Προς το περιεχόμενο

Ποια είναι η καλύτερη motherboard αυτή τη στιγμή?

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή δεν μπορώ να το φωτογραφίσω βγαίνει θολο σου γράφω τι γραφουν πάνω τους ok ?

Από πάνω προς τα κάτω στο chip

Team

0721K Elite

T 2D648MT-8

TCT265-L93G

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτά είναι τα Batch/SKU IDs της TeamGroup δυστυχώς δεν βοηθάνε.

Ο τυπάς που πήγε 1200 με 2.4V ήταν lucky bstrd :D γιατί του έκατσαν Micron D9.

Αν είσαι άτυχος και έχεις Elpida ή Powerchip με 2.4V για 5 λεπτάκια μπορείς να τις πάρεις και στο χέρι.

Αρχικά δοκίμασε να τις βάλεις στα DDR-800 με timings 3-3-3-4 και τάση 2.25V

Δημοσ.

ο τύπος έλεγε ότι είναι 90% σίγουρος πως έχουν ProMos τελοσπάντων αυτές τι παίζει να είναι ?

PCS παίζει να είναι γιατί έχουν μια κουκίδα μονο πάνω τους και αν θυμέ με πια είναι PCS με 3 είναι κανονικά

Δημοσ.
Anepifilakta H Ga-n680sli-dq6 Thn Exw Kai Pataei Poly Kalo Oc Se Gpu Kai Karta Ka8ws Exei Kai Poly Kala Bios

ti karta tis exeis petaksei kai ti cpu?

kai to oc apo poso se poso to piges kai sta dio? 8-)

Δημοσ.
ti karta tis exeis petaksei kai ti cpu?

kai to oc apo poso se poso to piges kai sta dio? 8-)

Τo παιδί σε ένα άλλο post του αναφέρομαι στον ZRX πώς λέγεται, έλεγε ότι έχει mobo GA DS4, τον ρώτησα επειδή εδώ έλεγε ότι είχε DQ6 και τελικά έχει κάνει λάθος DS4 έχει...

Δημοσ.

Gary, οι E6300 εκεί τερματίζουν με αέρα.Και όπως σου είπα...δώσε σημασία "κάθε C2D/C2Q επεξεργαστής έχει ένα FSB 'wall' ".

π.χ. ο Core 2 Extreme X6800 μου στην Asus Commando που έχω εδώ τερματίζει στα 520MHz FSB με αέρα.

Ο ίδιος με extreme cooling παίζει στα 543MHz FSB στην ίδια Commando.

E6600 φίλου μου παίζει στην Commando μου στα 593MHz FSB.

Got the point ? ;)

Επίσης μην ξεχνάς ότι μιλάμε για Core 2 Quad όπου το θέμα FSB είναι πολύ ευαίσθητο θέμα.

Αν δεν έχεις το πρόβλημα να στρέψεις το παιδί σε P965 mobo και να έχει χαμηλά FSB limit, sorry αλλά you'll be the one to blame... :(

anyways αρκετά είπα ήδη...ας αποφασίσει ο ίδιος.

Δημοσ.
paidia auti http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.526674 axizei?

apo reviews pou diavasa akousa poli kala logia.tin exei kaneis na mas pei entipwseis?

Δεν μας λες και πολλά...τι CPU έχεις, τι 'σκοπούς' έχεις, κλπ.

Αλλά...θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις 'thread hi-jacking' και όταν θες να ρωτήσεις κάτι να ανοίγεις το αντίστοιχο thread στην κατάλληλη κατηγορία.

Αν ο καθένας με ερωτήσεις/πρόταση για motherboard πέταγε εδώ την ερώτησή του τι θα γινότανε ? ;)

friendly,

bill

Δημοσ.

diavasa to thread apo tin arxi mou k apo oti katalava leme gia tin "kaliteri" mitriki.opote den pisteuw oti eimai k poli off-topic.apo cpu ena c2d 4300 k 2x1gb geil ultra low latencys pc6400.thelw oc alla den thelw trelo mias k exw mia thermatake big-typhoon gia psixi...apla apo oti eida i mitrikoula fainetai polla iposxomeni afou ipostirizei k quad k ddr3 pou pisteuw oti se ligo kairo tha pesoun oi times tous!

Δημοσ.
Gary, οι E6300 εκεί τερματίζουν με αέρα.Και όπως σου είπα...δώσε σημασία "κάθε C2D/C2Q επεξεργαστής έχει ένα FSB 'wall' ".

π.χ. ο Core 2 Extreme X6800 μου στην Asus Commando που έχω εδώ τερματίζει στα 520MHz FSB με αέρα.

Ο ίδιος με extreme cooling παίζει στα 543MHz FSB στην ίδια Commando.

E6600 φίλου μου παίζει στην Commando μου στα 593MHz FSB.

Got the point ? ;)

Επίσης μην ξεχνάς ότι μιλάμε για Core 2 Quad όπου το θέμα FSB είναι πολύ ευαίσθητο θέμα.

Αν δεν έχεις το πρόβλημα να στρέψεις το παιδί σε P965 mobo και να έχει χαμηλά FSB limit, sorry αλλά you'll be the one to blame... :(

anyways αρκετά είπα ήδη...ας αποφασίσει ο ίδιος.

Ο τίτλος του thread δεν είναι "Ποια είναι η καλύτερη motherboard αυτή τη στιγμή?" και λογικά κάθε review είναι ανεκτό να γίνει ποστ χωρίς σχόλια όπως και κάθε γνώμη-Τωρα αν ο μοναδικός που μιλά για quad εδώ μέσα,είσαι εσύ ενώ υπάρχουν και άλλες "επίσημες" κα μη γνώμες,γιατί δεν αφήνεις άλλους να διαβάσουν να κρίνουν και να αποφασίσουν τι θέλουν? Και μη ξεχνάς εσύ ανέφερες για την νέα Αsus P3K σαν προταση:-)

Δημοσ.
Τωρα αν ο μοναδικός που μιλά για quad εδώ μέσα,είσαι εσύ

Βρε συ, εμείς δεν επικοινωνούμε μου φαίνεται.

Το παιδί, που άνοιξε το thread προφανώς δεν είχε τις γνώσεις, έστω τις βασικές του να γνωρίζει ότι "καλύτερη μητρική αυτή τη στιγμή" δεν υφίσταται ούτε υπήρξε ούτε θα υπάρξει ποτέ.

Όμως...έπειτα από ερώτημα το παιδί είπε

Θέλω να πάρω Core 2 Quad Q6600...και να κάνω και overclocking

Και μη ξεχνάς εσύ ανέφερες για την νέα Αsus P3K σαν προταση:-)

Μα αφού το παιδί θέλει Quad και overclocking, η μόνη λύση είναι καλό P35 mobo, οπότε πάμε είτε σε P5K Deluxe είτε P5K3 Deluxe όπως είπα σε προηγούμενο post μου.

Διάβασε πάλι τα post μου καλά και προσεχτικά, όπως και τα post του iss... ( thread starter )

Δημοσ.

o billpeppas me katalave.... ;-) exeis na proteineis ena sunoliko paketo me budget ews 1400euro apo motherboard mexri vga!? me mnimes, trofodotika, psyktres klp klp...? +an aksizei o quad pou lew auti ti epoxh kai me poia mobo pisteveis afou den ifistatai opos les <<kalyteri>> mobo san wrologia.... alla na anoigw 5 programmatakia (nero, vlc, word, winamp, azureus....) kai na min pairnei xampari, giati twra egw pio grigora perpataw apo to mixanima mou.... :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...