Προς το περιεχόμενο

DSL στην Ξάνθη!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θέλει μια φίλη μου να "βάλει DSL" στην πόλη της Ξάνθης, αλλά εκεί τελειώνουν οι γνώσεις και οι επιθυμίες της :mrgreen:

Θέλω να ρωτήσω άτομα που μένουν εκεί για το ποιά εταιρία να επιλέξει. Καλές ταχύτητες κτλ.. Επειδή από πόλη σε πόλη διαφέρουν τα πράγματα.

Θα της προτείνω πακέτο λογικά, με κανένα ασύρματο router κατά προτίμηση. (Και να μην έχει ασύρματο δε χάλασε και ο κόσμος..)

Δημοσ.

πες τη φίλη σου να μου τηλεφωνήσει και μπορώ να τη διαφωτίσω επί του θέματος....τις εχω δοκιμάσει ολες..τις εταιρίες.

Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω γιατί έχουμε κ εμείς στην παρέα μια τέτεια ακατανόμαστη...πολλά γέλια! Λοιπόν εγω τώρα έχω ΟΤΕ CONN-X 1mbit και πάει σφαίρα.Ακριβώς οσο πρέπει και ονομαστικά.Εχω δοκιμάσει παλιότερα FORTHNET και είχα κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά σε γενικές γραμμές οκ.HOL επίσης καλή όπως και η ALTEC 256 βέβαια οταν είχα πρωτοβάλει.Γενικότερα και από φίλους κ γνωστούς δεν ακούω ιδιαίτερα προβλήματα με τις διάφορες εταιρίες.

Δημοσ.

Έλα ρε, μια χαρά είστε. Δηλαδή έχεις 1Mbit και κατεβάζεις όλη μέρα με 100?

(αναρωτιέμαι πως να είναι). ok, θα της πω να πάρει conn x 1 mbit. Δίνει δώρο και ασύρματο ρούτερ...

Δημοσ.

εγω με 4νετ 1μβιτ κατεβαζω με 110 (αθηνα), και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

πριν παρει πακετακι, κοιταξτε να δειτε και τι δωρακια δινει το καθενα

και επισης αν θες ρουτερακι η οχι

Δημοσ.

..και για vivodi πλέον η 1024 πάει κανονικά, μέχρι πριν από 1-2 μήνες είχε προβλήματα (όπως και οι υπόλοιπες) αλλά τώρα όλα οκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...