Προς το περιεχόμενο

Ποια Καρτα Γραφικων Να Παρω Για Το Συστημα Μου?

carlito909

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια Σασ Παιδια.

Το Συστημα Μου Ειναι Ενασ Intel Pentium 4 2.66 Ghz Me 1 Gb Ram Kai To Motherboard Einai Asus P4pe Με Agp4x Slot Kai On Board Kaρta Γραφικων 128mb Η Οποια Δεν Παιζει Κανενα Σχεδον Καινουργιο Παιχνιδι Οπωσ Νεed For Speed Carbon.

Επειδη Ψαχνω Αρκετο Καιρο, Θα Ηθελα Να Μου Προτεινετε Καρτα Γραφικων Μεχρι 100 Euros Σε Σχεση Με Τα Παραπανω Χαρακτηριστικα Ωστε Να Μην Πεταξω Χρηματα Ασκοπα Για Καρτα Πιο Ακριβη Αφου Το Συστημα Ειναι Πιο Παλιο Πλεον. Εχω Μπερδευτει Για Το Αν Η Καρτα Θα Πρεπει Να Ειναι 256mb, 512mb Η Ο,τιδηποτε Αλλο.

Σασ Ευχαριστω

Δημοσ.

Εγω εχω αγωρασει προσφατα την Sapphire X1650 Pro agp 256

και ειμαι για την ωρα ευχαρηστιμενος, το μονο να ξερεις αν στο μελον

θελεις να βαλης τα VISTA υποστηριζουν μονο PREMIUM, οχι ULTIMATE

και BUSINESS.

Δημοσ.

Την σιχάθηκα την ΑΤΙ! Δε λέω στα παιχνίδια που παίζω (στην ουσία μόνο 1 παίζω) είναι ΟΚ.

Αλλά στο Linux που το χρησιμοποιώ επαγγελματικά η ΑΤΙ είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! Οι drivers της είχα χάλια.

Μόλις βρώ κάποιον να την πουλήσω παίρνω μια NVIDIA.

Δημοσ.
Την σιχάθηκα την ΑΤΙ! Δε λέω στα παιχνίδια που παίζω (στην ουσία μόνο 1 παίζω) είναι ΟΚ.

Αλλά στο Linux που το χρησιμοποιώ επαγγελματικά η ΑΤΙ είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! Οι drivers της είχα χάλια.

Μόλις βρώ κάποιον να την πουλήσω παίρνω μια NVIDIA.

Επειδή όμως οι drivers της ATI για Linux είναι χάλια, δεν σημαίνει ότι απορρίπτεις την εταιρεία έτσι απλά...

Μην ξεχνάς ότι η πλειοψηφία των κατόχων συστημάτων, χρησιμοποιούν Windows λειτουργικό όπου εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα...

Δημοσ.

Μια διορθωση, για την καρτα ΑΤΙ Χ1650 ΠΡΟ με τα νεα ντραιβερς

Catalyst 7,5 τωρα δεχωνται και τα ULTIMATE, το μονο σου ακιρονη το

AERO

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...