Προς το περιεχόμενο

Οσοι Ειναι Στην Δουλεια...

ezhrorh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μία απορία: Υπάρχει κάποιο νόημα για την ύπαρξη του παρόντος topic; :?

ειλικρινά ρε παρεδώσε,εκτός από 2-3 τόπικς,που ασχολούνται με θρησκείες,πατρίδες,στρατούς,και λοιπά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα,(χωρίς να αγγίζουν το..πολιτικό που απαγορεύεται), τα υπόλοιπα τόπικς του μπλα μπλα,τι νόημα ύπαρξης έχουν?

απλά για να λέει ο καθένας μας τη μ@λ@κι@ του!

και αυτό,είναι σαν όλα τα άλλα!

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

+1 απο μενα ... οταν κάνει τον κύκλο του το θρέντ βγάζει ματι και κανεις δεν μπαίνει να μιλήσει... δεν χρειάζεται να κλειδωνονται τόπικς που εχουν τηλεθέαση ή εστω κανουν εμας τους βλάκες να περνάμε καλα !!! (η γνώμη μου είναι αυτή και δεν σημαίνει οτι πρέπει καποιος να συμφωνήσει) :)

Δημοσ.

OMG ITS DA FORUM POLICIA RUUUUUUUUUUN :twisted:

Δημοσ.

Εγώ δεν είμαι σε δουλειά, είμαι στο σπιτάκι μου!

Γιατί έχω μια υποψία πως μάλλον πρόκειτε για δημοσκόπηση, να δουν ποιος βαράει μύγες στην δουλειά; :roll:

Δημοσ.

να πω μια κακια κι εγω?βρε φρου-φρου πολυ θα θελα να ξερα τι δουλεια κανεις.απ'το πρωι παιζει να εχεις κανει τα αμετρητα ποστ...πως συνδυαζεται αυτο με δουλεια δεν μπορω να καταλαβω...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2 ωριτσες ακομα και παω σπιτι για σκ!!! 1 εβδομαδα ακομα και παω σπιτι για διακοπες και αλλαγη καριερας...ελπιζω μονο να με πληρωσει και να μην με εχει στα παρακαλια

εχει καει κοσμος παντως απο τετοιες δηλωσεις σε μπλογκ και φορουμ στο Αμερικα....

επισης να προσθεσω οτι ποσταρω απ'τη δουλεια....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Καπου πήρε το μάτι μου ότι βρίζουμε μια Κινέζα που μας είπε τεμπέληδες ή κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι αυτό το topic καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της :?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...