Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με χρεωστικη και ebetting

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια χτες εβγαλα μια χρεωστικη απο την τραπεζα πειραιως και προσπαθω απο το πρωι να κανω εναν λογαριασμο στο sporingbet αλλα και το bet&win αλλα μου γραφει συνεχεια failed.Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

ena leptaki, stin eurobank pou exo ego gia na arxisi na douleuei i karta prepei na valeis to elaxisto 30 euro, esena einai apo 10???? ( milao panta san proti fortisi)

episis giati den pernis tin pireos tilefono na tous peis to provlima??

Δημοσ.

θα το δοκιμασω παλι την δευτερα...απλα το εβαλα τωρα επειδη η υπαληλος που μου την εβγαλε ειπε οτι θα ενεργοποιηθει σε καμια ωρα

Δημοσ.

να σε ρωτήσω και εγώ κάτι.Συνήθως αυτές οι εταιρείες έχουν και κάποιο ελάχιστο ποσό κατάθεσης, που στα περισσότερα είναι 10?.Μήπως κάνεις κατάθεση μικρότερο ποσό?

αυτο για αρχή.

β) η κάρτα σου έχει την ένδειξη electron πάνω?

Δημοσ.

α)το sportingbet εχει ελαχιστο ποσο καταθεσης τα 10 ευρω...τοσα προσπαθησα να καταθεσω και εγω

β)η καρτα μου εχει ένδειξη visa μονο αλλα ενας φιλος μου παιζει στο sportingbet με την ιδια καρτα οποτε δεν νομιζω να ειναι εκει το προβλημα

Δημοσ.

οκ.. αναζητούμε όμως τις πιθανές αιτίες και να άλλη μια.Διάβασε τους όρους της σπορτινγκμπέτ και δες αν σε χρεώνει προμήθεια.Αν ναί και εσύ λές 10? κατάθεση + προμήθεια =υπέρβαση λογαριασμού και άρα απόρριψη!

Δημοσ.

εκανα μια δοκιμη να κανω και εναν λογαριασμο στο paypal και εκει μου ελεγε τα ιδια δηλαδη οτι η καρτα εχει γινει deny εστειλα και ενα mail στην τραπεζα πειραιως και περιμενω να δω τι θα μου απαντησουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...