kostasSTi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Είναι δυνατόν να είμαστε σε τέτοιο τεχνολογικό φόρουμ και να μη μιλάμε για WRC??? Και ειδικά για το Ακρόπολις που είναι και η έδρα μας... Προς στιγμήν το παρακολουθούμε από το site (acropolisrally.gr) κι από αύριο το πρωί από κοντά!!! Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής έχουν ως εξής: 1: ATKINSON Chris - PREVOT Stephane SUBARU Impreza WRC 06 29:59.0 2: GRÖNHOLM Marcus - RAUTIAINEN Timo FORD Focus RS WRC 06 29:59.3 3: SOLBERG Petter - MILLS Philip SUBARU Impreza WRC 06 30:00.3 4: HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo FORD Focus RS WRC 06 30:02.3 5: SORDO Dani - MARTI Marc CITROEN C4 30:06.9 πηγή: http://www.acropolisrally.gr
manic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 εαν ειναι τα ιδια χαλια με περυσι χεσε ψηλα κι αγναντευε
kostasSTi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Από τη στιγμή που το ράλυ έχει μαζευτεί σε μια μόνο περιοχή, θα χειροτερέψει κι άλλο από θέμα κόσμου. Δεν είναι εύκολο να κατέβει ο άλλος από Θεσσαλονίκη και πάνω, είναι πολλά τα χιλιόμετρα. Φυσικά, δεν τους ενδιαφέρει ο κόσμος μιας και όλη η ιστορία πια παίζεται στην τηλεόραση με τους χορηγούς και δεν τους νοιάζει αν θα έχει κόσμο στις ειδικές...
kostasSTi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Αλλάξανε τα δεδομένα στη γενική και έχουν ως εξής: 1:ATKINSON Chris - PREVOT Stephane SUBARU Impreza WRC 06 2:SOLBERG Petter - MILLS Philip SUBARU Impreza WRC 06 3:HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo FORD Focus RS WRC 06 4:GRÖNHOLM Marcus - RAUTIAINEN Timo FORD Focus RS WRC 06 5:SORDO Dani - MARTI Marc CITROEN C4
poromenos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέχρι πριν από λίγα χρόνια κατέβενα (από Θεσ/νίκη) Τώρα που το κάναν εκεί πέρα να το χαίρονται.... Η SSS δεν αξιζε πάντως ούτε από την tv(με τα σούργελα που περιγράφανε) ούτε από κοντά......
kostasSTi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δεν είναι εύκολο, όπως και να το κάνεις. Παλιότερα (ήμουν πολύ μικρός) το ράλι περνούσε από τα Μετέωρα και μέσα από τα Τρίκαλα. Σιγά σιγά κοπήκαμε και πήγε από Λαμία και κάτω. Τώρα το σκίσανε τελείως. Ακόμα φέτος που έχω το κορίτσι στη Θήβα θα πάω. Του χρόνου βλέπουμε...
kostasSTi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Και η γενική κατάταξη (οι πρώτοι 20) μέχρι στιγμής είναι:
Vagos_46 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ο Βωβός μέχρι τώρα μια χαρά πάει! Λιιιγο offtopic/ Το νέο impreza to είδατε? Δυστυχώς είναι κάπως έτσι...http://cars.ign.com/articles/778/778440p1.html :roll:
kostasSTi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Όχι, πες, δεν είναι μέσα στο μαύρο του το χάλι??? Τι λαλακία είναι αυτή που βγάλανε τώρα? Δεν το αλλάζω. Ελπίζω μόνο στο STi πια. Εκεί μπορεί να κάνει μαγικά η Subaru Tecnica International και με τα σχετικά φουσκώματα να είναι οκ. Η άλλη βλακεία? Το wrx θα είναι 2.5 και θα βγάζει 225 άλογα!!! Άκουσον άκουσον! Το παλιό βγάζει 230! Έφτασε να είναι το wrx ίσα με το focus!
fabiawrc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ρε αφηστε τις γκρινιες και πηγαινεται να δειτε τα θηρια.εγω πηγα σχηματαρι σημερα και εκατσα στην αφετηρια που ειχε ενα πολυ μεγαλο αλμα. πολυ καλο θεαμα.ο βωβος περασε ταπα και απογειωθηκεεε λεμε!οπως και ο atkison και solberg!
kostasSTi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Αύριο fabiawrc, αύριο... Εργαζόμεθα σκληρά να τελειώσουμε και να την κάνουμε. Και τα ξημερώματα στα βουνάααααααααααααααα!!!
fabiawrc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Βαγγο ξεχνα το αυτο.το ακροπολις δεν γυρναει Λαμια.....
vastravoud Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Το έγραψα και στο φόρουμ των 4Τ που είμαι μέλος: Το 2005 βρήκαμε τη ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ, διοργανώσαμε το τέλειο ράλι. Πραγματικά το ΤΕΛΕΙΟ, είχαμε και "γκλαμουριές" στο ΟΑΚΑ, είχαμε όμως και ΕΛάτεια, Παύλιανη, Παλαιοχώρι, Καρούτες, καθώς και τις ειδικές του ΤΥμφρηστού που έδωσαν "χρώμα απ' τα παλιά". Η συνταγή υπάρχει και δε μπορώ να δεχτώ ότι από εδώ και μπρος θα κοιμάμαι σπίτι μου το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου. Δε γουστάρω ρε παιδί μου!
SGP Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Το νέο STi Ντάξει από το απλό κλάσει ανώτερο, αλλά ο επόμενος EVOs είναι πολύ πολύ καλύτερος εμφανησιακά http://www.carmagazine.co.uk/secret_new_car.php?sid=741&page=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.