Αρχέλαος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Αυτη η κατασταση με τα σκοπια εχει φτασει στο απροχωρητο!!!Πραγματικα πιστευουν οτι ο Μεγας Αλεξανδρος δεν ειχε καμια σχεση με τους υπολοιπους ελληνες και πιστευουν οτι ειναι δικος τους ηρωας.Και φυσικα εχουν την υποστηριξη και απο καποιους αλλους που ομιλουν αγγλικα...Αναρωτιεμαι τι θα γινει...119 χωρες νομιζω τους εχουν αναγνωρισει ως "Μακεδονια".Νομιζω οτι πρεπει να κινητοποιηθουμε καπως διοτι θα εχουμε προβλημα....
MariaTs. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ντου από παντού... Έλεος ρε παιδιά με το θέμα! Χίλια δυο τόπικς έχουν ανοιχτεί για το σκοπιανό! :twisted:
antreaslam Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 χχχμμμμ....μάλιστα! όλοι στα όπλα,να πάρουμε τα σκόπια!!! ΝΤΟΥ! Αν εσύ πιστεύεις ότι ο κεμάλ είναι έλληνας,και το αφιον καρά χισάρ επίσης ελληνικό, λες να προσβάλεις κανά τούρκο? και το κυριότερο...τους δόθηκε το όνομα μακεδονία,γιατί δεν είναι (δεν ξέωρ πως ακριβώς να το εξηγήσω) "κατοχυρωμένο" πουθενά! Τέλος πάντων,έχουμε (κατά τη γνώμη μου),πολύ σοβαρότερα πράγματα που πρέπει να μας βγάλουν στους δρόμους ,από την υπηκοότητα του Μ.αλεξανδρου και τις ταυτότητες του παρασκευαιδη...
kostasSTi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Αρχέλαε αυτό που λες είναι μόνο για όνειρο... Έχεις δει εσύ τα τελευταία 20 χρόνια (τόσο θυμάμαι εγώ τουλάχιστον τέτοια πράγματα) καμία κυβέρνηση ή έστω κανένα κόμμα να κάνει φασαρία ή να προσπαθεί να προωθήσει την αλήθεια στο εξωτερικό? Όχι. Πως λοιπόν θα μάθει ο κόσμος τι γίνεται? Από αυτόν φυσικά που ασχολείται να τον ενημερώσει. Ποιος το κάνει αυτό? Μα τα Σκόπια φυσικά! Άρα, τι επικρατεί στον κόσμο??? Η δική τους "αλήθεια" (ο θεός να την κάνει)... Εγώ το μόνο που περιμένω πια, είναι να δω τα Σκόπια να μας κυνηγάνε στα διεθνή δικαστήρια γιατί τους κλέψαμε το όνομα και εκμεταλευόμαστε την ιστορία τους... Βάζω και στοίχημα αν θέλετε. (Ένα βράδυ είναι γ@μω το κέρατό μου τα Σκόπια. Να μπούμε να το κάνουμε λαμπόγυαλο)
realestate Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Αφου εμείς οι ίδιοι δεν σεβόμαστε την γλώσσα μας και την πατρίδα μας τι να σου κάνουν και οι ξένοι !!! Και για να μην παρεξηγηθώ για το λεγόμενα μου , θα σας εξιστορήσω το παρακάτω : Το 1986 που υπηρετούσα στην Φλώρινα στο πρώτο σύνταγμα πεζικού , άκουγα τους Φλωρινιώτες , να μιλάνε κατά κόρον , μια περίεργη γλώσσα !! Οταν τους ρώτησα τι γλώσσα είναι αυτή ρε παιδιά , μου απάντησαν .....Γιουγκοσλάβικα !!!Και έρχομαι εγώ τώρα και ρωτάω , αν πήγαινε τότε -γιατί δεν ξέρω για τώρα -καποιος αγγλόφωνος ( που αναφέρατε και πιο πάνω )και άκουγε τους Ελληνες της Φλώρινας να μιλάνε αυτή την γλώσσα , τι συμπεράσματα θα έβγαζε ? Μόνοι μας λοιπόν βγάζουμε τα μάτια μας και συν τοις άλλοις υποτιμούμε την γλώσσα μας και την πατρίδα μας
Αρχέλαος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Για οσους ενδιαφερονται...Την απαντηση την εδωσε ο Μεγας Αλεξανδρος το 334 πΧ μετα τη μαχη του Γρανικου...Εστειλε 300 περσικες ασπιδες στην Αθηνα(γιατι 300 αραγε?)με την επιγραφη ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΠΛΗΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ...Αμα ειναι στραβοι και δε λενε να καταλαβουν καποια απλα πραγματα(οι σκοπιανοι) τοτε γινονται πραγματικα γελοιοι και φαιδροι
omnislash Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 άκουγα τους Φλωρινιώτες , να μιλάνε κατά κόρον , μια περίεργη γλώσσα !! Οταν τους ρώτησα τι γλώσσα είναι αυτή ρε παιδιά , μου απάντησαν .....Γιουγκοσλάβικα ναι γιατί πουν το παράξενο;Σλάβοι είναι σλάβικα θα τα μιλάνε.Και μάλιστα σε έξι χωριά νομίζω ότι εκλέγουν και Σλάβους δημάρχους.Το 50 και το 60 που τυς κυνηγάγαμε το ξέρεις;οχι ότι και οι Βούλγαροι δεν έκαναν το ίδιο; Τώρα η λύση είναι απλή.Κάθε διευρυνση της ΕΕ που θα περιέχει Βαλκανική χώρα θα αποφασίζεται στην Ελλάδα μέσψ δημοψηφίσματος.Ε θεωρώ πως το 80% των Ελλήνων δε θα ήθελε να μπει η Βαρδάσκα με το όνομα "Μακεδονία" πολύ σοβαρότερα πράγματα που πρέπει να μας βγάλουν στους δρόμους ,από την υπηκοότητα του Μ.αλεξανδρου και τις ταυτότητες του παρασκευαιδη... Nαι ναι τους καημένους τους μεταναστες.Σνιφ κλαψ λυγμ.Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ νομίζω κάνουν συγκέντρωση .Οταν οι φοιτητές τους λέγανε να κάνουν απεργία στα @@ τους γράφανε.
Αρχέλαος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ...ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ...ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΜΑΘΗΣ Ο ΑΛΛΟΣ
kostasSTi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Α, μη σκας! "Είναι πλαστό κύριε" θα σου πούνε. Και μη νομίζεις οτι δίνει και κανένας άλλος σημασία στον κόσμο για ένα όνομα... Τα αμερικανάκια μας την κάνουν αναγνωρίζοντας τους έτσι για το σπάσιμο...
small change Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Νομιζω οτι πρεπει να κινητοποιηθουμε καπως διοτι θα εχουμε προβλημα.... Τι είδους πρόβλημα;
kostasSTi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Άντε ντε, τι πρόβλημα... Από το να μας τρέχουν στα δικαστήρια, μέχρι να μας πάρουν και αυτά τα λίγα αρχαία που μείνανε από τους αρχαιοκάπηλους και έχουμε ως απόδειξη οτι κάποτε (έστω) είχαμε πολιτισμό. Αλλά αν ρωτάς ακόμα τι πρόβλημα, άσε μην ασχολείσαι...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=170081
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.