Προς το περιεχόμενο

pro evolution soccer vs fifa

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε συγκρινονται οι τιτλοι.

Οχι διοτι υπαρχει χαωδης διαφορα αλλα διοτι ειναι τελειως διαφορετικη τιτλοι με αλλη φιλοσοφια.Το pro ειναι emulator ποδοσφαιρου ενω το φιφα ειναι πολυ περισσοτερο arcade.

Βεβαια,μετα το φιφα 2006 τα πραγματα αλλαξαν καθως η ΕΑ τεινει κι αυτη προς το simulator πλεον.Τα πηγε σχετικα καλα,αλλα το pro βρισκεται σε αλλον πλανητη.Δυσκολα θα το φτασει...Βεβαια ειναι καλο που υπαρχει ανταγωνισμος πλεον.

Δημοσ.

συμφωνώ με τον sheik αν και με το pro μου συμβαίνει κάτι περίέργο, μου αρέσουν περισσότερο παλαιότερες εκδόσεις παρά η τωρινή, το αγαπημένο μου είναι το pes4.5 winning eleven 6.5 νομίζω σε ntsc japanese.

Δημοσ.

Κι εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου deus. Το θέμα είναι οτι το pro έχει φτάσει πλεον σε ενα αλφα επίπεδο, και σε κάθε νεα έκδοση δοκιμάζει κάποια πράγματα, άλλα του βγαίνουν (οπότε προκύπτει νεα αγαπημένη έκδοση) κ άλλα όχι αλλα το επίπεδο είναι πάντα ψηλά.

Btw οι "υποστηρικτές" του φιφα λένε οτι έχει καλύτερα γραφικά...who the fck cares? :-P

Δημοσ.

Το Fifa ειναι κατι σαν τις ταινιες blockbuster.

Τρομερο περιτυλιγμα που προσελκυει το κοινο,σχετικα διασκεδαστικο -arcade- gameplay που ομως δεν ενοχλει και γενικως αν γουσταρεις ενα "στα γρηγορα" που λεμε,το fifa ειναι το καταλληλο.Στο pro βεβαια,δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.Ειδικα η διαφορα ενος αρχαριου με εναν εμπειρο θα φανει απο τη 1η στιγμη(και απο τα 7 γκολακια που θα ρουφηξει ο αλλος).Στο φιφα παλι ακομα και ενας που παιζει καθημερινα μπορει να χασει απο εναν αρχαριο.

Βεβαια τα καλυτερα γραφικα,οι επισημες αδειες ομαδων και πρωταθληματων του δινουν για μενα τεραστιο πλεονεκτημα που ομως δεν μπορει να αντισταθμισει το μειονεκτημα του gameplay.Αν και οπως ειπαμε τα τελευταια 2 χρονια εγιναν καλες προσπαθειες.

Ετσι και τα ζωα στη ΚΟΝΑΜΙ επιτελους βαλουν μυαλο και σκασουν λιγα παραπανω για να παρουν τις αδειες,τοτε δε θα μιλαμε καν για fifa.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...