tierney Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Γεια χαρά.. μια ερώτηση.. το macbook 2.0GHz Intel Core 2 Duo 13", μπορεί να συνδεθεί με οθόνη (υπολογιστή). Ξέρω ότι έχει μια έξοδο σε RCA για συνδεση με τηλεόραση, αλλα για οθόνη; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorgio1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ipostirizei eksoteriki othoni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ναι μπορείς με ανταπτορα. Apple Mini - DVI to VGA Adapter Apple Mini - DVI to DVI Adapter Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tierney Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 οπως το φανταζομουν.... σας ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saint-Satie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Προσοχη μονάχα φιλαρακι Apple Mini - DVI to VGA Adapter Αυτός ο addaptoras παρουσιάζει πολλά προβλήματα με τις οθονες (Θα τον βρεις πάντως στο The Mall με 20Ε περίπου) Γνώμη μου προτίμησε τον Apple Mini - DVI to DVI Adapter (εαν και εφόσον η οΘόνη σου υποστηριζει DVI είσοδο) Θα τον βρεις απο ebay (εγω αγόρασα εναν απο hong Kong με 10Ε) Ο δευτερος ειναι καλος γιατι μπορεις να παρεις μετα και DVI to HDMI (με 9 Ε περιπου) και να συνδεσεις το laptop με μια HD LCD τηλεόραση... Εκει ειναι όλα τα λεφτααααααααα Θα με θυμηθείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Προσοχη μονάχα φιλαρακιApple Mini - DVI to VGA Adapter Αυτός ο addaptoras παρουσιάζει πολλά προβλήματα με τις οθονες Mini έχω και δεν μου έχει παρουσιάζει το παραμικρό, ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δεν νομίζω πως εννοεί το mini. Εννοεί τον adaptora mini dvi to vga. Πάντως και εγώ τον έχω, αλλά δεν μου έχει δημιουργήσει κανεένα απολύτως πρόβλημα. Αααα και πρόσεχε ότι η μέγιστη ανάλυση που βγάζει το MacBook σε εξωτερική οθόνη είναι 1920χ1200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poromenos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 egw ekana alli malakia agorasa to mini dvi to dvi ,kai eida pws h tv mou telia ipostirizei vga (kai hdmi) ti na kanw?iparxei kapio sxetiko converter? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warchief Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Παιδια προσοχή με το mini-DVI to DVI της apple, καθότι η έξοδος είναι DVI-D (only digital). Το οποίο σημαίνει πως διαφέρει με το DVI-I (analog + digital) το οποίο είναι και το ποιο συνηθισμένο. Πριν κάνετε κάποια αγορά τσεκάρετε αν η οθόνη που σκοπεύεται να συνδέσετε το mb έχει D ή I interface. Αν έχει I τότε ο adaptor σας δεν πρόκειται να δουλέψει. -Προσωπικά αγορασα ton D-SUB μιας και ακόμα βρίσκεται παντού, απο οθόνες μέχρι projectors και tv's. DVI-D image : http://www.computercablesource.com/images/dvi-d-dl-series-combo.jpg DVI-I image : http://www.computercablesource.com/images/dvi-i-dl-series-combo.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poromenos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 malakia kai egw etsi tin patisa twra ti kanoume? kleme ta lefta mas? kapia lish tpt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warchief Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 DVI-D to HDMI converter ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poromenos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 ναι ή DVI-D to VGA ή DVI-D to DVI-I Γενικά όποιο και απο τα 3 αν υπάρχει μας κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poromenos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 kaneis???? :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saint-Satie Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 egw ekana alli malakiaagorasa to mini dvi to dvi ,kai eida pws h tv mou telia ipostirizei vga (kai hdmi) ti na kanw?iparxei kapio sxetiko converter? Dvi to HDMI...to eipa kai parapanw.. 9E exei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.