Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Πολύ φοβάμαι ότι δεν ξέρεις καν το σημαίνει αυτή η πινακιδα. Και εγω φοβάμαι οτι δεν κατάλαβες τι εγραψα, δεν πειραζει...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 [...]Το πιθανότερο είναι να σου την πουν (πήγαινε σπίτι να τα κολήσεις κτλ). Αλλά αν στραβώσουν μπορεί να σε γράψουν. Και εδώ που τα λέμε, ο νόμος λέει κολλημένα. Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι δεν υπάρχει πια υποχρέωση επικόλλησης του σήματος ασφάλισης (για τα τέλη κυκλοφορίας δεν το συζητάμε, είναι υποχρεωτικό). Μπορεί να κάνω και λάθος... :|
KWSN_Men Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Και εγω φοβάμαι οτι δεν κατάλαβες τι εγραψα, δεν πειραζει... Το κακό είναι ότι κατάλαβα.
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 οχι paredwse λογικά σωστα μιλας ! η ασφάλεια δεν χρειάζεται να ειναι κολλημένη, μόνο το σήμα τέλους κυκλοφορίας.. βρε KWSN_Men απλά ειπα οτι ετσι ο κάθε μπάτσος θα μπορεί να σε γράφει χωρίς εσυ να μπορείς να αποδείξεις οτι δεν παρανόμησες οπως θα γινόταν με το φαναρι, αυτο ειπα.. Δεν είπα οτι α, και τι εγινε να περασουμε ντουγρού το στοπ, ελεος μαν.,..
SpY Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Πέρσι σταμάτησαν έναν φίλο μου επειδή πάτησε την διπλή γραμμή, αφού πιάσανε συζήτηση με το μπάτσο, του λεει ο μπάτσος τώρα που σε σταμάτησα πρέπει να σε γράψω για κάτι και τελικά τον έγραψε για κάτι λιγότερο για να μην πληρώσει πολλά. Αν δλδ θέλει ο μπάτσος να σε γράψει κατι θα βρει για να σε γράψει. Προχτές ήμουν με έναν φίλο στο αμάξι και ήταν κάτι μπάτσοι κρυμένοι πίσω απο μια γέφυρα, και λιγο πιο μπροστά είχε φανάρι. με το που αναβει πράσινο μπαίνει μπροστά για να μας σταματίσει (δεν φορούσαμε ζώνη) κατευθείαν φλας αριστερά και μπήκαμε σε ένα κωλοστένι για να γλυτώσουμε την 700αρα
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 εμενα που με εγραψε ο βλάχος για πορτοκαλι και οταν πήγα να του ζητήσω τον λόγο λέγοντας του οτι ειχα απο πίσω μου άλλον που αν εγω ακινητοποιύσα το αμαξι θα με χτυπούσε και τι ειναι προτιμότερο να τρακάρουμε ή να περάσω με πορτοκαλί? (ουτε κάν κόκκινο) μου ειπε τα παράπονα μου στην Ασφάλεια.. παίρνω το ροζ χαρτάκι και τι να δω??? " Περασε με πορτοκαλί σηματοδότη και δεν σταμάτησε ενω μπορούσε..." πφφφφ ...
Lucifer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Προχτές ήμουν με έναν φίλο στο αμάξι και ήταν κάτι μπάτσοι κρυμένοι πίσω απο μια γέφυρα, και λιγο πιο μπροστά είχε φανάρι. με το που αναβει πράσινο μπαίνει μπροστά για να μας σταματίσει (δεν φορούσαμε ζώνη) κατευθείαν φλας αριστερά και μπήκαμε σε ένα κωλοστένι για να γλυτώσουμε την 700αρα Κανένα λάστιχο του πυροβολήσατε, κανένα ντεπόζιτο, κάτι;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Πέρσι σταμάτησαν έναν φίλο μου επειδή πάτησε την διπλή γραμμή, αφού πιάσανε συζήτηση με το μπάτσο, του λεει ο μπάτσος τώρα που σε σταμάτησα πρέπει να σε γράψω για κάτι και τελικά τον έγραψε για κάτι λιγότερο για να μην πληρώσει πολλά.Αν δλδ θέλει ο μπάτσος να σε γράψει κατι θα βρει για να σε γράψει.[...] Με έχουν σταματήσει πριν 5-6 μήνες στην Αττική Οδό (κοντά στο τέρμα της, προς Ελευσίνα μεριά), 8.30 το πρωί να πηγαίνω με 165 χλμ στη δεξιά λωρίδα (στην αριστερή πήγαιναν με 45-50). Δεν το έπαιξα μάγκας ή τσαμπουκάς, παραδέχτηκα το λάθος μου, ήμουν κατά τα λοιπά εντάξει (ζώνη, ασφάλεια, δίπλωμα, όλα κυριλέ), του είπα ότι όντως έτρεχα, ήθελα να προλάβω σε ένα δικαστήριο στην Ελευσίνα (όντως). Ο αστυφύλακας μου έγραψε κλήση για 15-20 ευρώ.
Houston Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Το πάτημα διπλής γραμμής τιμωρείται???Δηλαδή αν δεν έχεις πρόθεση να κάνεις προσπέραση, οδηγείς μόνος χωρίς να έχεις άλλον μπροστά σου, και πατήσεις τη διπλή γραμμή που είναι λογικό να συμβεί σε μια στροφή, τιμωρείσαι??? Για αυτό ξέρει να απαντήσει κανείς? Πάντως αν μου πουν τίποτα για το σήμα τελών εχω σκεφτεί την λύση. Κολλώ επι τόπου το σήμα και τραβώ φώτο με το κινητό που να φαίνεται και ο μπάτσος, και ημερομηνία, και τον κάνω ρόμπα. Μπορώ να ισχυριστώ, παράβαση καθήκοντος. Τι λέτε?
SpY Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Lucifer όχι γιατι το Magnum το είχα ξεχάσει σπίτι Έίναι μια μεγάλη διασταυρωση που εκτος απο τον κεντρικό μπορείς να πας και δεξια και αριστερά. Όταν λεω μπήκε μπροστά δεν λέω οτι ήταν στο 1μετρο, είχαμε μια απόσταση 10μέτρα με το που έκανε το σινιάλο του είπαμε αντίο
Houston Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 εμενα που με εγραψε ο βλάχος για πορτοκαλι και οταν πήγα να του ζητήσω τον λόγο λέγοντας του οτι ειχα απο πίσω μου άλλον που αν εγω ακινητοποιύσα το αμαξι θα με χτυπούσε και τι ειναι προτιμότερο να τρακάρουμε ή να περάσω με πορτοκαλί? (ουτε κάν κόκκινο) μου ειπε τα παράπονα μου στην Ασφάλεια.. παίρνω το ροζ χαρτάκι και τι να δω??? " Περασε με πορτοκαλί σηματοδότη και δεν σταμάτησε ενω μπορούσε..." πφφφφ ... Καλά γράφουν και με πορτοκαλί? Εγω το κόκκινο μέχρι πρότινως το είχα σε καθημερινή βάση αλλά δεν μου έτυχε τπτ σοβαρό, δλδ να με γράψουν. Τωρά όμως μόνο με κίτρινο. Λέτε να το κόψω και αυτό? Αντε στο τέλος να δούμε τι θα μας μείνει…. @paredwseΜε έχουν σταματήσει πριν 5-6 μήνες στην Αττική Οδό (κοντά στο τέρμα της, προς Ελευσίνα μεριά), 8.30 το πρωί να πηγαίνω με 165 χλμ στη δεξιά λωρίδα (στην αριστερή πήγαιναν με 45-50). Δεν το έπαιξα μάγκας ή τσαμπουκάς, παραδέχτηκα το λάθος μου, ήμουν κατά τα λοιπά εντάξει (ζώνη, ασφάλεια, δίπλωμα, όλα κυριλέ), του είπα ότι όντως έτρεχα, ήθελα να προλάβω σε ένα δικαστήριο στην Ελευσίνα (όντως). Ο αστυφύλακας μου έγραψε κλήση για 15-20 ευρώ. Φίλε παίζουν πολλά ρόλο. Το αυτοκίνητο, η εμφάνιση, το ντύσιμο, το τουπέ γενικότερα που εμπνέεις στον άλλο. Αν είναι κανένας πιτσιρικάς στο τιμόνι, τον πηδ@νε στην κυριολεξία…….:wink:
Skia11 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Για αυτό ξέρει να απαντήσει κανείς? Πάντως αν μου πουν τίποτα για το σήμα τελών εχω σκεφτεί την λύση. Κολλώ επι τόπου το σήμα και τραβώ φώτο με το κινητό που να φαίνεται και ο μπάτσος, και ημερομηνία, και τον κάνω ρόμπα. Μπορώ να ισχυριστώ, παράβαση καθήκοντος. Τι λέτε? Ναι τιμωρείται (είχα φάει κλήση παλιά) και απο τότε δε προσπαθώ να προσπεράσω σε διπλή. Άσε δε που πέτυχα μπροστά μου φριχτό ατύχημα σε επαρχιακό απο παράβαση διπλής , βγήκε το τρακτέρ απο αγροτικό παράδρομο κανονικά στο ρεύμα του και εκείνη την ώρα ο άλλος έκανε προσπέραση με αποτέλεσμα 1 νεκρός. Οι διπλές για κάποιον λόγο υπάρχουν που μπορεί να μην είναι εμφανής σκεφτείτε το, και σκεφτείτε επίσης πόσοι απο εμάς κάνουμε παράνομες προσπεράσεις στη επαρχία όπου βρίθει απο τέτοιους παράδρομους. P.S. Γιατί δε το κολλάς το μαμημένο να 'χεις το κεφάλι σου ήσυχο?
omnislash Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 δεν φορούσαμε ζώνη Μαγκιά κλανιά που πα και παραπάνω.Μπηκατε σε στενό γιατί να σας πήγε.τεσπα δλδ αν φορουσες ζώνη τι θα γινόταν;Θα σου λεγε η γκόμενα ότι είσαι φλώρος;Μεταξύ μας φοράνε τον τελευταιο καιρό μόνες τους. του είπα ότι όντως έτρεχα, ήθελα να προλάβω σε ένα δικαστήριο στην Ελευσίνα ρε φιλαράκο εσύ πότε το μαθες το δικαστήριο;Την ίδια μέρα;Ας ξύπναγες πιο νωρίς να μην έτρεχες.Ακου με 165 γι αυτό λεγω γω ας σου παιρναν το δίπλωμα να πήγαινες γα ένα χρόνο με το αστικό να σου λεγα εγώ θα ξανάτρεχες;Αλλά που να αποχωριστείς τη λαμαρίνα;Προέκταση της προσωπικότητας σου (και όχι μόνο) έχει γίνει
χάπι Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 off-topic : omnislash you are beautiful ! I love you ! :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.