Προς το περιεχόμενο

New extreme game pc

podarilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πληροφοριακα τα 266$ ειναι 197.88 ευρω,oσο κανει δηλ 10ευρω λιγοτερα(σιγα τη διαφορα) απο οσα κανει τωρα ενας Ε6600,με cooler και πολυ ανωτερος;).Οποτε νομιζω πως αξιζει ενας μηνας αναμονης....

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απ'οτι φαινεται ναι.Εγω παντως στο google εκανα τη μετατροπη οποτε λογικα πρεπει να ειναι ενημερωμενο με τις ισχυουσες ισοτιμιες...

Δημοσ.
Oxi ta $266 einai peripou ?266 giati opos lene kai oi eteries pliroforikis "Mikroteri agora i europi" kai sxedon oti erxete kanei oso kai se dolaria.

Σωστός,ποτέ δεν θυμάμαι να ισχύει η ισοδυναμία δολλαρίου-ευρώ!Στην πληροφορική μιλάω πάντα ε:roll:

Δημοσ.

.-offtopic-plaka plaka nai...k go perimena na kanei kana 600? ο 6600 pou eixan pei oti 8a pigaine sta 400+$ alla k pali to plaisio 400 k kati ton eixe...aplos kalo einai na eimaste akriveis,kalitera na poume oti 8a pesoun oi times parana poume 8a kanei toso apo dikia mas madepsia xoris stoixeia.-offtopic-

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά έχω μιά ένσταση. Ρε παιδιά καλα όλα αυτά δεν λέω αλλα το θεωρώ λιγο υπερβολικό. Θα μου πείτε ανάογα τη χρήση. Δεν διαφωνώ αλλά κ πάλι μια χαρά θα κάνεις δουλειά με μία 8600GT 512MB. Στο μόνο που συμφωνώ κ δεν θα σου πρότεινα για κανέναν λόγο να το αλλάξεις είναι η μνήμη γιατί τώρα με τα (S)vista (γιατί σε κάνα χρόνο όλα τα παιχνίδια θα βγαίνουν σε (S)vista) το 1 GB είναι πλέον λίγο. Κ ίσως είναι λίγο υπερβολικός ο CPU σου. Θα προτιμούσα αυτον Core 2 Duo 6700 (s775/2,67G) Tray (Χωρίς Cooler) . Πιστεύω ότι είναι πολύ καλός για game PC. Αν κάνεις αυτά θα σου πρότεινα αυτά που γλιτώνεις να τα βάλεις για ια υδρόψυξη που είναι απαραίτητη (κατα τη γνώμη μο) για ένα game PC.

Δημοσ.

re mn to mperdeuoume to palikari...na mas pei ti paixnidia paizei k an to 8elei g o/c k na tou proteinoume ena sistimataki sta lefta pou 8elei...+8600=tsampa lefta...kalitera na parei 1950pro k na einai comple...game pc dn 8elei idropsoski agapite...mn ploutizoume tsampa tis etairies..o cpu pou dialexe 8a f8ininei mesa ston epomeno mina...nai 2gb ram opos k dipote

Δημοσ.

Λοιπόν άλαξα λίγο το σύστημα γιατί νομίζω πως δεν θα εκμεταλλευτώ τη δύναμη του παραπάνω συστήματος και έτσι αποφάσισα αυτό:

Floppy disc: 3.5'' Λευκό (IDE) ΜΕ 7 in 1 Card Reader

Ram:TeamGroup Ram 2GB Kit DDR2 800MHz Elite

Σκληρός (2χ) : Seagate 320GB (7200rpm, 16 MB, SATA 2)

DVD rom : LG 16x52 GDR-8164BB (Bulk) - Beige

VGA: Xfx 8800 GTS 320 MB HTDP

CPU : Intel Core 2 Duo 6700 (s775/2,67G) Tray (Χωρίς Cooler)

Τροφοδοτικό: Enermax 535W FMA2

EXTRAS: 700649 701092

Cpu cool : AVC Cooler T15-12

Θήκη: Thermaltake VB1000 Soprano Black

Moterboard: Xfx nForce 680i LT SLI (s775, DDR2)

κάρτα Ήχου:Creative Audigy SE Bulk

Λογικά η motherboard xfx μαζί με τη VGA xfx Θα Βγάζει φωθιές!!

Θέλο σχόλια και προτεινόμενες αλαγές

Δημοσ.

Αν μπορεί κάποιος να μου φτιάξει ένα συστήματακι για εμένα διαθέτο το ανότερο 1500 Euro.

Να μου δώσει url για υδρόψυξη και κάποιος να μου εξεγήσει αναλυτικά πως γίνεται να βάλω τα windows xp αν ο υπολογιστής έχει απο την αρχή τα windows vista home premium.

THANXxxxxxxxxxxx

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω οτι η έξτρα ψύξη είναι τσάμπα λευτά.

Ουτος η άλλος εγώ δεν κάνω συναλλαγές μέσω internet γιατί δεν μου το επιτρέπουν οι γονείς μου.

Αλλα για το παραπάνο σύστημα τι λέτε.???????

• Moderators
Δημοσ.
Λογικά η motherboard xfx μαζί με τη VGA xfx Θα Βγάζει φωθιές!!

Aυτο ειναι μεγα λαθος!

Δηλαδη αμα εβαζες μια 8800GTX σε (άκουσον ακουσον!) τσιπ της Ati (RD600 π.χ.), θα πηγαινε μαπα?

Η μηπως αμα πηρεις μητρικη ASUS και βαλεις καρτα γραφικων 8800GTX ASUS θα πηγαινει καλυτερα απο αντιστοιχες υλοποιησεις της XFX, Albatron, POV κτλ?

Και βεβαια οχι!

Α, και η υδροψυξη δεν ειναι τσαμπα λεφτα, αλλα ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να ξερεις τι κανεις.....

Δημοσ.

Δηλαδή τη motherboard και τι vga μου προτείνεις???

Και για ψύξη απο το πλαισιο με μετρητά τι μου προτείνεις???????

Απο που μπορώ να καταλάβω αν μια motherboad ταιριάζει με τη vga και τα εξερτήματα του Η/Υ??????????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...