Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή από Otenet σε Forthnet.Γίνεται?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοπόν έχω μια απορία.

Έχω εδώ και 7-8 μήνες internet φοιτητικό (diodos) από την otenet.Η συγκεκριμένη αίτηση ήταν για ένα χρόνο και προπλήρωσα και τους 12 μήνες.

Θέλω να ρωτήσω αν είναι δυνατόν να αλλάξω την otenet και να πάω προς forthnet με την νέα της προσφορά των 10Mbps.Είναι δυνατό να κάνω διακοπή της υπάρχουσας σύνδεσης και να συνεχίσω με την forthnet?

Βέβαια στο site της η Forthnet το λέει ξεκάθαρα ότι γίνεται αλλά η otenet λέει ότι δεν γίνεται.

Forthnet:

Έχω ADSL από άλλο πάροχο. Μπορώ να επωφεληθώ της προσφοράς;

Εάν έχετε ενεργή συνδρομή ADSL σε κάποιον άλλο πάροχο, μέσω ΑΡΥΣ ΟΤΕ, τότε δεν ισχύει κάτι διαφορετικό για εσάς. H αίτηση της προσφοράς περιλαμβάνει ειδική εξουσιοδότηση με την οποία η Forthnet είναι σε θέση να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες διακοπής των παλαιότερων συμβάσεων παροχής ADSL που έχετε με άλλο πάροχο.

Εάν έχετε ενεργή συνδρομή ADSL σε κάποιον άλλο πάροχο, μέσω του ιδιόκτητου δικτύου του, και πάλι μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς, απλά κατά την παραλαβή της αίτησής σας από την Forthnet, θα ειδοποιηθείτε να προβείτε οι ίδιοι –βάση των διαδικασιών που υποδεικνύονται από την ΕΕΤΤ- στις απαραίτητες ενέργειες για την διακοπή της υπάρχουσας συνδρομής σας ώστε να μπορέσει να ικανοποιηθεί το αίτημά σας.

Αλλά πήρα την Otenet και μου λέει ότι δεν γίνεται.Τι πιστεύετε εσείς.Plz πείτε μόνο όσοι γνωρίζετε!:confused:

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Αυτό που γράφει η Forthnet είναι ότι αν έχεις ΟΤΕ αναλαμβάνουν αυτοί να ασχοληθούν με τη διαδικασία μεταφοράς της γραμμής στα δικά τους κέντρα, αλλιώς αν έχεις π.χ. Vivodi (full LLU) θα πρέπει εσύ να κάνεις την διαδικασία για να ελευθερώσεις τη γραμμή και μετά αίτηση στη Forthnet.

Το πρόβλημα σου όμως έσενα είναι ότι έχεις δεσμευτεί για τους υπόλοιπους μήνες 4. (σύνολο 12 που έλεγες) Καλά κάνει ο ΟΤΕ λοιπόν και σου λέει οτι δεν γίνεται.

Δημοσ.
Αυτό που γράφει η Forthnet είναι ότι αν έχεις ΟΤΕ αναλαμβάνουν αυτοί να ασχοληθούν με τη διαδικασία μεταφοράς της γραμμής στα δικά τους κέντρα, αλλιώς αν έχεις π.χ. Vivodi (full LLU) θα πρέπει εσύ να κάνεις την διαδικασία για να ελευθερώσεις τη γραμμή και μετά αίτηση στη Forthnet.

Το πρόβλημα σου όμως έσενα είναι ότι έχεις δεσμευτεί για τους υπόλοιπους μήνες 4. (σύνολο 12 που έλεγες) Καλά κάνει ο ΟΤΕ λοιπόν και σου λέει οτι δεν γίνεται.

Ναι καλά κάνει και λέει η Otenet.Το θέμα είναι αν πραγματικά γίνεται ή όχι.Αυτοί στην Otenet μπορεί να το λένε για να μην χάσουν πελάτες κτλ.

Και από την άλλη μπαίνει και η ΕΕΤΤ στη μέση.

Ακούω απόψεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...