πρόστιμα ανάλογα με τα εισοδήματα' date=' ανάλογα με το που ήταν το κόκκινο, ανάλογα με την ελιά στο μάγουλο κτλ. Σωστά;[/quote'] Τι λες φίλε μου. Όχι μόνο ανοίγει αλλά πετάγονται και τα μυαλά έξω. Δε σου κάνω πλάκα. Πραγματικά αναρωτιέμαι αν αναρωτήθηκε κανείς από αυτούς που απαντούν στον KWSN-Men, μήπως το παραπάνω απόσπασμα το έγραψε με εντελώς ειρωνική διάθεση. Αναρωτιέμαι...
Houston Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Συλλαβισε μου το γιατι να οδηγεις στην Ομονοια (ή οπουδηποτε αλλου) χωρις ζωνη...Ειναι υποτιμιτικο? Σε σφιγγει? Ειναι μαλακες ολοι αυτοι που λενε οτι και με 40 χλμ/ω χωρις ζωνη τραυματιζεστε? Το βλεπω καθε μερα στους δρομους... Εσυ γιατι πεταχτηκες? Σου θυμισα κατι που εκανες? Είμαι ελεύθερος πολίτης και έχω το δικαίωμα να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου όπως θέλω. Δικός μου είναι …τον βάζω φωτιά και τον καίω. Τον μπάτσο τι τον ενδιαφέρει αν θα βάλω ζώνη ή όχι? Δηλαδή αν πάω και πέσω από την ακρόπολη τι θα μου κάνουν? Νομίζω ότι η επιβολή ζώνης και κράνους είναι υπονόμευση της δημοκρατίας. Όσο για το στοπ…μεγαλύτερη βλακεία δεν έχω ξαναδεί. Γελάω ακόμη όταν θυμάμαι που έκανα μαθήματα δήθεν ενώ ήξερα να οδηγώ και ο δάσκαλος μου έλεγε ότι για να πάρεις δίπλωμα πρέπει να σταματήσεις κόκαλο στο στοπ, να βάλεις πρώτη και μετά να φύγεις σιγά σιγά. Ρε παιδιά ήμαρτον, ταλαιπωρούμε τους εαυτούς μας άδικα για τα καμώματα του Λιάππη.
the_end Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Είμαι ελεύθερος πολίτης και έχω το δικαίωμα να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου όπως θέλω. Δικός μου είναι …τον βάζω φωτιά και τον καίω. Τον μπάτσο τι τον ενδιαφέρει αν θα βάλω ζώνη ή όχι? Δηλαδή αν πάω και πέσω από την ακρόπολη τι θα μου κάνουν? Νομίζω ότι η επιβολή ζώνης και κράνους είναι υπονόμευση της δημοκρατίας.Όσο για το στοπ…μεγαλύτερη βλακεία δεν έχω ξαναδεί. Γελάω ακόμη όταν θυμάμαι που έκανα μαθήματα δήθεν ενώ ήξερα να οδηγώ και ο δάσκαλος μου έλεγε ότι για να πάρεις δίπλωμα πρέπει να σταματήσεις κόκαλο στο στοπ, να βάλεις πρώτη και μετά να φύγεις σιγά σιγά. Ρε παιδιά ήμαρτον, ταλαιπωρούμε τους εαυτούς μας άδικα για τα καμώματα του Λιάππη. τρέμε omni
KWSN_Men Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Τι λες φίλε μου. Όχι μόνο ανοίγει αλλά πετάγονται και τα μυαλά έξω. Δε σου κάνω πλάκα. Διάβασε σε τι απαντάω και ισως καταλάβεις ότι ήταν μάλλον σκοπτικό το σχόλιό μου.
Lucifer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Είμαι ελεύθερος πολίτης και έχω το δικαίωμα να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου όπως θέλω. Δικός μου είναι …τον βάζω φωτιά και τον καίω. Τον μπάτσο τι τον ενδιαφέρει αν θα βάλω ζώνη ή όχι? ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΔΙΑΒΑΖΕ. ΜΗ ΣΠΑΣ ΝΕΥΡΑ.
KWSN_Men Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Έχεις δει πως κάθονται οι οδηγοί της F1?Η σωστή θέση είναι να είσαι πίσω - όχι ξαπλωμένος βέβαια. Αν είσαι πολύ μπροστά το μόνο σίγουρο είναι ότι το κεφαλάκι σου θα ζωγραφιστεί στο μπαμπριζ σε ενδεχόμενη σύγκρουση, ακόμη και με αερόσακο. Φαντάζομαι δεν οδηγάς μονοθέσιο. Άρα ίσως πιο σωστό θα ήταν να δεις πώς οδηγούν οι οι οδηγοί του WRC. Ούτε κολλήμένοι στο τιμόνι, ούτε τεντωμένοι. Πρέπει το χέρι σου να κάνει ορθή γωνία όταν πιάνεις το πάνω μέρος του τιμονιού. Είμαι ελεύθερος πολίτης και έχω το δικαίωμα να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου όπως θέλω. Δικός μου είναι …τον βάζω φωτιά και τον καίω. Τον μπάτσο τι τον ενδιαφέρει αν θα βάλω ζώνη ή όχι? Δηλαδή αν πάω και πέσω από την ακρόπολη τι θα μου κάνουν? Νομίζω ότι η επιβολή ζώνης και κράνους είναι υπονόμευση της δημοκρατίας.Όσο για το στοπ…μεγαλύτερη βλακεία δεν έχω ξαναδεί. Γελάω ακόμη όταν θυμάμαι που έκανα μαθήματα δήθεν ενώ ήξερα να οδηγώ και ο δάσκαλος μου έλεγε ότι για να πάρεις δίπλωμα πρέπει να σταματήσεις κόκαλο στο στοπ, να βάλεις πρώτη και μετά να φύγεις σιγά σιγά. Ρε παιδιά ήμαρτον, ταλαιπωρούμε τους εαυτούς μας άδικα για τα καμώματα του Λιάππη. Νομίζω κάπου εδώ είναι προφανές το ΓΙΑΤΙ είναι σωστά τα μέτρα. Η βλακεία είναι ανίκητη. Ούτε εκπαίδευση σηκώνει, ούτε επιμόρφωση, ούτε τίποτα. Πρόστιμα για να συνετιστούν.
Houston Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Γιατί πρέπει συνεχώς να μαλώνουμε δεν το καταλαβαίνω. Μου επιτρέπετε να έχω τις απόψεις μου επιτέλους????????????????????????????????? χωρίς ειρωνικά σχόλια? @the_end Φίλε μου δεν είμαι χαζός να θέτω σε κίνδυνο τα νιάτα μου. Περνάω με κόκκινο όταν είναι ασφαλές. Και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις είναι επιβεβλημένο για την αποσυμφόρηση. Δηλαδή αν περάσεις μετά το κίτρινο -όχι σε πολύ βαθύ κόκκινο- σε στεναδάκι, και πίσω σου είναι 20 αυτοκίνητα να περιμένουν, που το κακό???? Και κόψε τις βλακείες και τα υπονοούμενα περί ……εθνικοσοσιαλισμού . Μεγάλωσα σε συντηρητικό περιβάλλον, (δυστυχώς) και δεν είμαι κανένας ταλαίπωρος. Και τα πτυχία μου τα έχω και αφεντικό στην δουλειά μου είμαι, και την αμαξάρα μου την έχω και το τρουσάρντι μου και τα πράντα μου και ότι μπορώ και γουστάρω κάνω……. κάθε άλλο παρά ανένταχτος είμαι. @KWSN-Men Ok ok. @Lucifer Μην οξύνεις τα πνεύματα γιατι δεν έχω όρεξη για καυγά. Φιρι φιρί τι πας μου φαίνεται πάλι.
Houston Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Φαντάζομαι δεν οδηγάς μονοθέσιο. Άρα ίσως πιο σωστό θα ήταν να δεις πώς οδηγούν οι οι οδηγοί του WRC. Ούτε κολλήμένοι στο τιμόνι, ούτε τεντωμένοι. Πρέπει το χέρι σου να κάνει ορθή γωνία όταν πιάνεις το πάνω μέρος του τιμονιού. Νομίζω κάπου εδώ είναι προφανές το ΓΙΑΤΙ είναι σωστά τα μέτρα. Η βλακεία είναι ανίκητη. Ούτε εκπαίδευση σηκώνει, ούτε επιμόρφωση, ούτε τίποτα. Πρόστιμα για να συνετιστούν. Φίλε μου εξαρτάται τον σωματότυπο του καθενός. Αυτά περί αγκώνα είναι θεωρίες. Εγώ κοιτώ πρώτα τα πόδια μου. Μετά το τιμόνι το φέρνω όπου θέλω, μπρος πίσω. Το δεύτερο που λες δε με βρίσκει σύμφωνο. Όσες βλακείες βλέπω στον δρόμο δεν είναι κάτι που να εμπίπτει στον κοκ. Τα πρόστιμα αυτού του είδους είναι για εισπρακτικούς λόγους. Δε λέω να μην υπάρχουν, αλλά 750 ευρώ για κόκκινο και 350 για ζώνη είναι χαράτσι. Το έχουμε στο dna μας φαίνεται. Μη ψαρώνεται με τα ''πρέπει''.
Houston Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Πυροσβεστήρας είναι απαραίτητος? Γιατί ούτε από δ αυτόν έχω.΄ Τώρα μη μου πείτε ότι δεν είναι βλακεία ο πυροσβεστήρας? Δλδ γιατί θα πρέπει να έχω ένα άχρηστο αντικείμενο στην μπαγαζιέρα μου και να φέρνει βόλτες πέρα δώθε? Αν μου καεί το αμάξι πρόβλημά μου, άσε που έχω ασφάλεια πυρός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.