Προς το περιεχόμενο

Ποια είναι η καλύτερη motherboard αυτή τη στιγμή?

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φίλε Gary_Kokkin δεν θελω να κανω oc (οχι πως ξερω κι ολας...) αλλά θέλω να φτιάξω ένα καλό μηχάνημα. Σεβαστή η γνώμη σου όπως και του billpeppas. Πέρα από κει εσύ έχεις να προτείνεις κάτι διαφορετικό, πιο τεκμηριωμένα? Φιλικα..:D

Oπως ήδη σου απάντησα,ο καθένας έτσι μπορεί να σου προτείνει δεκάδες συνδιασμούς ,όπως το καταλαβαίνει κανείς,εγώ θα πώ αυτό,ό άλλος άλλο,δεν βγαίνει έτσι νόημα με το προσωπικό μας γούστο.....και ήδη εχουν αναφερθεί το πλαίσιο (τα chipset) που πρέπει να κοιτάξεις σε μια μητρική,οπότε το ένα άλλο μοντέλο δεν έχει τόσο νόημα να αναφερθεί και θ'ανακυκλώνουμε τα ίδια thread με thread.

Είναι πιό εύκολο το να κάνεις μια συγκρεκριμένη αναζήτιση,να διαβασεις review (πχ όπως αυτά που παράθεσα),να βγάλεις μέσο όρο,γιατί δεν σημαίνει ότι ισχύουν 100% πάντα ότι διαβάζουμε......και αν δεν καλύπτεσαι τι θες πραγματικά με τις ανάγκες σου,είτε ρωτάς συγκεκριμένα "το τάδε αξίζει",είτε αν εχεις αμφιβολίες περί τεχνολογίας για την εποχή ,φύλαξε τα χρήματά σου για 4-5 μήνες να κατασταλάξουν τα πράγματα....

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπερα,θελω να βαλω ενα 6420 με 2Gb ddr2 ocz sli ready(πολυ ακριβες ακομα οι dd3!) και θα ηθελα να εχω δυνατοτητα SLI.Προκειται να μπει στο συστημα μια(αρχικα) 8800gtx αλλα νομιζω οτι καλυτερες επιδοσεις θα εχεις με ενα καλο o/c(με καλη αεροψυξη) παρα με sli σωστα(αναλυσεις οθονης το πολυ ως 1600x1200);Τι προτεινεις γα mobo γιατι σκεφτομουν για abit αλλα με εβαλες σε σκεψεις με αυτα που εγραψες.Το φθηνο fatality που εχει βγαλει τι λεει για o/c και sli μαζι;δλδ προτεινε μου κιολας αν ειναι καλυτερες επιδοσεις για παιχνιδια κυριως 2 θηρια 8800gtx ή o/c στο συστημα (γιατι και τα δυο μπορουμε να τα χουμε η μπορουμε); Εχω ηδη ενα TT Tp 850w.Επισης νομιζω οτι ειναι νωρις για p35

Δημοσ.

Οπως κατάλαβα θες σύστημα βασικά για παιχνίδια,αλλα με επεξεργαστή Ε6420,δεν χρειάζεται να δώσεις πολλά για μνήμες,και με βάση αυτές να πάρεις μητρική-Αν δεν έχεις χόμπυ ν'αλλαξεις πολύ σύντομα πάλι την σύνθεση του υπολογιστή σου,παίρνεις μια καλή μητρική με 965chipset,τώρα που έχουν πέσει οι τιμές, και φθηνότερες αλλά καλές μνήμες και με ένα καλό τροφοδοτικό,είσαι εντάξει με οc και την 8800GTX (και το καλύτερες επιδόσεις είναι σχετικό πάντα στους υπολογιστές)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...