KWSN_Men Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Πάντως όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται για τα πρόστιμα και τους κακούς δρόμους, εάν είχαν ζήσει στο εξωτερικό και ήξεραν ότι θα τους κόψουν τον κώλο εάν έκαναν τις μαγκείες που κάνουν εδώ, εκεί θα ήταν παναγίτσες. Αλλά εκεί να μου πεις έχουν καλούς δρόμους ενώ εδώ όχι και είμαστε κάφροι ελεύθερα. Τόλη, αν βαριέσαι να περιμένεις 1 λεπτό και η βαρεμάρα σου αυτή αξίζει 700 ευρώ τι να σου πω. Θα έκανες το ίδιο και στη Γερμανία άραγε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σημερα ειδα στο Περιστερι ταριφα με ζωνη !!!!!!!!!!! Με ενα παλιο Corona !!!!!!!Τα ειδα ολα !!!!!! Αρα δεν εξαιρουντε απο τον νομο. Το βιντεακι που προβαλε το πρωι στο Mega με τον τρελο και κυκλοφορει στο internet το ειδε κανεις πουθενα ????
tolis_01 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Τόλη, αν βαριέσαι να περιμένεις 1 λεπτό και η βαρεμάρα σου αυτή αξίζει 700 ευρώ τι να σου πω. Θα περιμενω. Προφανως και δεν αξιζει. Και ξερεις κατι? Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα συμφωνω με το προστιμο. Απλα αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν ειναι επικινδυνο (στη δικη μου περιπτωση). Δεν θα ρισκαρω ποτε να βλαψω καποιον συνανθρωπο μου για να περασω 1 λεπτο νωριτερα. Αλλα στον δρομο δεν ειμαστε μονο εσυ κι εγω. Ο αλλος, αν μεναμε ολοι ατιμωριτοι θα το εκμεταλευοντανε σε καποια περιπτωση πολυ πιο επικινδυνη. Οποτε το προστιμο καλως εχει :wink:
Panagiotisn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δεν είναι λογικό να λες ότι "εγώ δεν θα φορέσω ζώνη ή κράνος πριν το κράτος φτιάξει τους δρόμους" ανεφερα εγω κατι τετοιο ??? δεν νομιζω να προσπαθησα να πεισω κανεναν να μη βαλει το κρανος του.
Panagiotisn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 ....εάν είχαν ζήσει στο εξωτερικό... ...Αλλά εκεί να μου πεις έχουν καλούς δρόμους ενώ εδώ όχι και είμαστε κάφροι ελεύθερα.... μη συγκρινεις την ελλαδιτσα μας με το εξωτερικο. Εκει ΥΠΑΡΧΕΙ κρατος, ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ το κρατος. π.χ. στην γερμανια ναι , το ξερω απο πρωτο χερι , αν πας στο super market και δε φορεσεις ζωνη, ναι θα σου κοψουν το κωλο. ΑΛΛΑ εκει επισης, η οδηγικη διαπαιδαγωγηση γινεται απο μικρες ηλικιες + οτι ολοι ,, μα ολοι οι δρομοι εκει ειναι για να τρεχεις με φορμουλα. π.χ. στην αμερικη αν οδηγεις υπο την επηρρεια αλκοολ, σου κοβουν ενα προστιμο 1,500$ (με μεσο βιοτικο επιπεδο 3000$/μηνα) , κ σε βαζουν σε σεμιναρια σωστης οδηγικης συμπεριφορας. επαναλαμβανω : σεμιναρια σωστης οδηγικης συμπεριφορας καλο δεν ακουγεται? μηπως να το καναμε κ εδω ? αλλα αστο εδω εχουμε αλλες αναγκες,, ειπαμε, ειμαστε καφροι εμεις...
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Απο οτι ακουγα σε πρωινη εκπομπη η πιο ...φτηνη χωρα σε προστιμα ειναι η ...Ιταλια !!!!
KWSN_Men Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 μη συγκρινεις την ελλαδιτσα μας με το εξωτερικο. Εκει ΥΠΑΡΧΕΙ κρατος, ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ το κρατος. π.χ. στην γερμανια ναι , το ξερω απο πρωτο χερι , αν πας στο super market και δε φορεσεις ζωνη, ναι θα σου κοψουν το κωλο. ΑΛΛΑ εκει επισης, η οδηγικη διαπαιδαγωγηση γινεται απο μικρες ηλικιες + οτι ολοι ,, μα ολοι οι δρομοι εκει ειναι για να τρεχεις με φορμουλα. π.χ. στην αμερικη αν οδηγεις υπο την επηρρεια αλκοολ, σου κοβουν ενα προστιμο 1,500$ (με μεσο βιοτικο επιπεδο 3000$/μηνα) , κ σε βαζουν σε σεμιναρια σωστης οδηγικης συμπεριφορας. επαναλαμβανω : σεμιναρια σωστης οδηγικης συμπεριφορας καλο δεν ακουγεται? μηπως να το καναμε κ εδω ? αλλα αστο εδω εχουμε αλλες αναγκες,, ειπαμε, ειμαστε καφροι εμεις... Πάμε πάλι. Εάν δεν πρόκειται να παρανομήσεις, τι σε νοιάζει το πρόστιμο; Να σου πω κάτι στην τελική; 1/1/2008 ξεκινάνε να φτιάχνον όλους τους δρόμους της χώρας, μια διαδικασία που θα πάρει 10 χρόνια. Το ίδιο και με σοβαρή εκπαίδευση στα σχολεία. Σου πήγαίνει τα πρόστιμα από 700 ευρώ για το κόκκινο που είναι τώρα στα 7000 ευρώ. Τι θα λες τότε; Πάλι τα ίδια. Όσο επιστημονικής φαντασίας είναι το να γίνει αυτό που είπα, άλλο τόσο είναι να σταματήσουν κάποιοι να κλαίγονται πάντα για το κακό κράτος που δεν κάνει τίποτα και να κάνουν και αυτοί κάτι σε αυτή τη χώρα.
Harkon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 μη συγκρινεις την ελλαδιτσα μας με το εξωτερικο. Εκει ΥΠΑΡΧΕΙ κρατος, ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ το κρατος. π.χ. στην γερμανια ναι , το ξερω απο πρωτο χερι , αν πας στο super market και δε φορεσεις ζωνη, ναι θα σου κοψουν το κωλο. ΑΛΛΑ εκει επισης, η οδηγικη διαπαιδαγωγηση γινεται απο μικρες ηλικιες + οτι ολοι ,, μα ολοι οι δρομοι εκει ειναι για να τρεχεις με φορμουλα. π.χ. στην αμερικη αν οδηγεις υπο την επηρρεια αλκοολ, σου κοβουν ενα προστιμο 1,500$ (με μεσο βιοτικο επιπεδο 3000$/μηνα) , κ σε βαζουν σε σεμιναρια σωστης οδηγικης συμπεριφορας. επαναλαμβανω : σεμιναρια σωστης οδηγικης συμπεριφορας καλο δεν ακουγεται? μηπως να το καναμε κ εδω ? αλλα αστο εδω εχουμε αλλες αναγκες,, ειπαμε, ειμαστε καφροι εμεις... Πολύ καλό θα ήταν να γίνουν αυτά τα σεμινάρια και ειδικά και ως μάθημα στα σχολεία αλλά εγώ κι εσύ που δεν κάναμε αυτά τα σεμινάρια, γιατί ξέρουμε τί είναι σωστό και τί μαλακία (σόρρυ) στο δρόμο; είμαστε πιο έξυπνοι ή χρειάζεται τρελό μυαλό ή να σκοτωθείς για να το μάθεις; δεν λέω να μην γίνουν αλλά δεν είναι άλλωθι για να παρανομούμε ή να "γκρινιάζουμε" για τα πρόστιμα
Panagiotisn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Πάντως όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται για τα πρόστιμα και τους κακούς δρόμους... 700 νεκροι μονο το 2006 απο λακουβες στο δρομο. σου λεει κατι ? βγηκε κανεις να επιβαλει προστιμο στους δημους ?
Panagiotisn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Πολύ καλό θα ήταν να γίνουν αυτά τα σεμινάρια και ειδικά και ως μάθημα στα σχολεία αλλά εγώ κι εσύ που δεν κάναμε αυτά τα σεμινάρια, γιατί ξέρουμε τί είναι σωστό και τί μαλακία (σόρρυ) στο δρόμο; είμαστε πιο έξυπνοι ή χρειάζεται τρελό μυαλό ή να σκοτωθείς για να το μάθεις;δεν λέω να μην γίνουν αλλά δεν είναι άλλωθι για να παρανομούμε ή να "γκρινιάζουμε" για τα πρόστιμα συμφωνω , δεν ειναι αλλοθι για να μην φοραμε κρανος/ζωνη, αλλα πρεπει/οφειλει καποιος να κανει μια εκστρατεια ενημερωσης και ευαισθητοποιησης της κοινωνιας σε τετοια θεματα. οταν μαθουμε γιατι σκοτωνομαστε και γιατι δεν πρεπει να παρανομουμε τοτε πρεπει να εφαρμοσουμε τοσο αυστηρες ποινες.. ειδαλως θα συνεχισουμε να κρυβομαστε απο καθε αστυνομικο στο δρομο, και να κανουμε σουζες, κ ντριφτ εκει που δεν μας βλεπουν... εγω προσωπικα δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει τοσο μεγαλη χρηματικη ποινη, μονο τα διοικητικα μετρα , να σου παρουν το διπλωμα για 10 μερες φτανει κ περισσευει να σου δεσει τα χερια.
Harkon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 οι περισσότεροι που ξέρω πιο πολύ πονάνε με το πρόστιμο παρά με την αφαίρεση διπλώματος. στο 2ο απλά "Τζογάρουν" με το να μην τους πιάσουν. όσο για τις λακούβες που είπες παραπάνω.. θα συμφωνήσω 100%. μπορεί για ένα αμάξι να κοστίσει στη χειρότερη μια ζάντα ή ένα σκασμένο λάστιχο, σε ένα μηχανάκι μπορεί να κοστήσει κ μια ζωή
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σημερα ειδα στο Περιστερι ταριφα με ζωνη !!!!!!!!!!! Με ενα παλιο Corona !!!!!!!Τα ειδα ολα !!!!!! Αρα δεν εξαιρουντε απο τον νομο. Το βιντεακι που προβαλε το πρωι στο Mega με τον τρελο και κυκλοφορει στο internet το ειδε κανεις πουθενα ???? σήμερα λαρισαίος ταξιτζής μου 'πε πως τα ταξί εξαιρούνται αν είναι εντός πόλης.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 σήμερα λαρισαίος ταξιτζής μου 'πε πως τα ταξί εξαιρούνται αν είναι εντός πόλης. Ο καθενας τελικα λεει οτι θελει....Καπου γραμμενο δεν υπαρχει ????Στο forum των 4 τροχων λενε οτι ειδαν και αλλους ταριφες με ζωνη στην Πατησιων.
KWSN_Men Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 700 νεκροι μονο το 2006 απο λακουβες στο δρομο. σου λεει κατι ?βγηκε κανεις να επιβαλει προστιμο στους δημους ? Θα μπορούσες να μας δείξεις κάποια στατιστική από αυτό; Γιατί το 1/3 των νεκρών να είναι από λακούβες μου φαίνεται λίγο χλωμό. οταν μαθουμε γιατι σκοτωνομαστε και γιατι δεν πρεπει να παρανομουμε Εντάξει, αν χρειάζεσαι ειδικό σεμινάριο για να καταλάβεις γιατί σκοτώνεσαι και γιατί δεν πρέπει να παρανομείς, τι να πω εγώ... Η κοινή λογική προφανώς δεν είναι και τόσο διαδεδομένη.
dalton85 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Και πες οτι ισχυει και για τους ταριφες ο νομος. Θα βελτιωθει οι συμπεριφορα τους στο δρομο. Οχι. Αυτοι νομιζουν οτι ειναι υπερανω καθε φορα που παω Αθηνα και παιρνω αμαξι μου ανεβενει το αιμα. Κανουν οτι τους καπνισει. Τα προστιμα μια χαρα ειναι εκει που ποναει ο αλλος θα τον χτυπησεις, στην τσεπη του. Το διπλομα και αφαιρεσει να γινει καποια στιγμη θα το παρεις αλλα αμα του παιρνεις τα λεφτα για το παραμικρο τοτε θα μαθει οτι δεν πρεπει να κανει βλακειες. Οι δρομοι ειναι για πεταμα. Πως μπορουμε σαν πολιτες να κανουμε κατι. Αν παρεις τηλ στο δημο θα σε γραψουν στα &$#@ κανονικα και με το νομο, λες και θα τους πεις ανεκδοτο. Δεν μπορει να γινει κατι σαν τους streetpanther, κατι συλλογικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.