Johnny91 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Λοιπόν παίδες θέλω help! Πήρα σήμερα το router της NETGEAR που προανέφερα... η πλάκα είναι οτι απο τις 12:30 σήμερα μέχρι τις 5:30 προσπαθώ να το συνδέσω αλλά δε μπορώ! Προσπαθώ να το συνδέσω με ethernet είτε κατευθείαν στο PC είτε μέσω του ενσύρματου router που μου έδωσε η HOL, Fritz Box Fon αλλά αποτυνχάνει και στις 2 περιπτώσεις! Στο installation assistand μου δίνει 2 επιλογές...είτε μέσω mondem είτε μέσω router αλλά στην δεύτερη επιλογή ΑΠΑΙΤΕΙ να ξεφορτωθώ το παλιό router και δεν συνεχίζει την εγκατάσταση στην περίπτωση που απορρίψω το αίτημα του δίνοντας μου την επιλογή back & quit ... Παρόλαυτα έχω και ένα modem (αυτο που έδεινε η Forthnet) Crypto F200 το οποίο όμως δεν έχει ethernet και συνεπώς δεν συνδέεται με τίποτα.... Τέλος δοκίμασα να συνδέσω και το modem και τα 2 router μαζί με ένα πολλαπλασιαστή καταφέρνοντας έτσι σύνδεση μέσω του modem και του Fritz box αλλά το NetGear έμεινε απ'έξω.. Έχω εξαντλήσει κάθε δοκιμή με το διαθέσιμο hardware ή τουλάχιστον έτσι νομίζω... Άν έχει κάποιος το ίδιο router άς βοηθήσει ρε παιδιά λίγο... msn: [email protected]:neutral:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.