Προς το περιεχόμενο

Not another battery topic :P

mrFrodo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όοοοοχι, δεν θα ρωτήσω τα συνηθισμένα καθότι ούτε εγώ είμαι συνηθισμένος :Ρ

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Έχω το λαπτοπ μου και κάθεται και 1-2 φορές το μήνα του αδειάζω τη μπαταρία για να την κρατάω σε φόρμα.

Το έρμο το Mobmeter μου έδειχνε μέχρι χθες wearout level 19%. Το άδειασα μια φορά, τσουπ 25% δεύτερη, τσουπ 38%, τη τρίτη και καλύτερη, 50% έτσι αυτοκρατορικά και δικτατορικά.

Αφήνω το λοιπόν τη μπαταρία να "αδειάσει", κάνει το hibernate του το πισι, ξαναπατώ το power και Ω του παραδόξου θαύματος, το πισι συνεχίζει να παίζει για άλλο ένα μισάωρο(συνολικά η μπαταρία απ' την αρχή κρατούσε 1 ώρα και κάτι λεπτά), με ένδειξη στο μετρητή μπαταρίας 0%.

Το γλιτώνω το φορμάτ κάπως;

Μερσι :)

Δημοσ.

Την μπαταρια θα την χρησιμοποιης μονο οταν δεν βρισκεις ρευμα. Κ οταν εχεις ρευμα απο καπου να μην εχεις την μπαταρια πανω. Να την αφηνης να φορτιζη με κλειστο το Λαπ Τοπ. Τωρα αν κανεις ταξιδια η εισαι στον δρομο ε η φθορα ειναι λογικη. Την μπαταρια δεν χρειαζετε να την αποφορτιζης με το Ζορι αλλα οταν βλεπεις οτι θα κανεις καιρο να την χρησιμοποιησης δεν υπαρχη προβλημα να ειναι φορτισμενη. θα την φορτιζης στο full κ οποτε την χρειαστης θα την βαζης.

Δημοσ.

Να είσαι καλά για τις συμβουλές αγαπητέ, αλλά ρωτάω ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα :)

Έχει εμφανώς "πειραχτεί" ο ACPI των XP και δεν διαβάζει καλά τη μπαταρία.

Δημοσ.

Ακομα στην εγγυηση δεν ειναι? Μηπως χρειαστη να το πας σε καποιον τεχνικο κ να του εξηγησης το προβλημα? Εγω ετσι βρηκα ακρη με πολλα πραγματα που δεν ηξεραν φιλοι. Αν βρεις ακρη απο καποιον τεχνικο πες το κ σε μας για να μην ψαχνομαστε.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι στην κωδικοποίηση του ACPI controller και σίγουρα όχι στη μπαταρία η οποία απ' ό,τι φαίνεται διαρκεί όντως όσο διαρκούσε.

Ο μετρητής της μπαταρίας του λειτουργικού έχει πρόβλημα.

Ρωτάω αν έχει ξαναπαρουσιαστεί το συγκεκριμένο πρόβλημα σε κάποιον και πώς το έλυσε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...