Προς το περιεχόμενο

New extreme game pc

podarilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ριξε απο τον επεξεργαστη, παρε τον Ε6600, μπορεις ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ να ξεπερασεις τον 6700 με overclock.

Μην παρεις αυτη την καρτα ηχου, ειναι καλυτερη αυτη που εχει η μητρικη.

Ολα τα αλλα Οκ μου φαινονται, απλα μια διαπιστωση εκανα με τις μαρκες. ;)

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι είναι ακριβώς το overclock?????

Πώς μπορώ να καταλάβω αν μια motherboard ταιριάζει με τη Vga και με τα άλλα εξαρτήματα????????

Έχουν 100 euro διαφορά και είναι πιο καλός ο 6600 απο τον 6700???????? Παράξενο μου φαίνεται !!

Φαίνουνται ίδοι μονο στο Processor Clock έχουν διαφορά που είναι πιο καλός ο 6700. Πάντα Φιλικά

Αλλα τι είπαμε οτι ειναι το overlock ???????????

Δημοσ.

Μια μικρη παρεμβαση...

1)Απ όσο θυμαμαι τοτε που αλλαζα επεξεργαστες σα τα πουκαμισα οι tray εκδοσεις εχουν 1 χρονο εγγυηση και οι box 3...

Δεν θα επαιρνα ποτε επεξεργαστη σε tray μονο και μονο γιατι εχει πολυ μικρή εγγυηση(10-15euro διαφορα στη τιμη δεν αξιζει)

2)Ειπες οτι το θες για gaming....Απο ποτε ενα gaming pc θα πρεπει απαραιτητα να εχει υδροψυξη ή καποιο πανακριβο cooler? Ακομα και με ενα μετριο o/c το stock cooler μια χαρα θα τα καταφερει!

Κοροιδευουμε τις γυναικες οτι ειναι fashion victims κι εμεις γινομαστε tech victims σε πολυ χειροτερο βαθμο απ αυτες...

Παρε το pcακι που εφτιαξες με box επεξεργαστη και θα εισαι μια χαρα!μη γινεσαι θυμα(οπως ημουν κι εγω καποτε)

Δημοσ.

ρε παιδια αν το τρελάνει στα παιχνίδια κ στο o/c(έστω κ λίγο) οι θερμοκρασίες θα ανεβούν κ τα fan θ'αυξήσουν στροφές κ τότε ποιος τα λυπάται τα αυτιά μας...δν του πρότεινα να πάρει καμιά τρελλή w/c με 2 τριπλά ψυγεία,φοσφορίζοντα υγρά κ λοιπές μπαρούφες...αλλά ένα απλό αλλά αξιόπιστο συστηματάκι με 100-150 είναι ότι πρέπει...δν λέω πολλές φορές παρασύρομαι κ αγοράζω πράγματα χωρίς ιδιαίτερο λόγο αλλά οι συμβουλες που δίνω είναι "μετρημένες"...

Δημοσ.
Μια μικρη παρεμβαση...

1)Απ όσο θυμαμαι τοτε που αλλαζα επεξεργαστες σα τα πουκαμισα οι tray εκδοσεις εχουν 1 χρονο εγγυηση και οι box 3...

Δεν θα επαιρνα ποτε επεξεργαστη σε tray μονο και μονο γιατι εχει πολυ μικρή εγγυηση(10-15euro διαφορα στη τιμη δεν αξιζει)

2)Ειπες οτι το θες για gaming....Απο ποτε ενα gaming pc θα πρεπει απαραιτητα να εχει υδροψυξη ή καποιο πανακριβο cooler? Ακομα και με ενα μετριο o/c το stock cooler μια χαρα θα τα καταφερει!

Κοροιδευουμε τις γυναικες οτι ειναι fashion victims κι εμεις γινομαστε tech victims σε πολυ χειροτερο βαθμο απ αυτες...

Παρε το pcακι που εφτιαξες με box επεξεργαστη και θα εισαι μια χαρα!μη γινεσαι θυμα(οπως ημουν κι εγω καποτε)

Δηλαδή τη box επεξεργαστη δώσε μου url. PLEAZZZZZZZZ

Δημοσ.
Ριξε απο τον επεξεργαστη, παρε τον Ε6600, μπορεις ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ να ξεπερασεις τον 6700 με overclock.

Μην παρεις αυτη την καρτα ηχου, ειναι καλυτερη αυτη που εχει η μητρικη.

Ολα τα αλλα Οκ μου φαινονται, απλα μια διαπιστωση εκανα με τις μαρκες. ;)

Απο ένα άρθρο που διάβασα http://www.techteam.gr/index.php?act=kb&article=169

Φοβάμαι να κάνω overclock 14 χρονών είμαι κάτσε να πάω καμιά 20 να έχω εμπειρίες και μετα βλέπουμε.

Πώς μπορώ να καταλάβω αν μια motherboard ταιριάζει με τη Vga και με τα άλλα εξαρτήματα????????

Δημοσ.
ρε παιδια αν το τρελάνει στα παιχνίδια κ στο o/c(έστω κ λίγο) οι θερμοκρασίες θα ανεβούν κ τα fan θ'αυξήσουν στροφές κ τότε ποιος τα λυπάται τα αυτιά μας...δν του πρότεινα να πάρει καμιά τρελλή w/c με 2 τριπλά ψυγεία,φοσφορίζοντα υγρά κ λοιπές μπαρούφες...αλλά ένα απλό αλλά αξιόπιστο συστηματάκι με 100-150 είναι ότι πρέπει...δν λέω πολλές φορές παρασύρομαι κ αγοράζω πράγματα χωρίς ιδιαίτερο λόγο αλλά οι συμβουλες που δίνω είναι "μετρημένες"...

Δηλαδή τι cooler μου προτείνεις να πάρω απο το πλαισιο με ΜΕΤΡΗΤΑ και όχι μέσω internet

Και τελικά να πάρώ αυτή τη VGA Xfx 8800 GTS 320 MB HTDP ή Sapphire 2900XT 512MB - HDMI

Δημοσ.

rotten crusader Εδω ρε συ δε ξερει τι ειναι το o/c κι εσυ λες οτι θα το τρελανει κι ολλας? :D επίσης τι σε κανει να πιστευεις οτι ενω παιζει battlefield με τσιτα τα ηχεια θα ακουει τους ανεμιστηρες? :D

Και στα games πλεον πιο πολυ ακουγονται οι vga παρα οι επεξεργαστες...

podarilos

Το o/c ειναι η διαδικασια κατα την οποια ανεβάζουμε τη συχνότητα ενος υποσυστηματος του υπολογιστή μας (π.χ cpu) πανω απο την default ρυθμιση που εχει κανει το εργοστασιο παραγωγης...

δηλαδη:αν για παραδειγμα ενας επεξεργαστης δουλευει στα 2ghz κι εμεις με διαφορους υποχθονιους τροπους του ανεβασουμε τη συχνοτητα π.χ στα 2.5ghz τοτε του καναμε o/c...

Αυτο βεβαια προυποθετει βαθια γνωση του υπολογιστη και των υποσυστηματων του αφου μπορει να αποφερει τη καταστροφη τους αν δε γινει σωστη ρυθμιση(οκ απο τα 2 στα 2.5 δε θα παθει τπτ:P )

Επίσης να ξερεις οτι αν κανεις o/c σε οποιοδηποτε εξαρτημα του υπολογιστή σου αυτοματος χανεις την εγγυηση της εταιριας(οχι οτι αν χαλασει θα καταλαβουν οτι ειναι απο o/c αλλα σου λεω τα τυπικα...)Επίσης μειωνεται και η διαρκεια ζωης τους...

Οι επεξεργαστες βγαινουν σε box εκδοση δηλαδη στο κουτακι εχει ανεμιστηρα επεξεργαστη και ψυκτρα(3 χρονια εγγυηση)

και σε tray εκδοση που ειναι πιο φθηνη εχει ενα χρονο εγγυηση και δε περιλαμβανει ψυκτρα και ανεμιστηρα

box cpu

p.s google is your friend search for : overclock guides

p.s2: Αν ποτε αποφασισεις να κανεις o/c πρωτα διαβασε πολυ πολυ καλα τα βηματα που πρεπει να κανεις καθως και τι πρεπει να κανεις σε περιπτωση που κατι παει στραβα.

Δημοσ.

Δηλαδή μπορώ να πάρω σε box Core 2 Duo 6700 (s775/2,67G) Tray (Χωρίς Cooler) αφού δεν τον έχει στην Ιστοσελίδα σε box. Πώς θα τον ζυτήσω?????

Αν η έκδοση είναι try τι έξτρα ψύξη μου προτείνεται απο το plaisio????

Και τελικά να πάρώ αυτή τη VGA Xfx 8800 GTS 320 MB HTDP ή Sapphire 2900XT 512MB - HDMI??????

Δημοσ.
Δηλαδή τι cooler μου προτείνεις να πάρω απο το πλαισιο με ΜΕΤΡΗΤΑ και όχι μέσω internet

Και τελικά να πάρώ αυτή τη VGA Xfx 8800 GTS 320 MB HTDP ή Sapphire 2900XT 512MB - HDMI

για vga πάρε 2900,αλλά πρόσεξε:η 2900 έχει 2 μοντέλα:1 saphire k 1 gecube...μια απ'τις 2-η saphire νομίζω-παρουσίασε προβλήματα σε αρκετούς...ψάξτο λίγο πριν πάρεις...

κοίτα αν αποφασίσεις να πάρεις ψύκτρα πάρε Scythe

Cooler Ninja Plus Rev.B ή κατι αντίστοιχο,δλδ συνδυασμό παθητικής-χάλκινης πάντα-ψύξης με ανεμιστήρα,αλλά μν κάνεις o/c αν δν χρειάζεται

Δημοσ.

Εσέις ποιά mother με ποιά vga μου προτείνετε να πάρω ώστε να μην βρεθώ κορόιδο.

Γιατί απο ότι ξέρω η Xfx 8800 GTS 320 MB HTDP που βάζω είναι απο τι μιά είναι κορυφαία αυτή τη στιγμή και υποστηρίζει και DirectX10, όμως θα την ακριβοπληρώσω αυτή την περίοδο... και το κακό είναι ότι αυτή την περίοδο δεν βγαίνουν και τα πλεον αναμενόμενα Games της χρονιάς... Άρα προς τα Χριστούγεννα που θα βγουν τα αναμενόμενα παιχνίδια, η τιμή της κάρτας μου θα έχει πέσει αρκετά... μόνο στο Stalker έχει προβληματακια...

Εσέις ποιά mother με ποιά vga μου προτείνειτε να πάρω ώστε να μην βρεθώ κορόιδο.??????????

Δημοσ.
να μου εξεγήσει αναλυτικά πως γίνεται να βάλω τα windows xp αν ο υπολογιστής έχει απο την αρχή τα windows vista home premium.

Για να έχει ο υπολογιστής windows vista home premium πάει να πει ότι τα έχεις σκάσει χοντρά και τα έχεις πληρώσει. Είναι κρίμα να τα πληρώσεις και να μην τα χρησιμοποιήσεις. Αν είναι να βάλεις XP , παίρνεις το μηχάνημα χωρίς λειτουργικό και βάζεις τα XP που θα ... σου φέρει ο νονός !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...