TonyMontana Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 δεν διάβασα όλα τα πόστς αλλά θα πώ την γνώμη μου για το θέμα... είμαι σύμφωνος με τα μέτρα γιατί δεν έχω τίποτα να φοβηθώ... δε πα να το κάνουμε 5 εκατομμύρια ευρώ το πρόστιμο; χέστηκα ...και ζώνη φοράω, και στα στοπ σταματάω και στο κόκκινο. η αμαρτία μου είναι ίσως το κινητό που καμιά φορά μιλάω ενώ οδηγώ... τώρα θα το κόψω και αυτό γιατί εκτός του ότι είναι -=όντως=- επικίνδυνο τώρα ΤΖΟΥΖΕΙ κιόλας.. τα περί παιδείας είναι μαλακίες οταν μιλάμε για τον γενικότερο πλυθησμό. η πλειοψηφία των ελλήνων είναι τόσο απαίδευτοι που δεν πρόκειται ποτέ να οδηγήσουν σωστά επειδή έτσι είναι ασφαλέστερα ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ για όλους. οι κάγκουροι ξεκινάνε στα 17 και φτάνουν στα 77... οπότε τον πίθηκο θα τον τιμωρήσεις για να μάθει και μετά βλέποντας τον θα μάθουν και τα πιθηκάκια του. Ισως έτσι δεν θα μας πάρει 10 γενιές μέχρι να οδηγούμε όπως στην αγγλία. όσο για το κράνος ...όταν γίνει ατύχημα και ευθύνεται ο οδηγός της μηχανής ο οπόιος στο ατύχημα σκοτώθηκε επειδή δεν φορούσε κράνος τότε τι φταίει ο άλλος οδηγος είτε άλλης μηχανής είτε αυτοκινήτου που θα δικαστεί για φόνο εξ αμελείας;... άρα το κράνος δεν είναι μόνο θέμα του οδηγού της μηχανής αλλά και των υπόλοιπων. όπως η έρευνα για το πόσο οικολόγοι είμαστε - που τελικά βγήκαμε όλοι οικολόγοι (γιατί έτσι απαντήσαμε στις ερωτήσεις) την στιγμή που κανείς μας δεν κάνει καν ανακύκλωση. ιδιώς οι χαμηλοτέρου μορφωτικού επιπέδου ηταν πρώτοι και καλύτεροι οικολόγοι. τέτοιοι ψεύτες, κομπλεξικοί και υποκριτές είναι οι έλληνες στην μάζα τους. και το ίδιο ισχύει για τα πάντα. οπότε φάτε πούστηδες πρόστιμα. απλά.
the_end Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Καλά γράφουν και με πορτοκαλί?Εγω το κόκκινο μέχρι πρότινως το είχα σε καθημερινή βάση αλλά δεν μου έτυχε τπτ σοβαρό, δλδ να με γράψουν. Τωρά όμως μόνο με κίτρινο. Λέτε να το κόψω και αυτό? Αντε στο τέλος να δούμε τι θα μας μείνει…. Αν κάποιος δεν έχει παιδεία και σεβασμό είναι οι μπάτσοι. προσέχουμε λίγο τι γράφουμε... όσο για την εκπληκτική σου απορία για τη διπλή διαχωριστική (που συχνά θα την πατήσει κάποιος καταλάθος -ήμαρτον- και μάλιστα σε στροφή) : σκέψου να συμπέσεις στον ίδιο δρόμο με κάποιον που επίσης καταλάθος θα την πατήσει... η Φρού-Φρού αναρωτιέται "εχουν βάλει και πρόστιμο για το στόπ ????????" και "για κόκκινο το καταλαβαίνω... στο στοπ όμως τι μπορεί να επικαλεστεί ο μπάτσος ??? οτι δεν γυρισα καλά το κεφάλι μου δεξια ή αριστερα??" ο omni θέλει οι μπάτσοι να κόβουν κώλους σε ότι αφορά παραβάσεις του κ.ο.κ. αλλά σε καμιά φθορά ξένης περιουσίας ή καμιά κλοπή δε λέει και όχι (άσε που η τέχνη πρέπει να'ναι απ'το λαό για το λαό - άσχετο αλλά καλό). και διάφορα άλλα όμορφα από άλλους αλλά βαριέμαι να ξαναδιαβάσω όλο το τόπικ. ερώτηση δική μου: τα θέλετε και τα γράφετε??? ή σας ξεφεύγουν?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 [...]ρε φιλαράκο εσύ πότε το μαθες το δικαστήριο;Την ίδια μέρα;Ας ξύπναγες πιο νωρίς να μην έτρεχες.Ακου με 165 γι αυτό λεγω γω ας σου παιρναν το δίπλωμα να πήγαινες γα ένα χρόνο με το αστικό να σου λεγα εγώ θα ξανάτρεχες;Αλλά που να αποχωριστείς τη λαμαρίνα;Προέκταση της προσωπικότητας σου (και όχι μόνο) έχει γίνει Ρε φιλαράκο, όποτε γουστάρω το έμαθα το δικαστήριο. Δεν θα απολογηθώ σε εσένα. Ειδικά σε εσένα. Επίσης θα σε παρακαλούσα, εκτός των εθνικιστικο-αντικαπιταλιστικών άναρθρων κραυγών που βρίσκονται ανατριχιαστικά κοντά στον εθνικοσοσιαλισμό, να κόψεις τα ψυχογραφήματα των συνομιλητών σου, δεν σου βγαίνουν: αυτά τα περί προέκτασης προσωπικότητας κλπ πρόσεχέ τα και φύλαξέ τα για όσους ξέρεις, όχι για τον κάθε συνομιλητή σου στο forum.
Skia11 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Όσον άφορά τη στάση οδήγησης πάρτε σα παράδειγμα την στάση των οδηγών αγώνων, έχετε δει ποτέ κανέναν να οδηγάει σα να είναι στη παραλία?
χάπι Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 τριψιάρικα --> έεεεεεεεεεεελαααααα ρεεεεε "παααααρεδώωωωωσεεεε" ! Μηηηηηη μου τον αγριεύειιιιις και δεν ξααααναααγράαααααψει ! Σεεεε παρακαλωωωωωωωω ! :-P
Panagiotisn Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Από το κόκκινο δεν πιστεύω να έχει κινδυνέψει ποτέ ζωή. Ούτε από το STOP. Άσε όλες τις αηδίες που λένε κάτι 'ειδικοί' ότι χωρίς κράνος το κεφαλ΄'ακι ανοίγει σαν καρπουζάκι. Για να πουλάνε κράνη είναι και για να βγάζουν λεφτά οι δημοι. Και φυσικά να κάνουμε παγκόσμια πρωτοτυπία με πρόστιμα ανάλογα με τα εισοδήματα, ανάλογα με το που ήταν το κόκκινο, ανάλογα με την ελιά στο μάγουλο κτλ. Σωστά; μου φαινεται οτι εισαι εκτος τοπου κ χρονου.......
KWSN_Men Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 μου φαινεται οτι εισαι εκτος τοπου κ χρονου....... Ενώ είναι μέσα στο κλίμα της εποχής τα πρόστιμα ανάλογα με το που έγινε η παράβαση φαντάζομαι...
Skia11 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ενώ είναι μέσα στο κλίμα της εποχής τα πρόστιμα ανάλογα με το που έγινε η παράβαση φαντάζομαι... Χαχαχα πχ άμα σε πιάσουν για κόκκινο στην επαρχία να δώσεις 2 κότες - σε κομόπολη 1 κατσίκα - και για μέθη να σε πάνε 5 μέρες υποχρεωτικά στον τρύγο.
Neurotic_Fest Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ισως έτσι δεν θα μας πάρει 10 γενιές μέχρι να οδηγούμε όπως στην αγγλία. Θεος φυλαξοι !
Lighter122 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 ερώτηση δική μου: τα θέλετε και τα γράφετε??? ή σας ξεφεύγουν? Το πιο ενδιαφερον ειναι οτι μεσα στο φορουμ αυτο βρισκονται αρκετα ατομα για να μπορουμε να παρουμε ενα αρκετα ακριβες στατιστικο δειγμα για το καθε τοπικ που ανοιγει... Στο συγκεκριμενο λοιπον μαθαμε οτι οι περισσοτεροι κανουν οτι οι ιδιοι θεωρουν σωστο και νομιμο, και οτι μαλλον πρεπει να φυλαγομαστε με ολους αυτους που κυκλοφορουν...Οχι οτι δεν τους βλεπουμε καθε μερα στο δρομο, αλλα ελεγες οτι "εκανε μλκια αλλα θα το καταλαβε και δεν θα το ξανακανει" οταν σου πεταγοταν καποιος απο ενα στοπ.... Τωρα μαθαινουμε οτι ειναι δυσκολο να ακινητοποιησει καποιος το οχημα του σε ενα στοπ που δεν εχει ορατοτητα να δει αν ερχεται κανας αλλος...που να πατας φρενο μωρε τωρα, κοστιζουν και τα τακακια...:?
Panagiotisn Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ενώ είναι μέσα στο κλίμα της εποχής τα πρόστιμα ανάλογα με το που έγινε η παράβαση φαντάζομαι... ναι το θεωρω πιο λογικο, γιατι οταν εισαι σε εθνικη οδο κ δε φορας κρανος ή τρεχεις με 200 , ναι το θεωρω πιο σωστο, κ εντιμο να σου γραψουν μια κληση 500ε, γιατι εκει αν κατι δε παει καλα ,εκτος απο το οτι θα γινεις χαλκομανια στο οδοστρωμα, εισαι επικυνδινος κ για τους αλλους. αν ομως οδηγεις χωρις ζωνη στην ομονοια δε θεωρω οτι ειναι αφορμη να σου παρουν το ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ αν δε το καταλαβες μπορω να στο συλλαβισω κιολας
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Τωρα μαθαινουμε οτι ειναι δυσκολο να ακινητοποιησει καποιος το οχημα του σε ενα στοπ που δεν εχει ορατοτητα να δει αν ερχεται κανας αλλος...που να πατας φρενο μωρε τωρα, κοστιζουν και τα τακακια...:? Eσυ αυτό που το είδες γραμμένο ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.