AzaZyL Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Επαγγελματίες οδηγοί εξαιρούνται απο την ζώνη ΣΙΓΟΥΡΑ.
Sta Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Το βιντεακι που προβαλε το πρωι στο Mega με τον τρελο και κυκλοφορει στο internet το ειδε κανεις πουθενα ???? Κάτι πήρε το μάτι μου. Νομίζω είναι το Getaway in Athens.
Panagiotisn Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Θα μπορούσες να μας δείξεις κάποια στατιστική από αυτό; Γιατί το 1/3 των νεκρών να είναι από λακούβες μου φαίνεται λίγο χλωμό.. το ανεφερε ο προεδρος Ελληνων οδηγων σε τηλεοπτικο καναλι, ο οποιος εξεφραζε τη γνωμη της πλειοψηφειας των οδηγων. θες να σου στειλω το video-πειστηριο; Εντάξει, αν χρειάζεσαι ειδικό σεμινάριο για να καταλάβεις γιατί σκοτώνεσαι και γιατί δεν πρέπει να παρανομείς, τι να πω εγώ... Η κοινή λογική προφανώς δεν είναι και τόσο διαδεδομένη. μαλλον οι αγγλοι που βαζουν τετοιου ειδους διαφημησεις στην δημοσια τηλεοραση, ειναι ηλιθιοι, ε ? http://www.youtube.com/watch?v=A6xTQjk-T0o τουλαχιστον εκει δεν εχουν την συνηθης τακτικη ''ποναει χερι, κοβει χερι''. μην επιβεβαιωνεις τα οσα ειπες περι κοινωνιας καφρων..
tolis_01 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Κάτι πήρε το μάτι μου. Νομίζω είναι το Getaway in Athens. Φοβερος ο τυπας στο βιντεακι. Το κατεβαζω αμεσως...
Neurotic_Fest Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 μαλλον οι αγγλοι που βαζουν τετοιου ειδους διαφημησεις στην δημοσια τηλεοραση, ειναι ηλιθιοι, ε ? http://www.youtube.com/watch?v=A6xTQjk-T0o τουλαχιστον εκει δεν εχουν την συνηθης τακτικη ''ποναει χερι, κοβει χερι''. Τελικα ο σκυλος εζησε ; Ειδες τι γινεται οταν η φιλοζωια περναει στα ενστικτωδη αντανακλαστικα σου σε τετοιο βαθμο, γι'αυτο δεν τους παω τους υπερβολικα φιλοζωους.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 το ανεφερε ο προεδρος Ελληνων οδηγων σε τηλεοπτικο καναλι, ο οποιος εξεφραζε τη γνωμη της πλειοψηφειας των οδηγων. θες να σου στειλω το video-πειστηριο; μαλλον οι αγγλοι που βαζουν τετοιου ειδους διαφημησεις στην δημοσια τηλεοραση, ειναι ηλιθιοι, ε ? http://www.youtube.com/watch?v=A6xTQjk-T0o τουλαχιστον εκει δεν εχουν την συνηθης τακτικη ''ποναει χερι, κοβει χερι''. μην επιβεβαιωνεις τα οσα ειπες περι κοινωνιας καφρων.. Και επειδή το είπε στη τηλεόραση; Και η Λουκά έλεγε ότι ο Πάπας είναι ο Αντίχριστος. Την πιστεψες; Κανένα στοιχείο για αυτό που λες έχεις ή μπα; Για τελευταία φορά λοιπόν θα σε ρωτήσω. Τι ακριβώς σε πειράζει που ανεβαίνουν τα πρόστιμα για παραβιάση κόκκινου και STOP; Τώρα περνάς με κόκκινο και σε ένα χρόνο αν είχαν φτιαχτεί οι δρόμοι ξαφνικά θα σταματούσες επειδή είσαι ευχαριστημένος; ΥΓ: Εγώ πάντως θυμάμαι διαφημίσεις για τα τροχαία στην Ελλάδα. ΥΓ2: Δεν περιμένω να απαντήσεις.
Cromb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Στη κρήτη θυμάμαι, πριν μερικά χρόνια, είχα δει τρακαρισμένα αυτοκίνητα να τα έχουν σε εξέδρα δίπλα στο δρόμο.Ο σκοπός ήταν να τα βλέπουν οι οδηγοί και να ευαισθητοποιούνται. Δε ξέρω αν εφαρμόζεται ακόμα ή κατά πόσο είχε αποτέλεσμα...
silverthan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Στη κρήτη θυμάμαι, πριν μερικά χρόνια, είχα δει τρακαρισμένα αυτοκίνητα να τα έχουν σε εξέδρα δίπλα στο δρόμο.Ο σκοπός ήταν να τα βλέπουν οι οδηγοί και να ευαισθητοποιούνται. Δε ξέρω αν εφαρμόζεται ακόμα ή κατά πόσο είχε αποτέλεσμα... Στην εθνική πάνω από το κόμβο της Αλλικαρνασου... Πραγματική καρμανιόλα αυτή η στροφή, τουλάχιστον το καταλάβανε, διπλασιάσανε τις λωρίδες και έβαλαν κράσπεδο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Επαγγελματίες οδηγοί εξαιρούνται απο την ζώνη ΣΙΓΟΥΡΑ. Που το λεει αυτο ο ΚΟΚ ???
bchris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Κυριοι, το εχετε παρεξηγησει το θεμα. Οσοι ενισταμεθα στον νεο ΚΟΚ δεν το κανουμε μονο για τα προστιμα για το κοκκινο και το stop. Τα προστιμα εχουν ανεβει ολα. Και εχουν ανεβει εξωφρενικα. Εγω διαφωνω γενικα με την λογικη "Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα"
izerman76 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Κυριοι, το εχετε παρεξηγησει το θεμα.Οσοι ενισταμεθα στον νεο ΚΟΚ δεν το κανουμε μονο για τα προστιμα για το κοκκινο και το stop. Τα προστιμα εχουν ανεβει ολα. Και εχουν ανεβει εξωφρενικα. Εγω διαφωνω γενικα με την λογικη "Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα" Αν παραβιάζεις κόκκινο ή στοπ, εν γνώσει σου θέτεις σε κίνδυνο τη ζωή των άλλων οδηγών ή πεζών που διέρχονται από εκείνο το σημείο. Αν εσύ θεωρείς υπερβολική ποινη τα 300 ή 400 ευρώ για κάτι τέτοιο, φαντάζομαι ότι θα τα θεωρείς υπερβολικά και σαν πρόστιμο π.χ. για έναν ιδιοκτήτη κέντρου διασκέδασης που δεν βάζει πυροσβεστήρες ή έχει κλειδώσει τις εξόδους διαφυγής.
Panagiotisn Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Και επειδή το είπε στη τηλεόραση; Και η Λουκά έλεγε ότι ο Πάπας είναι ο Αντίχριστος. Την πιστεψες; Κανένα στοιχείο για αυτό που λες έχεις ή μπα; Για τελευταία φορά λοιπόν θα σε ρωτήσω. Τι ακριβώς σε πειράζει που ανεβαίνουν τα πρόστιμα για παραβιάση κόκκινου και STOP; Τώρα περνάς με κόκκινο και σε ένα χρόνο αν είχαν φτιαχτεί οι δρόμοι ξαφνικά θα σταματούσες επειδή είσαι ευχαριστημένος; ΥΓ: Εγώ πάντως θυμάμαι διαφημίσεις για τα τροχαία στην Ελλάδα. ΥΓ2: Δεν περιμένω να απαντήσεις. Ε τοτε να με τη σειρα μου να αμφισβητισω τις στατιστικες με τα τροχαια ατυχηματα στην Ελλαδα, οποτε καταληγουμε οτι τα προστιμα εγιναν για εισπρακτικους λογους. 1η μερα εφαρμογης των προστιμων και οι δημοι εχουν 100.000ε εσοδα. (μαλλον καποιοι αρχισαν τριβουν τα χερακια τους) εγω φιλε μου, δεν περναω κοκκινα φαναρια, ουτε παραβιαζω στοπ, αλλα δε θελω να με κοροιδευουν, κ πανω απο ολα δε θελω καποιοι να μου το παιζουν εξουσια στο δρομο, παραβιαζοντας ευσεινηδητα κοκκινα,στοπ, κ οτι αλλο μπορεις να φανταστεις, απλα γιατι φορανε στολη. εγω εχω αρκετους φιλους στη ΕΛΛ.ΑΣ. κ πιστεψε απο θεμα οδηγικης συμπεριφορας κ παραβασεων, ειναι/δεν ειναι σε υπηρεσια, ειναι οι χειροτεροι κ ειναι οι ιδιοι που κοβουν τα 350αρια στους παππουδες με το τρικυκλο στην ομονοια. οποτε αυτο που μας μενει ειναι η ισονομια. Για τις διαφημησεις στην Ελλαδα; ναι θυμαμαι το βεγκο που φωναζε κλαρινο στις αφυλακτες σηδιροδρομικες διαβασεις, που το μονο που καταφερνε αυτη η διαφημιση ειναι να με κανει να ξεκαρδιζομαι απο τα γελια καθε φορα που την εβλεπα. οποτε δεν υφισταται συγκριση μεταξυ των δυο διαφημησεων/επηρρεασμων. εισαι οδηγος; δε ρωταω αν εχεις διπλωμα.
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Και βλέπεις ώρες-ώρες κάτι ποστ και συνειδητοποιείς πως και τα τροχαία είναι μηχανισμός της φυσικής επιλογής του Δαρβίνου.
bchris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Η λεξη κλειδι στα λεγομενα σου ειναι η "φανταζομαι". Δεν νομιζω να ειπε κανεις οτι τα προστιμα για κοκκινα η στοπ πρεπει να ειναι της πλακας. Αλλα δεν ειναι μονο αυτα. Ειναι και τα προστιμα για ζωνες/κρανη, κινητα... Εγω πιστευω οτι θα επρεπε να κανουν οι τροχονομοι καλυτερα την δουλεια τους και αντι να την στηνουν σε συγκεκριμενα σημεια για να γραψουν παπακια για κρανος, να κανουν περιπολιες (αντι να πινουν καφεδες) και να γρφουν οτι στραβο/παρανομο βλεπουν. Ετσι οι παρανομουντες θα πληρωναν πιο πολλες φορες ενα νορμαλ προστιμο που αθροιστικα θα εφτανε η θα ξεπερνουσε το σημερινο απαραδεκτο. Γενικα η ολη λογικη μου θυμιζει τα μουσουλμανικα κρατη που αμα κλεψεις σου κοβουν το χερι. Αν εσεις αρεσκεστε σε μια τετοια απολυταρχικη αντιμετωπιση... Φι αμαν Ιλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.