Vaguras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Παίδες καλησπέρα. Εδώ και ένα μήνα βρίσκομαι στην Αγγλία και όπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον θα μείνω μόνιμα (για κανα δυο χρονια αρχικά και βλέπουμε). Επειδή θέλω να έχω τηλεόραση και ήδη έχω δει το χαράτσι 135 λιρες το χρόνο για να σου δώσουν λέει tv licence έχω σκεφτει τη λύση του υπολογιστή. Πόσο έυκολο είναι να κάνουν verify ότι δεν έχεις licence ενώ εσύ βλέπεις τηλεοραση μέσω λάπτοπ για παραδειγμα;;; Θα μπορούσε κανείς να αγοράσει μια dvb καρτα και ένα πιατο και να κάνει τη δουλεια του γλύτώνοντας τα κερατιάτικα και επίσης της συνδρομης του κάθε provider στην Αγγλία;;; (μιλάμε για free καναλια, για να μην πάμε σε πιο ακριβες λύσεις) Οποια πληροφορία ευπροσδεκτη από γνώστες του αθλήματος!!!!
HexStatic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Έχουνε γνώση πάνω στο θέμα tv tuner... δηλαδή και να μην έχεις tv θα τσεκάρουν αν έχεις κάρτα tv στο pc σου. Το ντού το κάνουνε κάτι Kυριακές η Σάββατο πρωί η σε άσχετες ώρες για να σε πετύχουνε σπίτι. Πρέπει να έχουνε χαρτί (κάτι σαν ένταλμα) για να τους επιτρέψεις να μπούνε μέσα, αλλιώς μπορείς να αρνηθείς την είσοδο τους μέσα στο σπίτι. Επίσης μπορείς να επικαλεστείς ότι δεν είσαι ο ιδιοκτήτης και ότι είσαι φιλοξενούμενος και ότι δεν μπορείς να πάρεις την ευθύνη να τους αφήσεις να μπούνε μέσα. Το tv licence για ασπρόμαυρη tv η για ενηλικιωμένους είναι πιο φτηνό. Οποτε αν ο Landlord σου είναι μεγάλος σε ηλικία και τα πάτε καλά μπορείς να του πεις να σου πληρώσει αυτός το licence και να του δώσεις τα χρήματα. Δεν ξέρω κατά ποσο μπορούνε όντως να τσεκάρουν αν τραβάς τηλεοπτικό σήμα όπως λένε η αν απλώς στέλνουνε αβέρτα "ψαρωτικα" γράμματα. Εγώ στη θέση σου θα το πλήρωνα πάντως...δεν είναι δά κανένα τόσο τραγικό ποσό...σκέψου ότι ξοδεύεις 100 λίρες μέσα σε 3-4 μέρες. Καλύτερα πλήρωσε το να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο γιατί το πρόστιμο ξεφεύγει. (κάπου 1500 λίρες αν θυμάμαι καλά) Για εμένα πάντως αξίζει τον κόπο. Η αγγλική TV (έστω και τα 5 free channels που έχει) τα σπάει..Έχει και γαμώ τις σειρές, documentaries, τα πάντα.... πραγματικά μου λείπει η αγγλική tv.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.