Προς το περιεχόμενο

Απο αυριο 2/6/07 ζωνες και κρανη γιατι......

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν έχει καμία σχέση δηλαδή με το ότι περισσότερα ατυχήματα γίνονται στην Αττική είτε αναλογικά είτε με απόλυτους αριθμούς.

Τον omnislash τι τον έχεις;

Tα φθηνότερα ασφάλιστρα στην επαρχία εχω την εντύπωση, ειναι ενα κίνητρο για να αντιμετωπιστει η αστυφιλία...

• Απαντ. 650
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Tα φθηνότερα ασφάλιστρα στην επαρχία εχω την εντύπωση, ειναι ενα κίνητρο για να αντιμετωπιστει η αστυφιλία...

LOOL ρε Φρού-Φρού :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
οκ, να στη δωσω εγω την απαντηση, αφου ως επι των πληστων εγω ειμαι ο ερωτηθεντας..

μηπως γιατι οι παρικουντες στην αττικη ειναι κοντα 5000000 ζωα , το οποιο αυτοματα μας οδηγουν σε κοντα 5000000 ασφαλιστρα ;

μη το πεις σε κανεναν ομως...

Να μιλας για την παρτη σου που θα μας πεις και ζωα...Λες και για τα αλλα 5-7 εκ ασφαλιστρα οι ασφαλιστικες δεν θα θελανε να τα ανεβασουνε και να βγαλουν ακομα περισσοτερα χρηματα... Απλα επειδη ειμαστε μαζεμενοι στην Αττικη μας τα ανεβασανε...

Δημοσ.
Δεν έχει καμία σχέση δηλαδή με το ότι περισσότερα ατυχήματα γίνονται στην Αττική είτε αναλογικά είτε με απόλυτους αριθμούς.

Τον omnislash τι τον έχεις;

ναι οι υλικες ζημιες ειναι περισσοτερες αναλογικα με αλλες περιοχες.

αλλα οι ανθρωπινες ζωες δε χανονται στο κεντρο, χανονται σε δρομους οπως την παραλιακη, που παλι δε συγκρινεται με τον αριθμο των ατυχηματων που γινονται στις εθνικες οδους.

για κοιταξε πουχου , αν τα πιο μηραια ατυχηματα γινονται σε γιορτινες μερες που φευγουν ολοι , ή σε αλλες χρονικες περιοδους.

ενα ερωτημα εθεσα,,,,

η απαντηση του μαλλον εξαρταται απο την επιχειρηματολογια του καθενος, αν υπαρχει

Δημοσ.
ναι οι υλικες ζημιες ειναι περισσοτερες αναλογικα με αλλες περιοχες.

αλλα οι ανθρωπινες ζωες δε χανονται στο κεντρο, χανονται σε δρομους οπως την παραλιακη, που παλι δε συγκρινεται με τον αριθμο των ατυχηματων που γινονται στις εθνικες οδους.

για κοιταξε πουχου , αν τα πιο μηραια ατυχηματα γινονται σε γιορτινες μερες που φευγουν ολοι , ή σε αλλες χρονικες περιοδους.

ενα ερωτημα εθεσα,,,,

η απαντηση του μαλλον εξαρταται απο την επιχειρηματολογια του καθενος, αν υπαρχει

Μιλάω για θανάτους και όχι μόνο υλικές ζημιές. Και όχι δεν γίνονται μόνο στην παραλιακή. Επειδή λοιπόν οι επιχειρηματολογία σου απουσιάζει, παύω να σου απαντάω σα να έλεγες κάτι σοβαρό και σε αντιμετωπίζω αναλόγως.

Δημοσ.
Να μιλας για την παρτη σου που θα μας πεις και ζωα...Λες και για τα αλλα 5-7 εκ ασφαλιστρα οι ασφαλιστικες δεν θα θελανε να τα ανεβασουνε και να βγαλουν ακομα περισσοτερα χρηματα... Απλα επειδη ειμαστε μαζεμενοι στην Αττικη μας τα ανεβασανε...

ουδεν σχολιο.

Δημοσ.
ουδεν σχολιο.

Κριμα:cry:

Μεγαλη απωλεια να μην σχολιασει καποιος που αποκαλει τον μισο πληθυσμο της χωρας του ζωα...

Δημοσ.
...παύω να σου απαντάω...

....επιτελους......

Κριμα:cry:

Μεγαλη απωλεια να μην σχολιασει καποιος που αποκαλει τον μισο πληθυσμο της χωρας του ζωα...

καλα συγνωμη, ανθρωποειδη..

υπαρχουν βεβαια κ οι ανεπτυγμενοι, αλλα αυτοι αποτελουν την εξαιρεση

Δημοσ.
καλα συγνωμη, ανθρωποειδη..

υπαρχουν βεβαια κ οι ανεπτυγμενοι, αλλα αυτοι αποτελουν την εξαιρεση

Φανταζομαι οτι εχεις καποια πηγη, καποια στατιστικη ερευνα για αυτο που λες ετσι?

Η εξαιρεση εισαι εσυ ο ιδιος και καποιοι συγγενεις σου υποθετω που η μοιρα τους επαιξε ασχημο παιχνιδι και τους αναγκασε να μενουν στο νομο Αττικης με τα υπολοιπα ανθρωποειδη? Ή ανηκεις στον υπολοιπο ελλαδικο χωρο οπου τα ζωα σπανιζουν?

Δημοσ.
Φανταζομαι οτι εχεις καποια πηγη, καποια στατιστικη ερευνα για αυτο που λες ετσι?

Η εξαιρεση εισαι εσυ ο ιδιος και καποιοι συγγενεις σου υποθετω που η μοιρα τους επαιξε ασχημο παιχνιδι και τους αναγκασε να μενουν στο νομο Αττικης με τα υπολοιπα ανθρωποειδη? Ή ανηκεις στον υπολοιπο ελλαδικο χωρο οπου τα ζωα σπανιζουν?

πραγματικα αστειο το post σου.

δε ξερω, δε μπορω να με κρινω εγω.

το σιγουρο ειναι οτι δε μπορει να με κρινει κανενας μονο απο τα post μου.

που ξερεις μπορει να ειμαι κ εγω ζωο , κ ισως το χειροτερο, αλλα τουλαχιστον εχω αποψη σε ορισμενα πραματα,τα ψαχνω, δε παω με το ρεμα, με πιανεις;

αλλα αφου ψηφιστηκε ο νομος, κ δε γινεται να κανουμε κ αλλιως, τουλαχιστον ας ελπισουμε να μειωθουν τα τροχαια, κ να εχουμε κανα 1000ρικο στη μπαντα, μπας κ γινει τπτ για να μη χρειαστουμε να στυσουμε κανα κωλο στη συγκρου να τα βγαλουμε.

α και να ευχηθουμε κ σε καλη μερια σε ορισμενους.

Δημοσ.

Οπότε ερχόμαστε σε κάτι που έχω ξαναπεί σε άλλο θέμα.

Ο έλληνας έχει ένα ένα μειονέκτημα που θεωρεί ότι είναι πλεονέκτημα.

Νομίζει ότι είναι πιο έξυπνος από τους άλλους λαούς (και τους γείτονες που είναι και αυτοί Έλληνες παραδόξος). Με αυτήν την λογική, δε τρώει ότι του πασάρουν και πιστεύει όλος ο κόσμος.

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, ό,τι μαλακία και να διαβάσει που έρχεται σε αντίθεση με τα κοινά πιστεύω, την τρώει αμάσητη, μόνο και μόνο για να το παίξει διαφορετικός και ανώτερος.

Τρανή απόδειξη των παραπάνω οι θεωρίες συνομωσίας που μπορεί κάποιος να διαβάσει ανωτέρω. Δεν κάθομαι να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά, δεν έχει νόημα.

Μια και η Νικολούλη όλα τα βρίσκει, προτείνω να τη βάλουμε να βρει και τη χαμένη λογική.

Δημοσ.
Την διπλή δε την πατάς ποτέ αν την πατήσεις και σε δούνε την κλήση την τρώς, imo μικρή η διαφορά του "πατάω λίγο" και full προσπέραση.

Ειδικά σε στροφή ποτέ (δεν ξέρεις τι έρχεται).

"Το πρόστιμο σε αυτήν την περίπτωση είναι μεγάλο? Αν είναι μέχρι 20- 30 ευρώ δεν το κολλάω" :confused:

και μετά λέμε γιατί αυξάνουν τα πρόστιμα.... :???:

Αυτό πάντως με την γραμμή είναι βλακεία δε συμφωνείς?

Διότι καμιά φορά ο δρόμος είναι τόσο στενός που για δική σου ασφάλεια είναι καλύτερα να την πατήσεις από το να πέσεις σε χαντάκι. Σε άλλες χώρες οι επαρχιακοί δρόμοι έχουν λευκή γραμμή στις παρειές και όχι στο κέντρο. Δεν έχει νόημα.

Όσο για το σήμα εχω διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Από την στιγμή που πληρώνω τέλη και έχω στην κατοχή μου το αυτοκόλλητο, γιατί και ποιος μου υποχρεώνει να το κολλήσω στην νόμιμη περιουσία μου.??????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...