Silok Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ε to hell ρε.Όχι άλλο corel & photoshop.Παρασκευή Επιτέλους
we_will_rise Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Εγώ ακόμα δεν δουλεύω, θα σπουδάσω πρώτα και μετά... Αν επεκτείνετε όμως το τόπικ και για αυτούς που βαριούνται το σχολείο, ευχαρίστως κάνω κι εγώ ένα ΠΟΣΤ
ezhrorh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Εγώ ακόμα δεν δουλεύω, θα σπουδάσω πρώτα και μετά... Αν επεκτείνετε όμως το τόπικ και για αυτούς που βαριούνται το σχολείο, ευχαρίστως κάνω κι εγώ ένα ΠΟΣΤ Το τόπικ δημιουργήθηκε για αυτούς που βρίσκονται στον εργασιακό χώρο και βαριούνται. Δεν νομίζω εαν είσαι στο σχολείο καθώς ο καθηγητής παραδίδει το μάθημα να μπορείς συγχρόνος να κάνεις και post...
antreaslam Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 add me in.... (λίγο έμεινε για να φτάσουμε στο πσκ....σπρώξτε)!!!
guido Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 #%#%^%&%#!!#$^&**(( μην λέτε για παρασκευές γμτ.μερικοί δουλεύουμε και το σ/κ γ@μW την τρέλα μου για δουλειά
kostassid Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 2 ωριτσες ακομα και παω σπιτι για σκ!!! 1 εβδομαδα ακομα και παω σπιτι για διακοπες και αλλαγη καριερας...ελπιζω μονο να με πληρωσει και να μην με εχει στα παρακαλια
johnyboy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Εγω δουλευω και σημερα το απογευμα και αυριο το πρωι.οποτε μια χαρα ειστε.
guido Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 2 ωριτσες ακομα και παω σπιτι για σκ!!! 1 εβδομαδα ακομα και παω σπιτι για διακοπες και αλλαγη καριερας...ελπιζω μονο να με πληρωσει και να μην με εχει στα παρακαλια και γώ το σκέφτομαι για αλλαγή καριέρας....να ξαναγίνω φοιτητής δηλ. δεν την παλούλου κθούλου!
guido Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 εγω δεν πήζω...αλλα σχολάω στις 01:00... μπουχουχου
Φρού-Φρού Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 καλο κουράγιο quido (εγω σε μια ωρίτσα την κάνω απο δω μέσα!!!!) Καλη συνέχεια σε όλους, καλο πσκ και κουραγιο σε οσους δουλευουν το σκ... byeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!
χάπι Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 bye μπεμπίτος !!! Καλό ΠΣΚ !!! Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια στα υπόλοιπα εργαζόμενα παιδάκια !
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μία απορία: Υπάρχει κάποιο νόημα για την ύπαρξη του παρόντος topic; :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.