Προς το περιεχόμενο

Απο αυριο 2/6/07 ζωνες και κρανη γιατι......

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα μερικοί το παρακάνουν, πάω κατι Κυριακές προς Χαλκιδική και περνάνε σφήνα, ένας να κανει μια στραβοτυμονιά πάει...

• Απαντ. 650
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν πρόκειται φίλε μου να σε λυπηθεί κανένας μπάτσος, μη τρέφεις αυταπάτες.:wink:

Δεν τρεφω καμια αυταπατη, δεν θα ελεγα οτι με αφορουν καν τα νεα μετρα προσωπικα.Επειδη εχω ζησει ομως σε επαρχια πιστεψε υπαρχει και ο μπατσος που θελεις δεν θελεις θα γινουν οι απαραιτητες συστασεις και απο μονος του εκει που ειναι το προστιμο 100 ευρω ας πουμε θα σου κοψει 30 αυτος για κατι αλλο.Μου χει τυχει με θειο μου για πατημα διπλης γραμμης, ρε γραφε εκει να τελειωνουμε να του λεει, μα πες μου απο που εισαι και τα σχετικα να λεει ο μπατσος.Και αλλα πολλα απο περιγραφες τριτων, μεχρι και σε αλκοοτεστ μετα την απαραιτητη γνωριμια να του τραβαει το στομιο νωριτερα.Οταν αυτος που παρανομει ειναι ο ανθρωπος της διπλανης πορτας ,και το εννοω περισσοτερο αφηρημενα, δεν προκειται με τοση ευκολια ο αλλος να τον τσακισει οικονομικα για ενα μηνα.Οσον αφορα την Αθηνα μπορει η κατασταση να ειναι πιο απροσωπη αλλα μερικες δεκαδες ,τα περισσοτερα γνωστα, μπλοκα σ'ενα αχανες αστικο συμπλεγμα δεν προκειται να πτοησουν πολλους.Αν ηταν ανεπαρκεις οι ελεγχοι μεχρι τωρα με λιγα λογια περα των συνεπειων της ,μαλλον προσωρινης, εκφοβισεως απο τα ΜΜΕ μην περιμενετε τιποτε παραπανω.

Δημοσ.

Μια είναι η λύση.Παρανομείς;αφαιρεση διπλώματος ούτε πρόστιμο ούτε τπτ.Προσπέραση από δεξιά 1 χρόνος.Υπέρβαση ορίου ταχύτητας 2 χρόνια.Να δεις μετά πως συνετίζεται το κάθε παλιόπαιδο και ο κάθε ψευτοφιγουρατζής κλανιάς.

Δημοσ.

Το πάτημα διπλής γραμμής τιμωρείται???

Δηλαδή αν δεν έχεις πρόθεση να κάνεις προσπέραση, οδηγείς μόνος χωρίς να έχεις άλλον μπροστά σου, και πατήσεις τη διπλή γραμμή που είναι λογικό να συμβεί σε μια στροφή, τιμωρείσαι???

Δημοσ.

Όπως είπε κάποιος χτές στο fight club : "αν σε σταματήσει αστυνομικός για υπερβολική ταχύτητα, έχεις πιεί και δε φοράς ζώνη, συμφέρει να σκοτώσεις τον αστυνομικό... πιο λίγο θα φάς" :-):-)

Δημοσ.

Μάλλον ότι πέρασες αέρα, παρά το ότι δε σταμάτησες πλήρως. Επιπλέον, έχω την εντύπωση ότι οι παραβάσεις αυτές τεκμαίρονται και σε περίπτωση ατυχήματος: αν δηλαδή παραβιάσεις STOP και χτυπήσεις κάποιον και έρθει η αστυνομία, τότε (ορθά) πληρώνεις και το πρόστιμο επειδή (κατά τεκμήριο) παραβίασες το STOP.

Δημοσ.

ε αμα χτυπήσεις κάποιον το καταλαβαίνω, αλλα αν οχι πως μπορεί ο μπάτσος να σου βάλει πρόστιμο για το STOP ????? δεν στέκει οπως τουλάχιστον με το "βγαζω μάτι" κόκκινο σηματοδότη.. τι να πω? Ισως να εχω και άδικο,,,

Όπως είπε κάποιος χτές στο fight club : "αν σε σταματήσει αστυνομικός για υπερβολική ταχύτητα, έχεις πιεί και δε φοράς ζώνη, συμφέρει να σκοτώσεις τον αστυνομικό... πιο λίγο θα φάς" :-):-)

LoooOOOOOooooOOOooooL (ειναι μια καλή αρχή πάντως !!!!)

Δημοσ.

άμα ο μπάτσος είναι κρυμμένος στη φυλλωσιά, που κρύβεται και το "στοπ" και σε δει να περνάς χωρίς πλήρη στάση, μπορεί και παραμπορεί να σε γράψει ...

Δημοσ.

Σαφως και το στοπ παιρνει κληση. Το στοπ σημαινει ακριβως αυτο: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ του οχηματος.

Οτιδηποτε αλλο (περναω σιγα-σιγα κλπ) ειναι παρανομο.

Σε σχεση με το κοκκινο δε, δεν σηκωνει αμφιβολια. Αυτο το λεω γιατι το φαναρι αλλαζει χρωματα (ως γνωστον) απαξ και αναψει πρασινο τελειωσε.

Αντε μετα να αποδειξεις οτι περασε ο αλλος με κοκκινο....

Δημοσ.

Σήμα τελών και ασφάλεια έχετε κολλημένα στο μπαρμπρίζ? Εγω επειδή δε μου αρέσει τα έχω στο ντουλαπάκι. Λέτε να κινδυνεύω?

Δημοσ.
για κόκκινο το καταλαβαίνω... στο στοπ όμως τι μπορεί να επικαλεστεί ο μπάτσος ??? οτι δεν γυρισα καλά το κεφάλι μου δεξια ή αριστερα??

Πολύ φοβάμαι ότι δεν ξέρεις καν το σημαίνει αυτή η πινακίδα.

Σήμα τελών και ασφάλεια έχετε κολλημένα στο μπαρμπρίζ? Εγω επειδή δε μου αρέσει τα έχω στο ντουλαπάκι. Λέτε να κινδυνεύω?

Το πιθανότερο είναι να σου την πουν (πήγαινε σπίτι να τα κολήσεις κτλ). Αλλά αν στραβώσουν μπορεί να σε γράψουν. Και εδώ που τα λέμε, ο νόμος λέει κολλημένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...