Προς το περιεχόμενο

Αγορα Zyxel Prestige 660HW

Vassilis_X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalimera.. skeftomai na agorazo afto to wireless router..poia i gnomi sas gia afto;; to exei kaneis sas;; eiste efxaristimenoi;;Aksiopoiei se kalo vathmo ti taxitita pou sou porosferei o internet provider sou;;

Δημοσ.

Φίλε μου το έχω απο τα χριστούγεννα και μετά από 6 μήνες χρήσης δεν έχω λυπηθεί κανένα απο τα 112 ευρώ που έδωσα για να το αγοράσω

Δημοσ.

Δε μου λετε το αδελφακι του το Prestige 660HA τ'αξιζει τα λεφτα του ; εχοντας βαρεθει τα κολληματα του 9507 με τα p2p ψαχνω γι'αντικαταστατη και αυτο ειναι αρκετα ακριβοτερο.Βασικα αυτο που θελω ειναι να μην αναγκαζομαι να ριχνω τις μεγιστες συνδεσεις καθε φορα στο amule οταν ανοιγω και κατι αλλο ή εχω πολλα στο κατεβασμα.Ειμαι ενα βημα πριν την επιλογη αλλα βλεπω και κατι linksys , d-link που ειναι φτηνοτερα και θελω να μαι σιγουρος, αν αντεχει το μεγιστο σκισiμο να τα πλερωσω να ησυχασω :)) . Εμπειριες στο ζορισμα κανεις ;

Δημοσ.

Σε speedtouch 585 εγώ θα πήγαινα. Τα έχω και τα δύο. Και τα δυο πολύ αξιόπιστα μηχανήματα αλλα το Zyxel μου βγαλε τη πίστη μέχρι να το κάνω να δουλευει σωστά και ακομα έχει τα προβληματάκια του. Το speedtouch είναι πιο εύχρηστο, πιο απροβληματιστο, εξίσου σκυλί και σε χαμηλότερη τιμή

Δημοσ.

ego tha eperna to zyxel.antexei para pola connection.to basiko ine na antexei kai i grammi sou ta pola connection.an exeis px 768 ine ligo drama.kai to linksys poli kalo.kalitera zyxel omos.to zyxel exei 10000 fores pio eukolo setarisma apo to speedtouch.exo setarei kai ta 2 kai to zyxel ine poli easy.chiderboy tha mas trelaneis.sigoura ixes parei zyxel kai oxi cisco .me tipota to speedtouch den einai pio eukolo pou thes na bgaleis to nat kai to kaneis apo konsola.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εξίσου πολλά connection αντέχει και το speedtouch. Όσα υπολοιπα έχω δοκιμάσει μπουκώνουν. Για τις βασικές λειτουργίες είναι πιο εύχρηστο το speedtouch. Τώρα αν ενδιαφέρεσαι για ρυθμισεις QoS και τέτοια είναι άλλο. Εκτος αυτού είναι απροβλημάτιστο με το που το βγάζεις απο το κουτί χωρίς firmware upgrade ή τιποτα σε αντίθεση με το Zyxel

Δημοσ.

Εγώ πάλι είχα διάφορα προβλήματα με το πιο ενοχλητικό αυτό με το wireless που με το firmware upgrade έφτιαξε σε κάποιο βαθμό. Άλλα ενοχλητικά επίσης ήταν κάτι reset που έτρωγε (πιο πολύ με το wireless πρεπει να χε να κάνει), δε μου κρατούσε τις ρυθμίσεις για το DynDNS, το UPnP δούλευε όποτε του κάπνιζε και κάτι κουλά στις ρυθμίσεις του firewall. Επίσης το MBM είναι προβληματικό και ας είναι ευχρηστο οπότε πιο καλά να το έχει κάποιος απενεργοποιημενο

Τι firmware του χεις πάνω; Ακόμα δεν έχω βρεί έκδοση που να λύνει όλα τα προβλήματα

Δημοσ.

Φίλε μου,πριν μια εμδομάδα πήρα το zyxel 660HW μετά απο συμβουλή του φίλου poulinos(τον οποίο και ευχαριστώ πολύ!!)...

Εώς τότε είχα το speedtouch 536 v6 που δίνει ο ΟΤΕ...

Με το speedtouch έτρωγε συνέχεια κολήματα το internet όταν κατέβαζα απο torents...Το ίδιο και όταν κατέβαζα απο emule...Έκανα τα πάντα...Άλλαξα τις ρυθμίσεις του utorrnet,έβαλα άλλο client,περιόρισα τα downloads...TIΠΟΤΑ!!

Τι γίνεται τώρα με το zyxel...Η εταιρία αυτή είναι πολλά χρόνια μπροστά...Εγκατάσταση του μηχανήματος εντελώς αυτόματη...Ρυθμίσεις άπειρες(αν και έχω αφήσει προς το παρόν τις εργοστασιακές ρυθμίσεις)...Αλλα το πιο βασικό...

Τρέχω utorrent(με 5 downloads και 4 seeds) μαζί με emule με το μέγιστο της ταχύτητάς μου(200 kb/sec) ενω συγχρόνως μπαίνω άνετα στο internet,σερφάρω στις σελίδες κτλ....

Καμία σχέση απλά με το σαράβαλο της speedtouch(τουλάχιστον για το συγκεκριμένο μοντέλο)...

Το zyxel άξιζε και το τελευταίο ευρώ με διαφορά!!

Κρίνε μόνος σου απο κει και πέρα....

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...