pinkFloyd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 paides kalispera! opws katalavate dyskoleuomai me to KTorrent. enw kanw swsta port forwarding sto router mou, katevazw paaaaaara poly arga ( < 10KB/s ) [ dokimazw me 10aria torrents me pollous seeders to kathena ] exw 768 syndesh kai ypopsiazomai oti den exw kanei swsta tis rythmiseis. an mporei kapoios na vohthisei...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Σιγουρέψου ότι έχεις τα σωστά ports ανοιχτό: άνοιξε το ktorrent και πήγαινε στο παρακάτω link http://www.t1shopper.com/tools/port-scanner/ Οι δικές μου ρυθμίσεις φαίνονται στην συνημένη εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinkFloyd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 kai 2 dyo thyres mou einai anoixtes.. sthn kartela "General" exw tseckarismeno to "Use DHT to get additional peers" opws kai to "Use protocol encryption" enw to "Allow unencrypted connections" einai atseckaristo ftaiei kati apauta mhpws?? oi ypoloipes rythmiseis mou einai opws oi dikies sou P.S.: An kai den nomizw, mhpws yparxei provlhma pou trexw to KTorrent se gnome??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 οχι αλλα δεν δοκιμαζεις και το azureus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Τransmission ρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eusebius Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=153644 Τα λεγόμενα «καλά» τόρρεντ (Ubuntu, Knoppix, OpenOffice κλπ.) πάνε γρήγορα; Αν ναι, φταίνε τα τόρρεντ που διαλέγεις. Αν όχι, φταίνε οι ρυθμίσεις σου ή ο πάροχός σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 +1 στο transmission κι από εμένα Απλά αν σε ένα torrent θέλεις να επιλέξεις εσύ ποιά από όλα τα αρχεία θα κατεβάσεις, δεν έχεις τη δυνατότητα. Όπως επίσης δε μπορείς να φτιάξεις torrents. Γι' αυτό έχω και το ktorrent που το χρησιμοποιώ σε αυτές τις λίγες περιπτώσεις. Από την επόμενη έκδοση του Transmission θα είναι δυνατή η επιλογή των αρχείων που θα/ΔΕΝ θα κατεβαστούν. Είχα καιρό το Azuri, αλλά ήταν πιο βαρύ και από τα ...Vista. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί για να κατεβάζεις αρχειάκια πρέπει να φορτώνεις τη ram σου σαν να τρέχεις το Photoshop, το AutoCAD και το Corel μαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinkFloyd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 azureus paaaaaaaaara poly vary [gia to laptop mou eidika]. kai me ta "kala" torrent kollaei konta sta 10. tha dokimasw transmission kai vlepoume! euxaristw gia thn vohthia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Με το Ktorrent είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα ακόμα και αν υπήρχαν 10.000 seeds.. Μετά το γύρισα σε transimision πολύ καλό αλλα απλό όπως λένε και τα παιδιά.. Τελικά κατέλιξα σε μTorrent μέσω wine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 εγω ειμαι σε azureus και μου κατεβαζει με οσα συκωνει η συνδεση μου και νομιζω οτι δεν ειναι και τοσο βαρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Ναι κι εγώ χρησιμοποιούσα Azureus και σιγά τους πόρους που καταναλωνε. Transmission δεν εχω δοκιμάσει και θα αργήσω κι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_t Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 παιδια το rtorrent δίνει ρέστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.