Προς το περιεχόμενο

Απο αυριο 2/6/07 ζωνες και κρανη γιατι......

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 650
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν έχεις ιδέα, έτσι;

Γιατι πρωτη φορα συμβαινει ο αγαπητος να μην εχει ιδεα? Εγω ακομα φοβαμαι να μην ερθει σε οργασμο η κοπελα μου και την αφησω εγκυο...:mrgreen:

Δημοσ.
Φίλε παίζουν πολλά ρόλο. Το αυτοκίνητο, η εμφάνιση, το ντύσιμο, το τουπέ γενικότερα που εμπνέεις στον άλλο. Αν είναι κανένας πιτσιρικάς στο τιμόνι, τον πηδ@νε στην κυριολεξία…….:wink:

Τωρα αν πω, ακριβως, μην με πειτε κακο αφου ετσι ειναι.

Δημοσ.
Ναι τιμωρείται (είχα φάει κλήση παλιά) και απο τότε δε προσπαθώ να προσπεράσω σε διπλή. Άσε δε που πέτυχα μπροστά μου φριχτό ατύχημα σε επαρχιακό απο παράβαση διπλής , βγήκε το τρακτέρ απο αγροτικό παράδρομο κανονικά στο ρεύμα του και εκείνη την ώρα ο άλλος έκανε προσπέραση με αποτέλεσμα 1 νεκρός. Οι διπλές για κάποιον λόγο υπάρχουν που μπορεί να μην είναι εμφανής σκεφτείτε το, και σκεφτείτε επίσης πόσοι απο εμάς κάνουμε παράνομες προσπεράσεις στη επαρχία όπου βρίθει απο τέτοιους παράδρομους.

P.S.

Γιατί δε το κολλάς το μαμημένο να 'χεις το κεφάλι σου ήσυχο?

Δεν εννοώ αυτό. Λέω για την περίπτωση που δεν υπάρχει προπορευόμενο αυτοκίνητο και πατήσεις ετσι απλά την γραμμή σε κάποια στροφή του δρόμου ή και σε ευθεία ακόμη.

Ε για το σήμα, εντάξει απλώς δε μου αρέσει να έχω κολλημένα πράγματα στο μπαρμπρίζ μου. Το πρόστιμο σε αυτήν την περίπτωση είναι μεγάλο? Αν είναι μέχρι 20- 30 ευρώ δεν το κολλάω.

Όσο για τις ζώνες, αναγκαστικά τις φοράω γιατί χτυπάνε καμπανάκια και με ζαλίζουν:lol: , αλλιώς……….

Τωρα αν πω, ακριβως, μην με πειτε κακο αφου ετσι ειναι.

Δλδ εμένα με είπαν κακό?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Α δε το είχα σκεφτεί…..αλλά τι να κάνουμε αφού έτσι είναι.

Δημοσ.
Δεν εννοώ αυτό. Λέω για την περίπτωση που δεν υπάρχει προπορευόμενο αυτοκίνητο και πατήσεις ετσι απλά την γραμμή σε κάποια στροφή του δρόμου ή και σε ευθεία ακόμη.

Ε για το σήμα, εντάξει απλώς δε μου αρέσει να έχω κολλημένα πράγματα στο μπαρμπρίζ μου. Το πρόστιμο σε αυτήν την περίπτωση είναι μεγάλο? Αν είναι μέχρι 20- 30 ευρώ δεν το κολλάω.

Όσο για τις ζώνες, αναγκαστικά τις φοράω γιατί χτυπάνε καμπανάκια και με ζαλίζουν:lol: , αλλιώς……….

Το κολλάς στο σημείο που ειναι ο καθρέπτης σου, τσακίζεις και τις γωνίτσες και ολά οκ !!!

Οσο για την ζώνη, αν και εγώ φοράω πάντα και αυτο συμβουλεύω τους πάντες δεν μόνο οτι προστατεύεις την πάρτη σου αλλλά και τον άλλον που θα του έρθεις καπέλο σε περίπτωση που πεταχτείς απο το τζάμι..

Τα προστιμά ειναι υπερογκα και οι μπάτσοι αρπάχτρες αλλά κατα την γνώμη μου οι Ελληνες οδηγοί δεν έχουν παιδεία και σεβασμό... Ολος ο δρόμος ειναι δικος μου και ετσι...

Δημοσ.
Μια είναι η λύση.Παρανομείς;αφαιρεση διπλώματος ούτε πρόστιμο ούτε τπτ.Προσπέραση από δεξιά 1 χρόνος.Υπέρβαση ορίου ταχύτητας 2 χρόνια.Να δεις μετά πως συνετίζεται το κάθε παλιόπαιδο και ο κάθε ψευτοφιγουρατζής κλανιάς.

τοτε απο τη μια μερα στην αλλη θα δεις ολους τους δρομους αδειους, κυριολεκτικα. αφου θα εχουν κατασχεσει ολα τα διπλωματα που υπαρχουν.

το νοημα φιλε δεν ειναι να μην ξαναακουμπησει τιμονι στη ζωη του ο παραβατης, αλλα να τον κανεις να συνετιστει .

κ οχι παριστανοντας την εφορια.

οι αυξησεις ειναι υπερβολικες. θα μπορουσαν να ειχαν αυξησει τις ποινες μονο για παραβασεις που κινδυνευουν αμεσα ζωες, οπως υπο την επηρρεια μεθυς, η παραβιαση ταχυτητας.

οι τουλαχιστον οι ποινες να διαφοροποιοντουσαν με το αν ο παραβατης βρισκοταν σε μεγαλο αυτοκινητοδρομο, η σε καποιο στενο.

οτιδηποτε αλλο ακουω περι αλλαγης οδηγικης αντιληψης μεσω χρηματικης ποινης, για μενα ειναι κουραφεξαλα, κ ετσι προκαλει κ το κοσμο.

γιατι οι εισπραξεις απο τις παραβασεις του νεου νομου, ειναι τεραστιες, πολλες δεκαδες χιλιαδες ευρω καθε μερα, κ αυτο ειναι που με προκαλει.

Δημοσ.

Τα προστιμά ειναι υπερογκα και οι μπάτσοι αρπάχτρες αλλά κατα την γνώμη μου οι Ελληνες οδηγοί δεν έχουν παιδεία και σεβασμό... Ολος ο δρόμος ειναι δικος μου και ετσι...

Αν κάποιος δεν έχει παιδεία και σεβασμό είναι οι μπάτσοι.:)

Ααυτό τώρα με τις γωνίτσες δε το κατάλαβα. Μπα σκέφτομαι να το κολλήσω κάτω δεξιά, να μη με ενοχλεί κιόλας.

Όσο για την ζώνη, η στάση του σώματός μου είναι αρκετά πίσω και λίγο ξαπλωμένη με τεντωμένα σχεδόν χέρια και πόδια οπότε σε χαμηλές ταχύτητες δε κινδυνεύω, ακόμη και αν δε τη φορώ. Τώρα για υψηλές δε το συζητώ, και το κάνω πρωτίστως για δική μου ασφάλεια.

Δημοσ.
Μια είναι η λύση.Παρανομείς;αφαιρεση διπλώματος ούτε πρόστιμο ούτε τπτ.Προσπέραση από δεξιά 1 χρόνος.Υπέρβαση ορίου ταχύτητας 2 χρόνια.Να δεις μετά πως συνετίζεται το κάθε παλιόπαιδο και ο κάθε ψευτοφιγουρατζής κλανιάς.

Φιλαράκι σόρυ που στο λέω αλλά μήπως λέω μήπως είναι λίγο κάτι σαν ένδειξη κομπλεξισμού αυτό? Για κοίταξε το, με καλή διάθεση σου το λέω, πίστεψέ με.

Δημοσ.

Την διπλή δε την πατάς ποτέ αν την πατήσεις και σε δούνε την κλήση την τρώς, imo μικρή η διαφορά του "πατάω λίγο" και full προσπέραση.

Ειδικά σε στροφή ποτέ (δεν ξέρεις τι έρχεται).

"Το πρόστιμο σε αυτήν την περίπτωση είναι μεγάλο? Αν είναι μέχρι 20- 30 ευρώ δεν το κολλάω" :confused:

και μετά λέμε γιατί αυξάνουν τα πρόστιμα.... :???:

Δημοσ.

αν το βάλεις ακριβώς στο κέντρο του παρ-μπριζ σου (ακριβως στο σημείο του κεντρικού σου καθρέπτη) δεν θα το βλέπεις ποτέ.. Αυτο με τις γωνίτσες ειναι και καλα κόλπο για του χρόνου που θα χρειαστει να το ξεκολλήσεις (μην ειμαστε και γυφτουλες με 15 σήματα στη σειρα.. :) ) Οταν το κολλάς τσακίζεις προς τα μέσα τις 4 γωνίες ετσι ώστε όταν πας να το ξεκολλήσεις να μην εχει γίνει ένα με το τζαμι αλλά να εχει αέρα...

Συμφωνώ για τους μπάτσους και +1 απο μενα αλλα μην μου πεις οτι οι Ελληνες σαν λαος ειμαστε καλόι και προσεκτικοί οδηγοι??? Εγω εχω ανεβάσει το αμάξι μου στο πεζοδρόμιο για να περασει ασθενοφόρο, η ποτέ δεν κλείνω τα καημένα τα μηχανακια στο φαναρι πιανοντας 2 λωριδες μόνη μου...

και ας μην μιλήσουμε για τις κόρνες, τα μπλέ φωτάκια, και την παντελή έλλειψη σεβασμού στους υπόλοιπους ....

Δημοσ.
τοτε απο τη μια μερα στην αλλη θα δεις ολους τους δρομους αδειους, κυριολεκτικα. αφου θα εχουν κατασχεσει ολα τα διπλωματα που υπαρχουν.

το νοημα φιλε δεν ειναι να μην ξαναακουμπησει τιμονι στη ζωη του ο παραβατης, αλλα να τον κανεις να συνετιστει .

κ οχι παριστανοντας την εφορια.

οι αυξησεις ειναι υπερβολικες. θα μπορουσαν να ειχαν αυξησει τις ποινες μονο για παραβασεις που κινδυνευουν αμεσα ζωες, οπως υπο την επηρρεια μεθυς, η παραβιαση ταχυτητας.

οι τουλαχιστον οι ποινες να διαφοροποιοντουσαν με το αν ο παραβατης βρισκοταν σε μεγαλο αυτοκινητοδρομο, η σε καποιο στενο.

οτιδηποτε αλλο ακουω περι αλλαγης οδηγικης αντιληψης μεσω χρηματικης ποινης, για μενα ειναι κουραφεξαλα, κ ετσι προκαλει κ το κοσμο.

γιατι οι εισπραξεις απο τις παραβασεις του νεου νομου, ειναι τεραστιες, πολλες δεκαδες χιλιαδες ευρω καθε μερα, κ αυτο ειναι που με προκαλει.

Από το κόκκινο δεν πιστεύω να έχει κινδυνέψει ποτέ ζωή. Ούτε από το STOP. Άσε όλες τις αηδίες που λένε κάτι 'ειδικοί' ότι χωρίς κράνος το κεφαλ΄'ακι ανοίγει σαν καρπουζάκι. Για να πουλάνε κράνη είναι και για να βγάζουν λεφτά οι δημοι.

Και φυσικά να κάνουμε παγκόσμια πρωτοτυπία με πρόστιμα ανάλογα με τα εισοδήματα, ανάλογα με το που ήταν το κόκκινο, ανάλογα με την ελιά στο μάγουλο κτλ.

Σωστά;

Δημοσ.

και ας μην μιλήσουμε για τις κόρνες, τα μπλέ φωτάκια, και την παντελή έλλειψη σεβασμού στους υπόλοιπους ....

Δεν υπαρχει τιποτα πιο σπαστικο απο την κορνα... Υποτιθεται οτι ειναι για αναγκη, οχι για να σπας τα @@ στον πλανητη. Πριν κανα μηνα συζηταγαμε με ενα φιλο μου(στο χαβαλε παντα...) για το πως μπορεις να κανεις τον κοσμο να μην παταει την κορνα αχρειαστα, εγω ημουν της αποψης να πρεπει να πατας 16ψηφειο κωδικο για να ενεργοποιειτε η κορνα, ο φιλος μου ειχε την καλυτερη αποψη που εχω ακουσει ποτε, που λεινει τα παντα κορνες, κοκκινα, ορια ταχυτητας... sniper της τροχαιας σε random σημεια...

Δημοσ.
Από το κόκκινο δεν πιστεύω να έχει κινδυνέψει ποτέ ζωή. Ούτε από το STOP. Άσε όλες τις αηδίες που λένε κάτι 'ειδικοί' ότι χωρίς κράνος το κεφαλ΄'ακι ανοίγει σαν καρπουζάκι. Για να πουλάνε κράνη είναι και για να βγάζουν λεφτά οι δημοι.

Και φυσικά να κάνουμε παγκόσμια πρωτοτυπία με πρόστιμα ανάλογα με τα εισοδήματα, ανάλογα με το που ήταν το κόκκινο, ανάλογα με την ελιά στο μάγουλο κτλ.

Σωστά;

Σωστα αλλα ανετα μπορεί να χάσεις το ενα σου πόδι γιατι η κυριούλα περασε με κόκκινο ενω εσυ πήγαινες με το σκουτερ σου κανονικότατα... Επισης ευτυχως που το κεφαλάκι δεν ανοιγει σαν καρπουζάκι αφου μπορει ανετα να σπασει στα μουτρα σου, σωζωντας σου ετσι τον αυχενα σου ...

Καλα Χριστουγεννα...

Δημοσ.
Αν κάποιος δεν έχει παιδεία και σεβασμό είναι οι μπάτσοι.:)

Ααυτό τώρα με τις γωνίτσες δε το κατάλαβα. Μπα σκέφτομαι να το κολλήσω κάτω δεξιά, να μη με ενοχλεί κιόλας.

Όσο για την ζώνη, η στάση του σώματός μου είναι αρκετά πίσω και λίγο ξαπλωμένη με τεντωμένα σχεδόν χέρια και πόδια οπότε σε χαμηλές ταχύτητες δε κινδυνεύω, ακόμη και αν δε τη φορώ. Τώρα για υψηλές δε το συζητώ, και το κάνω πρωτίστως για δική μου ασφάλεια.

Μια πρώην μου που δεν φορούσε ζώνη, και ενώ πήγαινα κυριολεκτικά με 15 χιλιόμετρα, όταν το κοκκάλωσα για να αποφύγω παιδάκι που ακολούθησε τη μπάλα του, φίλησε το παρμπρίζ. Οπότε μια χαρά κινδυνεύεις.

Με πόσα πηγαίνεις μέσα στην πόλη; 40; 50; 60; 70; Φαντάζομαι ανάλογα τις συνθήκες με κάτι από τα παραπάνω. Τα crash test της EURONCAP γίνονται με 65 και τα αυτοκίνητα σπαραλιάζονται για να κρατήσουν άθικτο τον ζωτικό χώρο.

Παρεπιπτόντως, η στάση που λες δεν είναι σωστή οδηγικά (δεν έχεις αντανακλαστικά που θα έπρεπε), δεν είναι καλή για τη μέση σου και σε περίπτωση ατυχήματος η ζώνη δε θα σε συγκρατήσει (θα γλυστρίσεις από κάτω).

Σωστα αλλα ανετα μπορεί να χάσεις το ενα σου πόδι γιατι η κυριούλα περασε με κόκκινο ενω εσυ πήγαινες με το σκουτερ σου κανονικότατα... Επισης ευτυχως που το κεφαλάκι δεν ανοιγει σαν καρπουζάκι αφου μπορει ανετα να σπασει στα μουτρα σου, σωζωντας σου ετσι τον αυχενα σου ...

Καλα Χριστουγεννα...

Κατάλαβες καθόλου τι έγραψα και σε τι απάντησα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...