ezhrorh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Όπως λέει και ο τίτλος, όσοι είναι στην δουλεια και πραγματικά βαριούνται, έχουν σιχαθεί τον υπολογιστή, την φάτσα του ανθρώπου που κάθεται δίπλα τους κάθε μέρα, τα κουμπιά του πληκτρολογίου που δεν αλλάζουν ποτέ θέση, το χρώμα του γραφείου τους, το σπαστικό ήχο του τηλεφώνου που ακούγεται κάθε λίγο, το χρώμα του φραπέ που πίνουν και πάντα θα έιναι καφέ, το χρώμα στους τοίχους, την φωνή του αφεντικού τους που πρέπει πάντα να λέει κάτι, ας κάνουν ένα post εδώ...
χάπι Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ένα ποστ εδώ ! Θέλω διακοπέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες !!!!
Members gsarig Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Members Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ένα post κι από εμένα! (δες και την καλή πλευρά - Παρασκευή σήμερα)
Harkon Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 δευτέρα κοντή γιορτή! αχχαχαχαχαχαχχ μια χαρα είναι η δουλειά!
kostasSTi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ειδικά το αφεντικό το έχω σιχαθεί (εγώ είμαι)... άντε να περάσει η μέρα να πάμε να δούμε κανένα Ακρόπολις να τρελαθώ εντελώωωωωωωωωωωωωωωςςς!!!
poscaman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 μολις συνειδητοποιησα οτι το χαπι δουλευει.τον κοσμο....
Sorath Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Τουλάχιστον είναι Παρασκευή....... <3 ....μόνο αυτό με παρηγορεί.....
Darkman_dd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέχρι τώρα είχα την αίσθηση ότι ήταν Πέμπτη! Χάρηκα τώρα!
Φρού-Φρού Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ηρθε το καλοκαίριιιιιιι, ποίος την μαμαει την δουλειά ???? (ο καθένας με την καψα του... ) @χαπάκι ---> καλομελέτα και έρχονται και οι διακοπές !!!!!! οεοεοεοεο!!!
ezhrorh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέχρι τώρα είχα την αίσθηση ότι ήταν Πέμπτη! Χάρηκα τώρα! Νομίζω ότι σ' έχει φάει η δουλειά! Καιρός για διακοπές... :-D
Skia11 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δε δουλευεί και το κωλο java στον exporer να δω κανα videaki. Ξέρει κανένας κανα site που να μη χρειάζεται java για να δω video?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.