Lighter122 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Καλε εσυ ήσουν απο πίσω??? Και αφου έβλεπες οτι μπερδεύτηκα γιατι δεν μου ελεγες οτι τελικα δεν ειχα εγω προταιρεότητα??? Βασικα εκεινη την ωρα εγω, εφτιαχνα το μακιγιάζ μου γι΄αυτο δεν ειδα το στοπ, αρα ειμαι δικαιολογημένη.. :p :p Οχι εγω ημουν πισω απο τον κακομοιρη που πηρε μαζι της η κοπελιτσα....Για 2-3 δευτερολεπτα θα ειχε χτυπησει εμενα...Θεωρεις οτι ειναι αστειο ενα τετοιο συμβαν?
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δεν εχει να κανει με οτι εισαι γυναικα...Απλα δεν πιστευω οτι ο "μπατσος" θα κατσει να σου την στησει για κατι τετοιο... Εχει προηγουμενα μαζι σου? Στο κατω κατω μπορει να σου κοψει κληση για οτιδηποτε αλλο...Δεν ειναι αναγκη να δημιουργησει κατι απο το πουθενα...Μεχρι και για το αν εχεις φαρμακειο στο αμαξι και για το αν εχει τα απαραιτητα μεσα (που κανενα φαρμακειο δεν εχει τα απαραιτητα) Πλακα κανεις τωρα? Δεν θα κάτσει να σου την στήσει??? Εμενα με κυνηγησε στην Καβάλας για να με γραψει για πορτοκαλί λεμε... Δεν λέω οτι ολοι οι τροχομπατσοι ειναι το ίδιο, αλλα ορισμένοι αν θελουν να σε γράψουν..... Οχι εγω ημουν πισω απο τον κακομοιρη που πηρε μαζι της η κοπελιτσα....Για 2-3 δευτερολεπτα θα ειχε χτυπησει εμενα...Θεωρεις οτι ειναι αστειο ενα τετοιο συμβαν? ουφφφφ ρε φιλε δεν καταλαβαινεις τιποτα απ' οτι λεω??? το οτι "εφτιαχνα το μακιγιαζ μου" δεν σου φαίνεται γελοίο και ειρωνικο???? ε-λε-ος ...
Skia11 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Απλα θεωρω οτι οπως η κληση στο αλκοολ ειναι με βαθμιδες, ετσι πρεπει να ειναι κ ακομα μερικες παραβασεις , αναλογα με την επικινδυνοτητα. Μιά και για όλα έχουμε δικαιολογίες πες μου σε παρακαλώ γιατί πληρώνουν παράπανω ασφάλιστρα οι παροικούντες στην Αττική? Λόγω μειωμένης επικινδυνότητας?
Lighter122 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Πλακα κανεις τωρα? Δεν θα κάτσει να σου την στήσει??? Εμενα με κυνηγησε στην Καβάλας για να με γραψει για πορτοκαλί λεμε... Δεν λέω οτι ολοι οι τροχομπατσοι ειναι το ίδιο, αλλα ορισμένοι αν θελουν να σε γράψουν..... ουφφφφ ρε φιλε δεν καταλαβαινεις τιποτα απ' οτι λεω??? το οτι "εφτιαχνα το μακιγιαζ μου" δεν σου φαίνεται γελοίο και ειρωνικο???? ε-λε-ος ... Ειδε δηλαδη καποιον να κανει μια παραβαση και τον κυνηγησε να τον γραψει... Ε ενταξει εχεις δικιο, επεσες σε διεφθαρμενο μπατσο.... Καταλαβαινω πολυ καλα... Γελοιο και ειρωνικο... Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα σου....Ετσι μιλαγες και στον μπατσο-καθαρμα που σε εγραψε? P.S. δεν ειμαι φιλος,φιλαρακος ή οτιδηποτε τετοιο... P.S.2 οταν λεω κοπελιτσα εννοω 18-19 ετων, οχι 28...
TonyMontana Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ρε συ έλεος ... το εξήγησα πιο κάτω... ειπα οτι συγκεκριμένο το θεώρω κόλπο των μπάτσων για να σου κόβουν κλήσεις αφου δεν μπορείς να αποδείξεις οτι σταμάτησες οπως μπορεί να γινει με το φανάρι... Αν εσυ εχει σταματησει το αυτοκινητο σου και στην γωνια ειναι μπάτσος πως θα αποδείξεις οτι σταμάτησες???? ελεος, ψάχνεστε για καυγα???Μηπως επειδη ειμαι γυναίκα ??? (δεν σας αδικω.. το 99,9% των μαλακιων στον δρομο γυναικες τις κάνουν οποτε ... αν τύχει και σε δεί ο μπάτσος να περνάς το στοπ χωρίς να σταματάς έχεις φάει κλήση. όπως γίνεται και στην αμερική. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΟΜΩΣ αν περάσεις με στοπ και με τρακάρεις εγώ θα ζητήσω απο την αστυνομία που ΘΑ ΚΑΛΕΣΩ επί τόπου να σου κάνουν αλκοοτεστ και να σε γράψουν γιατί παραβίασες το στόπ. Οπότε πληρώνεις την ζημιά σου, πληρώνεις την κλήση, πληρώνεις και την ασφάλεια σου και αν είσαι και μεθυσμένη σου παίρνουν και το αυτοκίνητο ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΥΝ θα κινηθώ εναντίον ΤΟΥΣ. Έτσι θέλει ο έλληνας για να πάρει μπρός. Ενώ αν οδηγάς σαν άνθρωπος όλα αυτά δεν θα συμβούν.
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ειδε δηλαδη καποιον να κανει μια παραβαση και τον κυνηγησε να τον γραψει... Ε ενταξει εχεις δικιο, επεσες σε διεφθαρμενο μπατσο.... <--- οχι, ψεμματα ειπα για να κανω εντύπωση εδω στο φόρουμ ... :-? Καταλαβαινω πολυ καλα... Γελοιο και ειρωνικο... Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα σου....Ετσι μιλαγες και στον μπατσο-καθαρμα που σε εγραψε? <--- δεν ειρωνευτηκα εσενα αλλα ολες τις χαζοκοτες που το κανουν αυτο και πολλά άλλα εν ώρα οδήγησης :-? :evil: P.S. δεν ειμαι φιλος,φιλαρακος ή οτιδηποτε τετοιο... <--- γι' αυτο ζητω συγγνώμη, μου ξέφυγε... :oops: P.S.2 οταν λεω κοπελιτσα εννοω 18-19 ετων, οχι 28... οκ! .............
Panagiotisn Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μιά και για όλα έχουμε δικαιολογίες πες μου σε παρακαλώ γιατί πληρώνουν παράπανω ασφάλιστρα οι παροικούντες στην Αττική? Λόγω μειωμένης επικινδυνότητας? ...............σε αφηνω να το βρεις μονος σου......................................δεν ειναι δα κ τοσο δυσκολο..........................
Skia11 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 ...............σε αφηνω να το βρεις μονος σου......................................δεν ειναι δα κ τοσο δυσκολο.......................... :? :? Οκ να την πάμε σε επίπεδο γυμνασίου την κουβέντα όταν ο άλλος έχει δίκο.
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 τι δεν θα τσακωθούμε άλλο??? τα στηνουμε Lighter122 ??? xaxaxaxaxaax!!! (πλάκα κάνω, μην θυμωσεις πάλι ... )
Panagiotisn Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 :? :? Οκ να την πάμε σε επίπεδο γυμνασίου την κουβέντα όταν ο άλλος έχει δίκο. οκ, να στη δωσω εγω την απαντηση, αφου ως επι των πληστων εγω ειμαι ο ερωτηθεντας.. μηπως γιατι οι παρικουντες στην αττικη ειναι κοντα 5000000 ζωα , το οποιο αυτοματα μας οδηγουν σε κοντα 5000000 ασφαλιστρα ; μη το πεις σε κανεναν ομως...
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 διακρίνω μια ένταση στο θρέντ που ψάχνει χωρο να εκδηλωθει......... (οκ, οκ σορρυ που ξαναπετάχτηκα ... )
KWSN_Men Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 οκ, να στη δωσω εγω την απαντηση, αφου ως επι των πληστων εγω ειμαι ο ερωτηθεντας..μηπως γιατι οι παρικουντες στην αττικη ειναι κοντα 5000000 ζωα , το οποιο αυτοματα μας οδηγουν σε κοντα 5000000 ασφαλιστρα ; μη το πεις σε κανεναν ομως... Δεν έχει καμία σχέση δηλαδή με το ότι περισσότερα ατυχήματα γίνονται στην Αττική είτε αναλογικά είτε με απόλυτους αριθμούς. Τον omnislash τι τον έχεις;
Skia11 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 οκ, να στη δωσω εγω την απαντηση, αφου ως επι των πληστων εγω ειμαι ο ερωτηθεντας..μηπως γιατι οι παρικουντες στην αττικη ειναι κοντα 5000000 ζωα , το οποιο αυτοματα μας οδηγουν σε κοντα 5000000 ασφαλιστρα ; μη το πεις σε κανεναν ομως... Μήπως, έτσι λέω ΜΗΠΩΣ, γιατί έχεις περισσότερες πιθανότητες να τρακάρεις στην Αττική απο ότι στην υπόλοιπη Ελλάδα? Υπάρχει μια επιστήμη που λέγετε Αναλογιστική, google it και μετά ίσως καταλάβεις πως βγαίνουν τα ασφάλιστρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.